20/12/12

Αχτίδα ελπίδας και φωτός

Μπορεί οι Έλληνες να απάντησαν στο «Ευρωβαρόμετρο», σύμφωνα με την τηλεκαθοδήγηση, ότι τα τέσσερα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε εθνικό επίπεδο είναι , η ανεργία (58%), η οικονομική κατάσταση (55%), το δημόσιο χρέος (20%) και η φορολογία (17%), αλλά στην ερώτηση «τείνετε να εμπιστεύεστε ή όχι τον γραπτό Τύπο;», το 77% των Ελλήνων απάντησε «μάλλον όχι», έναντι 54% των Ευρωπαίων. «Μάλλον ναι» απάντησε το 20% των Ελλήνων, έναντι 40% των Ευρωπαίων.
Στην ίδια ερώτηση για την τηλεόραση, «μάλλον όχι» απάντησε το 84% των Ελλήνων, έναντι 47% των Ευρωπαίων και «μάλλον ναι» απαντά το 15% των Ελλήνων. Αυτή είναι είδηση. Τα πρόβατα μπούχτισαν κουτόχορτο.
Το 84% λέει «μάλλον όχι» στην Ολγα, τον Γιαννάκη, τον Σουλεϊμάν/Αντένα, τον Σκάαααι, και τους Ρουφιανογράφους. Δηλαδή είναι πιθανό οι Έλληνες, να πουν σε λίγο ότι, τα τέσσερα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η ξένη κατοχή, η τραπεζική Χούντα, η παγκόσμια διακυβέρνηση, και η ταλμουδική συμμορία; Υπάρχει αχτίδα φωτός και Ελπίδας….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετως του τι ψηφιζουν και πως συμπεριφερονται τα προβατα, πιστευα και πιστευω παντα οτι οι Ελληνες ειναι μακραν ο πιο εξυπνος λαος της Ευρωπης, δεν συζηταμε για τις αλλες ηπειρους.
Τα ιδια αποτελεσματα, αν θυμαστε κυριε Χατζαρα, εδινε ο Ελληνας και στους βομβαρδισμους της Σερβιας το '98, οταν οι Ευρωπαιοι ηταν υπερ, οι Ελληνες με τονους προπαγανδας ηταν κατα σε ποσοστο 97%.
Απλως σημερα καταλαβαινουν οτι δεν εχουν πολιτικη ηγεσια(ουτε θρησκευτικη)για να τους καθοδηγησει.
Για αυτο ψηφιζουν οτι ψηφιζουν.