19/12/12

Ας γελάσουμε πικρά

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2013

του Μιχάλη Τζανάκη

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης. Καταργεί το 12ο, τον 11οκαι τον 10ο μισθό και «εξορθολογίζει» τις κρατικές δαπάνες, επανακτώντας την αξιοπιστία της στην ΕΕ. Παράλληλα, για ενίσχυση των εσόδων καλούνται οι ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης που επανακτά την αξιοπιστία της στην ΕΕ.. Καταργείται ο 12ος, ο 11ος και ο 10ος μισθός και «εξορθολογίζονται » οι κρατικές δαπάνες. Παράλληλα, για ενίσχυση των εσόδων καλούνται οι κάτοχοι των ΙΧ αυτοκινήτων θα πληρώσουν τα τέλη των ετών 2014, 2015 και. 2016 έως τέλη του μήνα. Για όποιους δεν προλάβουν θα μπορούν να πληρώσουν και το Φεβρουάριο με μια μικρή προσαύξηση 190% . Η δόση του δανείου φτάνει επιτέλους και διοργανώνεται στο Προεδρικό Μέγαρο πάρτυ, για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας διεθνώς.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αναδρομικά ζητούνται από πολύτεκνους και ανάπηρους, όλα τα προνοιακά επιδόματα, που είχαν λάβει από το 1998 και εντεύθεν. Για όσους αδυνατούν να αποπληρώσουν το σύνολο του ποσού, μπορούν να κάνουν ρύθμιση σε 12 μηνιαίες δόσεις με μικρή προσαύξηση 214%. Τη χώρα επισκέπτεται ο Τζορτζ Σόρος που καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Ανέργου, και την επιτύμβια στήλη των 3.500.000 ανέργων. Η « Ανάπτυξη» είναι καθ οδόν. Εθεάθη στην εθνική στο ύψος των Τεμπών, αλλά έχουν κλείσει τα Τέμπη για έργα. Αναμένεται δελτίο τύπου για την ημερομηνία άφιξης της (της «Ανάπτυξης ντε) στην Αθήνα.

ΜΑΡΤΙΟΣ …..

Το ημερομίσθιο έχει φτάσει τα 11,5 ευρώ και δειλά-δειλά έρχονται οι πρώτες επενδύσεις στην Ελλάδα. Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρελαύνουν ενώπιον των επισήμων Ράιχενμπαχ και Φούχτελ, τα σώματα των εισπρακτικών εταιριών, ενώ σε ειδική τελετή στο Μαξίμου επ ευκαιρία της επετείου τιμάται ο μόνος απόγονος του Μέτερνιχ, για τις άοκνες προσπάθειες του προγόνου του, που δικαιώθηκαν μετά από 182 χρόνια, όπου του απονέμεται το χρυσό «κλειδί» της χώρας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

….Τα πρώτα δείγματα στον ελληνικό τουρισμό είναι ενθαρρυντικά, (επιτυχία και εδώ), αφού τα πρώτα τσάρτερ από Μποτσουάνα, Τζιμπουτί και Ακτή Ελεφαντόδοντος καταφτάνουν. Για πρώτη φορά οι κάτοικοι της Μαύρης Ηπείρου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν διακοπές με «ανταγωνιστικές» τιμές σε μια άκρως «ανταγωνιστική» χώρα με τη δική τους.

Η συνέχεια στο  http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2012/12/18/%ce%ba%ce%b1%ce%b6%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%83-2013 /

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2022  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...