23/12/12

Αφού πουλάτε τα λιμάνια στους Τούρκους ρε προδότες;

Οι ταλμουδικοί οίκοι και ο Κουμπάρος Ταγίπ που είπε την αλήθεια

Αφήστε ρε τα σάπια. Τους έθιξε λέει με κάτι που είπε ο Κουμπάρος του νεοΕθνάρχη μας ο Ταγίπ. Άμα δεν μεταδώσει τη δήλωση η εγκυρότητα του BBC World Service και ο μέγας Ρουφιανορεπόρτερ Τιμ Φρανκς δεν πιστεύω τίποτα.
Η ακριβής φράση του Ταγίπ ήταν, «μίας χώρας που μας πουλάει τα λιμάνια της». Άμα το μεταδώσει ο Ρουφιανορεπόρτερ Τιμ Φρανκς και ο Σκάαααι, θα αποδειχθεί.
Είναι δυνατόν να μας προσβάλει ο φίλος μας. Ο Κουμπάρος .Με τους ιουδαίους τα έβαλε. Και για αυτό θύμωσε ο Αβραάμoglou, που δεν είπε τίποτα για τα λιμάνια που πουλάνε στους Τούρκους, αλλά αναφέρθηκε τα νησιά, που δεν βγήκαν στο σφυρί ακόμα.
Όπως μετέδωσε το έγκυρο BBC World Service ο Ταγίπ, στις 17 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ότι τα συναλλαγματικά αποθέματα της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας έφτασαν στα 119 δισεκατομμύρια δολάρια, και ότι αυτό το πέτυχε σώζοντας το κράτος από τις διαφθορές.
Είναι λοιπόν να μην θυμώνει με τους ταλμουδικούς Οίκους. 119 δις έχει αυτός.
Ο μπατίρης ο μονόφθαλμος είναι στα δανεικά και την ελεημοσύνη.
Η Ελλάδα των Κλεπτοκρατών και των αρχιδιεφθαρμένων , έχει βουλιάξει. Καλά τα είπε ο Κουμπάρος. Αλλά τα Ταλμούδ της standard & poor's, «ανεβάζουν την βαθμολογία της κατά έξι μονάδες, ενώ της Τουρκίας με το σταγονόμετρο... Δεν είναι δυνατόν να συμφιλιωθώ με τους οίκους αυτούς. Είναι πλήρως πολιτικοποιημένοι. Αυξάνουν κατά έξι βαθμίδες την βαθμολογία μίας χώρας που μας πουλάει τα λιμάνια της», είπε ο Ταγίπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: