26/12/12

Της Κλεπτοκρατίας το Ανάγνωσμα

Τους απέλυσαν χωρίς αποζημίωση, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Καραχάλιου, και εκείνοι βιαστικά πήγαν να αρπάξουν 147.000 ευρώ, χωρίς προεργασία και Φάκελο. Και τους έπιασαν. και η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, που «ενημερώθηκε», ζήτησε «η υπόθεση να διαλευκανθεί πλήρως και οι υπεύθυνοι να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».
Οι Κλεπτοκρατική κυβέρνηση βρήκε την ευκαιρία με τους βιαστικούς να δώσει μια παράσταση εντιμότητας για το χαζό πόλολο που μαζεύει ανθρωπιστική βοήθεια με τον Σκάαααι και το ΜΕΓΚΑ.
Οι άλλοι , με τους αστρονομικούς μισθούς, στις τράπεζες, τον ΟΠΑΠ, όπως η καραδιαπλεκόμενη σύζυγος βουλευτή της ΔΗΜΑΡ που υπηρετεί με 100.000 ευρώ το χρόνο ως νομική σύμβουλος, ο κόκκινος εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος που υπηρετεί στο ΔΣ της ΔΕΗ, μαζί με την Ουρανία την κόρη της Ξηροτύρη, και του Αικατερινάρη, επί χρόνια πρόεδρου του ΤΕΕ Κεντρ. Μακεδονίας, και τον περίφημο Κωνσταντίνο Θέο που το πάρακαρε στο μισθολόγιο της ΔΕΗ  ο Αβάπτιστος , και τα παιδιά με τα επενδυτικά ντοσιέ και τις επιδοτήσεις , δεν θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Για ποιό λόγο άλλωστε.
Η Κλεπτοκατία είναι εδώ. Και η υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος διαχρονική και μόνιμη. Το «Γαλάζιο» σκάνδαλο στον ΕΟΤ, είναι σταγόνα στον ωκεανό και δεν μπορεί να γίνει κολυμπήθρα του Σιλωαμ για την Κλεπτοκρατία.

 Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 31 ΧΡΟΝΙΑ, 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΑΛΑΔΩΤΟΥ.
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΗΝ 18-10-81 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ

Η Προδοσία του 1897. Η 18η Απρολίου

Η υποχώρηση στον Δομοκό  Οι αποδοκιμασίες του Λαού κατά του Γλξυμπουργκ  Οι Αγγλικές Φουστιές