19/12/12

Η Τρότσκα ο Σόρος και οι άλλοι

Ένα μήνα δεν είχαν πάρει χαμπάρι την Τρότσκα που ψηφίστηκε από 10.601 Θεσσαλονικείς (δυστυχως). Σήμερα την πρόσεξαν κάτι είπε ο γαμπρός της πλουσίας Ιουδαίας, κάτι η Χρυσή Αυγή που ζήτησε την απέλαση των συριζαίων που αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, την έβγαλαν και στον Σκάαααι του Εισαγγελάτου, και πέσανε όλοι έξω. Το ζήτημα είναι ο συνασπισμός του Soros όπως έγραφα στις 22/05/2008.Πριν τέσσερα χρόνια .
Τότε, «Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ έβαλε «πουλμανάκι» - ξενοδοχείο και ο ΧΟΡΗΓΟΣ σάντουιτς και καφέδες στα Καμμένα Βούρλα, τά Τέμπη, και το Νεγκότιν.
Οι σύντροφοι από την Ελλάδα, συνάντησαν και αγκάλιασαν τους «διεθνιστές» από τα Σκόπια, στις 17 Μαΐου , στα μισά της Γέφυρας του VARDAR (Βαρδάρη), όπως είχαν οραματιστεί οι σύντροφοι Αλέκος και ALEXIS

Οι 54 «σύντροφοι - ακτιβιστές» ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ, πήγαν εκδρομή στα Σκόπια. Στον δρόμο ο συνοδός του GROUP από το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, έπαιζε το CD με τα «Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά», που ήθελαν να δουν στην κρεμάλα τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γκεόργκι Δημητρόφ και το «Εμπρός της Γης οι κολασμένοι». Μερικοί λάιτ άκουγαν από το mp3 την συναγωνίστρια Miyatta της EUROVISION , να κλαίει για την γενοκτονία των «Αιγαιατών Μακεδόνων» από τα καθάρματα τους Έλληνες. Όσοι είχαν notebook έβλεπαν και τις αποδείξεις, από τις Ναπάλμ που έριξαν οι Έλληνες (και όχι οι Αμερικανοί ) κατά των Αιγαιατών. (Μαζί και οι θεατές σε 42 xώρες).


Μακεδονικό»: ποιος απειλεί ποιον; (τεύχος 28) 10.10.07 "Αναφαίρετο το δικαίωμα του γειτονικού κράτους να ονομάζεται Μακεδονία!"

Το ότι οι Έλληνες ήσαν καθάρματα καταπιεστές (oppressing Nation), το έλεγε η Κομμουνιστική Διεθνής από το δεύτερο συνέδριο του 1920. Η ΚΟΜΙΤΕΡΝ τώρα δικαιώνεται. Οι σύντροφοι από την Ελλάδα, συνάντησαν και αγκάλιασαν τους «διεθνιστές» από τα Σκόπια, στις 17 Μαΐου , στα μισά της Γέφυρας του VARDAR (Βαρδάρη), όπως είχαν οραματιστεί οι σύντροφοι Αλέκος και ALEXIS.  αλλά οι «σύντροφοι τρεις καμπαλέρος» από την Αθήνα, φώναξαν: «Λέτε ψέματα βρωμιάρηδες - οι Σκοπιανοί περίμεναν μετά την γέφυρα». Ας φωνάζει η Αλέκα ότι δεν υπάρχει «Μακεδονικό Έθνος». Ούτε ο Καραμανλής δεν την ακούει πλέον. Η συντρόφισσα Ντόρα ντύθηκε πρώτη με τον «Χάρτη της Μακεδονίας». Από αυτήν πήρε την ιδέα η Μιγιάτα. 51% η Ντόρα του Kostas, 49% η Miyatta του Miyatt.


Ο ΧΟΡΗΓΟΣ και το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, είχαν φροντίσει να φτάσει η είδηση σε όλο τον κόσμο και για αυτό, το δελτίο τύπου αναρτήθηκε στο πόρταλ του Σόρος: Oneworld SouthEast Europe, στα αγγλικά, http://see.oneworldsee.org/article/view/150971/1/ , τα αλβανικά, και τα σλαβομακεδόνικα. Στα ελληνικά, όχι. Το Δελτιο Τύπου έλεγε: «Μια ομάδα περίπου 50 αριστερών αντι-μιλιταριστών και προοδευτικών ενεργών ακτιβιστών από την Ελλάδα θα επισκεφτούν την Μακεδονία , το Σάββατο, 17 Μαΐου, για να συναντηθούν και να συζητήσουν με τους Μακεδόνες οικοδεσπότες τους. (Hotel Continental 13:00). Ο μακεδονο-ελληνικός διάλογος θα αφιερωθεί στις λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών, και στην πάλη ενάντια στον εθνικισμό και τον μιλιταρισμό. Σας προσκαλούμε να συμμετέχουμε σε αυτήν την εκδήλωση που μπορεί να μας βοηθήσει να πολεμήσουμε αυτήν την παράλογη κατάσταση. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες κακοποιοί που κακομεταχειρίζονται τους ταξιδιώτες στους ελληνικούς δρόμους. Επίσης, δεν είναι όλοι οι Μακεδόνες Θερμοκέφαλοι που μισούν κάθε τι Ελληνικό και ψάχνουν μια δικαιολογία για να πετάξουν πέτρες στο Ελληνικό Γραφείο Συνδέσμου». Οι επισκέπτες από την Ελλάδα είναι ενεργοί ακτιβιστές από την προοδευτική, αντιμιλιταριστική Αριστερά που αναγνωρίζει την Μακεδονία με το συνταγματικό όνομά της και προωθεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και τις εγκάρδιες ανθρώπινες  σχέσεις.
Μετά από τη συζήτηση, η ομάδα θα πάει στο πάρκο των μαχητών ελευθερίας, για να καταθέσει λουλούδια και στεφάνια στο μνημείο των προσφύγων παιδιών από την αιγαιακή Μακεδονία, σαν υπενθύμιση για το που μπορεί να μας πάει ο εθνικισμός».

Οι «αντιμιλιταριστές» του Σόρος υιοθέτησαν την προπαγάνδα της Ασφάλειας του καθεστώτος Γκρουέφσκι για την κακοποίηση των (απεργοσπαστών) Σκοπιανών Φορτηγατζήδων (ταξιδιώτες) ενώ για τα παιδιά του παιδομαζώματος φταίει ο «εθνικισμός των κακών Ελλήνων» και όχι οι σλαβομακεδόνες της ΣΝΟΦ, ο ΤΙΤΟ, και η προσπάθεια κατάληψης της Μακεδονίας. Η ΣΝΟΦ τώρα δικαιώνεται. Επικεφαλής των Σκοπιανών αντιμιλιταριστών «της πρωτοβουλίας Κατά του ΝΑΤΟ» (protiv Nato), ήταν ο σύντροφος Zdravko Savevski που στις 2 Απριλίου μαζί με 50 δικούς του είχε οργανώσει διαδήλωση μπροστά στην Βουλή των Σκοπίων, «κατά του Νατο» και σύμφωνα με το πόρταλ του Σόρος «απαίτησε εκ μέρους της πρωτοβουλίας, εάν η Μακεδονία δεν πάρει την πρόσκληση, (στο Βουκουρέστι), για να προσχωρήσει στο ΝΑΤΟ να αποσύρει η κυβέρνηση όλους τους Μακεδόνες στρατιώτες που συμμετέχουν στις αποστολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ». (σ.σ. Σε αντίθετη περίπτωση;)
Τόσο πολύ κατά του ΝΑΤΟ ήταν ο σύντροφος Savevski. Κάποτε τους έλεγαν «αντεθνικώς δρώντες». Τώρα ο Σόρος τους βάφτισε αντιεθνικιστές και αυτοί χαίρονται. Ο ροζ πολτός κατρακυλώντας βρήκε στον πάτο το ΝΑΤΟ. Η φίλο-νατοϊκή «αριστερά» είναι παλιό ευρωπαϊκό κόλπο. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ του ΥΜΗΤΤΟΥ πριν την «εκδρομή» στα Σκόπια, έλεγε «Απαιτούμε τη διάλυση αυτού του πολεμικού οργανισμού, (του ΝΑΤΟ), και παράλληλα την έξοδο της Ελλάδας από αυτόν και την μη είσοδο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Στα Σκόπια συναντήθηκαν με τον Savevski που πριν «απαιτούσε» την πρόσκληση από το Βουκουρέστι. Το Δελτιο Τύπου των ΣΟΡΟΣ δεν έλεγε τίποτα για «έξω από το ΝΑΤΟ». Ποιος κοροϊδεύει ποιόν και πότε;
Στην Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Αλαβάνος τάχθηκε υπέρ ενός γεωγραφικού προσδιορισμού, ενώ οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Νεολαία του Συνασπισμου, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, η Οργάνωση ΚΟΚΚΙΝΟ, και η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, αναγνωρίζουν την «Δημοκρατία της Μακεδονίας», την «Μακεδονική Μειονότητα στην Ελλάδα», κλπ.
Ποιος κοροϊδεύει ποιόν και πότε; Οι θιασώτες του «εθνομηδενισμού», της «μεταλλαγμένης Αριστεράς», βάζουν «νερό στο μύλο» του αμερικανοκίνητου μεγαλοϊδεατισμού του σλαβικού εθνικισμού. Βέτο λοιπόν. Βέτο και εμπάργκο σε όλους αυτούς!
Δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού": http://syriza-vyrona.pblogs.gr/2008/03/h-krish-gia-to-onoma-ths-dhmokratias-ths-makedonias.html  ή ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - το ίδιο είναι: http://www.dea.org.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=967&Itemid=42

---------------------------
Βλέπουμε λοιπόν ότο το πρόβλημα δεν ειναι η Γιάννα η Τρότσκα της ΔΕΑ, όπως δεν ήταν η Τασία Χριστοδουλοπούλου της ΑΚΟΑ. Το πρόβλημα ειναι πολύ βαθύ και δεν ειναι μια δήλωση.
Ποιά ειανι η σχέση της ΔΕΑ, της ΡΟΖΑΣ, του ΚΟΚΚΙΝΟΥ, της ΑΚΟΑ κλπ, με τον Σόρος; Και πόσα λεφτά του ελληνικού λαού από τον προυπολογισμό καταλήγουν μέσω ΣΥΡΙΖΑ να χρηματοδοτούν αυτές τις πρακτόρικες και προδοτικές οργανώσεις;
ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥς ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΑ.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: