29/12/12

Απάντηση σε σχόλιο

Μού γράφει ένας λυπημένος αναγνώστης:«Ρε Σπυρο αυτα ειναι σωστα, αλλα εσυ εχεις εκτεθει ανεπανορθωτα με το λαμογιο τον Καρατζαφερη. το τροφιμο του ιδρυματος Adenauer (αρα...Παπαδημος! Παπαδημος!). Λυπαμαι».

Εντάξει ο καθένας με τον πόνο του. Και εγώ τον λυπάμαι. Αλλά πότε έγινα «τρόφιμο του ιδρύματος Adenauer» και δεν το κατάλαβα;
Όσο για το Papadimos-Papadimos που φώναζα στην παρουσίαση του βιβλίου μου στην ΕΣΗΕΑ, μόνο το εγκυρότατο World Service του BBC και ο φίλτατος αναγνώστης (που δεν με ψήφισε), το κατάλαβαν σωστά.
Τι να κάνω; Εκτέθηκα!
 ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Άμα περάσει από την Μαυροκορδάτου 6 θα τον κεράσω μερίδιο από τα λεφτά που μου έδωσε το …Adenauer

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΘΕΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΑΜΨΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ¨ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΤΗΡ " ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΚΟΥΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΝ Ο ΣΤΡΑΓΑΛΕΜΠΟΡΑΣ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΥΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

ΝΕΑ ΕΞΑΩΡΗ ΣΤΥΣΗ ΑΕΡΓΕΙΑΣ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑΣ ΕΚΥΡΡΗΞΟΝ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ

(συμμετεχουσιν ολμε ολμοι και βληματα ,yesεε χεσε ρε ,εσηεΑ Ο YEAH, μπιμπισι ΟΥΙ ΓΕΣ,γκαρντιαν οφ πεολα εις χειρας, οι αιμορροειδες της βασιλλισης της Ανταρκτικης ελισαβετ η στραβοκανο η ασπροκωλλιαρα,βαγγελας ο βοθρατζης ,μητσαρας ο βενζινας κλπ. γελαστερες δυναμεις.)

Αποθήκη για «μαϊμού» φιλανθρωπους λαθροοικονομολογους η ΛΑΘΡΟΕΕ


Δεκαέξι αλλοδαποί (που εγεννηθησαν ελληνες και εγιναν πολιτικοι)οικονομολογοι με χαρτι τουαλεττας παραμονης στο ντους και τρεις σκυλοι καφεπουα, συνελήφθησαν εις επιχείρησιν του θου-βου επιχειρησεις γελωτος δι' απασαν την οικογενειαν , εις την ευρύτερα χωματερη της ΛΑΘΡΟΕΕ αλλά και μέσα στο θεατρον, με σκοπον την παταξη του τοπικου πληθυσμου .

Οι σεξολογοι διεισδυσον βαθεως στο θεατρο, στους χώρους του οποίου ανεκάλυψον σάκους με προϊόντα περιποιησεως προσωπου σεξουαλικα και οικονομολογικα βοηθηματα και χαρτια πακιστανοποιησεως λαθροικονομολογων ευρωπαιστων καθώς και άλλα ουρολογικα και μη ευρήματα, προκαλώντας σφοδρή διεγερσιν του ΣΦΥΡΙΖΑ KΛΕΦΤΙΚΑ οιος καταγγέλλει καταπάτησιν του ΣΚΥΛΟΥ αζορ χρωματος καφε με ροζ πινελιτσες.


Μερικοί από τους 69 μικροοικονομολογους, μόλις με καθυστερησιν νατσαγιεφικου βοοειδους αντεληφθησαν τον έλεγχο για πλαστα πτυχια ελευθερου εμποριου χωρις συνορα και σωβρακα και την καταπατησιν του θεατρου τους απο εχθρους των ζωων και του ελευθερου εμποριου ηπατητιδος και ρυπων , εισεδυσον στο αποχωρητηριον του φρενοκομειου "τζακ λοντον σκουλ οφ λαθρονομικς" με το χαρτι τουαλεττας μαρκας "παπανδρελλην και καμινατος οσο δεν δημοσιευεις αποφασιν σταρατως" ανα χειρας, όπου αναζητήθηκαν από τους φιλοζωους σεξολογους, μετά από εντολή που έδωσε απο τον καμπινε ο αγιος νικλασους απο το ροβανιεμι.

Κατά την έρευνα που έγινε, στη συνέχεια, στους χώρους του θεατρου, ηυρέθησαν 17 σάκοι με προϊόντα-απομιμήσεις του αγιου νικλαους απο την κουμουντουρου αλβανιας, καθώς επίσης σ-έξι αντιασφυξιογόνες μάσκες με την φατσα του νατσαγιεφ και του χλενιν ως λαθρεμπωρ τραβεστι, 17 κράνη για χεσιμο απο κωλους που εχασαν την εξουσια επι των στρινγκ και 40 κοντάρια-βέργες για αλμα επι κοντω , 151 άδεια μπουκάλια τζονι γουοκερ παπανδρελλην λειμπελ, πέτρες στα νεφρα, ένας ηλεκτρικός τροχός για κοψιμο κιμα σκυλου μπουλντογκ, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι με σετ δονητη για νυχτερικο κεντρο φιλανθρωπων ντιτζει και ένας πλήρης ραδιο-φονικός σταθμός μαζί με κεραία και πομπό εκπομπής "studio 69 lathrempor calling" αδελφια μας αλευροποτες αδελφια μας αληται πουλια μελαμψα ελληνικα.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον πρωκτικο ανταποκριτη του μπι μπικια σι μεσα στη μουργα και εσυ, αλβανοι γατες σκυλια βαθυκοκκινα στρινγκ και αλλοδαποι καθως και ανθρωποι έχουν δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις από νομιμους συνταγματικα τοξοειδεις λαθροικονομολογους, οι οποίοι κατά την διάρκεια των ελέγχων για ζωνη ασφαλειας στο σακο του αγιου νικλασους απο την καζαμπουμπου, κατέφευγον εις εσωτερικόν κελιον προσευχης δια την ανθρωποτηταν του Οικονομικού Πατσατζιδικου ο σταρ-τουλης, απ ' όπου έριχναν κατά των φιλοζωικων δυνάμεων βόμβες ουισκι , πέτρες απο την χολη του βαγγελα του σαλεπιτζη , ξύλα για θερμανση στο τζακι και άλλα βοηθηματα για σκονακι.


Οι συνουσιασθεντες θα οδηγηθούν στο δελφιναριο πταισματων Αθηνών για να τους αποδωθει σακος με ροζουλι πιτσουλιτσες δια την πρωτοχρονια και διαβατηριο της φιλοπτωχου ευρωπαικης ενωσεως σωματειον "ευρω ο αγιος σωτηρ" με την υποχρεωση να προσερχονται καθε 1ην και 15ην μηνος να παραλαβωσιν σαπουνι,οπλοπολυβον ,το τελευταιον χαρτι ρολο του συντροφιμου Αντρουλακi και επιδοτουμενον εισιτηριον στα 10 το 11ον δωρο απο τον αλλοδαπο τζαμπατζη της γειτονιας σας δια το θεατρον ΛΑΘΡΟΕΕ δια την παραστασιν ο τρελλαντωνης.

Οπως έγενετο γνωστόν απο τον ιδιον, λόγω της επιχείρησεως, ο θιασαρχης και συγγραφευς, Νικολο Νταντε Παβλοφ διηκοψεν την επιμονον ουρησι του στην εξοχη του Κατμαντου και επέστρεψεν αιφνιδιασμενος στην Τουαλετταν του πατσατζιδικου πλησιον ΛΑΘΡΟΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Σπυρο, τροφιμος του Adenauer ηταν ο Καρατζαφυρερ κατα δηλωσιν του ιδιου (δεν αναφερεται σε σενα) και ο οποιος ηταν υπερμαχος του ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ. Εσυ ελεγχεσαι μονο για την επιλογη σου να υποστηριξεις το συγκεκριμενο πολιτικο τυχοδιωκτη. Δεν με πειθεις οτι δεν ηξερες τι παιζει με το ατομο αυτο.... Γι αυτο λυπαμαι.

Ανώνυμος είπε...

οπως τη πατησες εσυ σπυρο με το κωλοτουμπα ετσι τη πατησαμε κ μεις πολυ νωριτερα ,απο τοτε που εφτιαξε το κομμα . ειχα πει σε ενα φιλο μου το 2002, θα δεις ρε οτι αυτος θα μας πουλησει κ θα γυρισει στη νου δου, κ αυτος μας πουλησε κ πηγε με το πασοκ του τζεφρι. χαχα δε παιζεται ο αθεοφοβος.
Νικος πειραιας

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...