26/12/12

Οι 4 παπαΜασόνοι και το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Μόρσι

Η δικτατορία των Σαλαφιστών Σουνιτών στην Αίγυπτο, διαδέχθηκε την δικτατορία του Μουμπάρακ. Εγκρίθηκε δημοκρατικά με το 63,8%, του 32,9% που συμμειχε στις ψηφοφορίες το νέο Σύνταγμα, που δεν εγγυάται τις ατομικές ελευθερίες καθώς και τα δικαιώματα των γυναικών και των μειονοτήτων , που συνέταξαν οι «φιλελεύθεροι σαλαφιστές» του Μόρσι. Η αραβική άνοιξη δικαιώθηκε.
Στην αμερικάνικη «πολιτική παρτούζα» της Αιγύπτου δεν ξεχωρίζουν πια οι Ισλαμιστές από τους φιλελεύθερους, και οι Ορθόδοξοι Σαλαφιστές από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Μετά την ολοκλήρωση της «δημοκρατικής διαδικασίας», ο «μετριοπαθή σουνίτης» σαλαφιστής Αλ Χασάνι, έστειλε ένα χριστουγεννιάτικο και εαρινό μήνυμα στους Κόπτες της Αιγύπτου , «ή θα γίνεται μουσουλμάνοι ή θα πεθάνετε».
Εμείς στο μεταξύ συνεχίζουμε να μαζεύουμε μουσουλμάνους στην άλλοτε Ορθόδοξη χώρα μας.
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρος Β', από την ΕΡΤ μας είπε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ότι στις μέρες μας οφείλουμε να κάνουμε πράξη την φιλοξενία στους μουσουλμάνους και τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες. Καραγκιόζης με περικεφαλαία.
Αλλά και ο τέως λοχαγός του Τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος Αρχοντής μίλησε για τους οικονομικούς ανταγωνισμούς της Coca με την Pepsy που εντείνονται παγκοσμίως και επειδή η «επιδίωξις του προσκαίρου κέρδους προωθείται ως κεφαλαιώδης σκοπός», τάχθηκε προφανώς με την «εταιρική ευθύνη» και την «πανανθρώπινη αλληλεγγύη».
Ο ΔΟΛιος Αναστάσιος Γιαννουλάτος von Humboldt , του Ψυχάρη, μας συνέστησε από την ΕΡΤ υπομονή , νηστεία και προσευχή, διότι «η Ελλάδα θα τα καταφέρει», όπως τον διαβεβαίωσαν ο Θεός και ο Σαμαράς, διότι εάν εργαστούν συστηματικά οι Αλβανοί, «η χώρα θα απογειωθεί και πάλι».
Ο τουρκαλβανός Ιερώνυμος Λιάπης , μας κάλεσε όλους να συμβάλουμε όλοι στη σωτηρία του συστήματος και των τραπεζιτών και υποσχέθηκε να παραχωρήσει γη που ανήκει στην Εκκλησία στους Αλβανούς και άλλους λαθρομετανάστες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
Μοναχά ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ' στάθηκε στο υψος ενός θρησκευτικού πνευματικού ηγέτη και αφού αναφέρθηκε στο μήνυμά του, στην «ανά τα πέρατα του κόσμου Ανατολική Ορθόδοξος Εκκλησία» είπε: «συμπάσχουσα η Εκκλησία Ιεροσολύμων προσεύχεται υπέρ των θυμάτων της παγκοσμίου οικονομικής κρίσεως, της βίας της τρομοκρατίας και του πολέμου, των προσφύγων, ιδιαιτέρως δε των εκ της Συρίας και λοιπών θυμάτων της εν αυτή μαινομένης συρράξεως και της δικαίας επιλύσεως του θρησκευτικού και πολιτικού προβλήματος της Μέσης Ανατολής».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο αλεξανδρειας να χαρισει το πατριαρχειο του σε αβαπτισθους μαυρους και αλλοθρησκους και μετα να κανει προτροπες στους ελληνας...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...