25/12/12

Το μήνυμα του Τουρκαλβανού 2

Να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία χαμηλού κόστους και χαμηλού ρίσκου

Το σύνθημα που έλεγε η Civitas στον Νωθρό, η λέσχη στον Αβάπτιστο, μας το ευχήθηκε και ο Τουρκαλβανός. Γιούργια στον ταβλά με τα Κουλούρια, δηλαδή.
 «Στις μεγάλες δοκιμασίες βγαίνουν νικητές όσοι (Ιουδαίοι)δεν φοβούνται, όσοι έχουν τη δύναμη να αγωνιστούν αδιάκοπα και να μετατρέψουν, την κρίση σε ευκαιρία».
Η παπάρα του Tavistock Institute.
Οπως έγραφε το ΒΗΜΑ, ο επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία, Joe Trippi , βλέπει τη διεθνή οικονομική κρίση, ως μία ευκαιρία να γίνουν πιο παραγωγικές και αποτελεσματικές ολόκληρες κοινωνίες, κυβερνήσεις και οικονομίες, εκ των οποίων και η Ελληνική. Και ιδού η ευκαιρία του κ. Trippi:
« η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει πιο χαμηλά. Η οικονομία θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και θα υπάρξουν ευκαιρίες. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα ελκυστική για τους επενδυτές χαμηλού κόστους και χαμηλού ρίσκου.Πριν από τρία χρόνια υπήρχε η αντίληψη ότι οι επενδύσεις στη χώρα σας είναι χαμένα λεφτά. Τώρα όμως η αγορά συνειδητοποιεί σταδιακά ότι το ρίσκο είναι πια πολύ μικρό και ότι τώρα είναι η ώρα να επενδύσουν προτού ανεβεί ο ρυθμός ανάπτυξης».

ΥΓ.Δεν μας είπε ο Τζο. Ο Τουρκαλβανός ειανι και αυτός ζόμπι;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

προβαλε και αυτην την ειδηση http://krasodad.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5174.html#more