1/11/12

Oh Mon Dieu!!!! Celle de liesse!!!!

Ο Θεός και ο ΙεροΛιάπης να συχωρέσουν το ΠΑΣΟΚ

Μετά από 32 χρόνια «ενεργούς συμμετοχής» στο ΠΑΣΟΚ τους έφυγε η Μαρί Λίζ , διότι «δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια ψευδαισθήσεων» και επειδή το… «προοδευτικό Κίνημα έχει μεταλλαχθεί σε μικρό παράρτημα της κεντροδεξιάς και έχει ταυτιστεί με νεοφιλελεύθερες απόψεις και επιλογές». Η αριστερή και ευρω-παία Μαρί Λίζ ξεκαθάρισε ότι , «η χώρα μας χρειάζεται μια νέα προοδευτική στρατηγική που να διασφαλίζει την Ευρωπαϊκή προοπτική της, αλλά ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού».
 Έλα όμως που η «Ευρωπαϊκή προοπτική» δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του «ελληνικού λαού».
Αλλά αυτά θέλει ο νέος χορηγός αυτά λέει και η Μαρί Λίζ μετα από 32 χρόνια.
Λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μιχάλης (Κασσής) με δήλωσή του στους τηλεοπτικούς σταθμούς ανακοίνωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε στο Ράδιο-Ψυχάρης και η πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα (Μπατζελή).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.ανάγκες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού

2.ευρωπαικη προοπτικη της ελλαδος.

μα καλα δεν αντιλαμβανονται ακομη οτι το 1 και το 2 ειναι πληρως ασυμβατα με την πορεια που πηρε η ευρωενωση απο το 92 και μετα?

τι τυποι μας κυβερνουν?δεν καταλαβαινουν οτι το πλασιμπο ευρωπη ετελειωσε και πλεον ειναι εποχη διαλογης μεταξυ ασυμβατων επιλογων?

αυτοι θελουν στην καλλιτερη και τον σκυλο και την πιττα αλλα στην πραγματικοτητα εχουν επιλεξει το 2 και ας εξαφανιστει το 1....

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ?ΕΓΛΥΨΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ Κ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΑΖΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΕΙ Κ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ!!