22/11/12

Με την προσφορά Τρίμη Σαβίδη και Σία (KEΔ)

Μόλις έκλαψε η τρόικα από τα….γέλια

Ξεπέρασε τον εαυτό της η εταιρία Σαβίδης - Τρίμης και συνεταίροι, στον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, που εξακολουθούν να υποδύονται τους προέδρους. Σε σημερινή τους ανακοίνωση, μετά από μία θλιβερή σύσκεψη στην ΠΟΕΣΥ αναλαμβάνουν επιτέλους την πρωτοβουλία, να παραδώσουν όλο τον κλάδο με τα ρέστα από μετρητά και ομόλογα των ταμείων στον ΕΟΠΥΥ, κάτι που από καιρό μαγειρεύουν με τους δικούς τους. Είναι τόσο πολύ εναντίον του μνημονίου, η καλή αυτή παρέα, που γράφει στη αποψινή της ανακοίνωση για όσα τραγικά συνέβησαν στη σύσκεψη:
«…Υπογραμμίστηκε η πάγια θέση για ενιαία ασφάλιση όλων των ασφαλισμένων στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ..»

Μόνο που οι τέσσερις κλάδοι υγείας ( περιοδικός τύπος, τεχνικοί, εφημεριδοπώλες, υπάλληλοι πρακτορείων)του ΕΤΑΠ –ΜΜΕ έχουν ήδη -ΚΑΚΩΣ-ενιαία ασφάλιση, (από την 1-12-12) με το κατοχικό «μνημόνιο 3», στον χρεοκοπημένο ΕΟΠΥΥ.
Τώρα όμως, για λόγους ίσης μεταχείρισης, οι δημοσιογράφοι - εργατοπατέρες της εγχώριας αμερικάνικης Αριστεράς, θέλουν να χώσουν στον ΕΟΠΥΥ και όλους του υπόλοιπους, που έχουν τον δικό του ΕΔΟΕΑΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΎ ΔΙΚΑΊΟΥ) και τους συντάκτες απ΄όλη την περιφέρεια (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Θεσσαλία, Κρήτη, κλπ) που έχουν δικά τους ταμεία αλληλοβοήθειας.
Να χαρίσουν έτσι, ό,τι έχει απομείνει από τα αποθεματικά και το αγγελιόσημο στο Κράτος, που καταρρέει αλλά μάλλον ξανακουρεύεται όπως δείχνει το τελευταίο eurogroup.
To χθεσινό σύνθημα όλων των δημοσιογράφων απεργία και όχι στον ΕΟΠΥΥ το αλλάζει η παρέα Σαβίδη και το κάνει απεργία τώρα για να μπούμε μέσα. Τεράστιος άθλος του συνδικαλιστικού κινήματος. Και με την τρόικα να κλαίει από τα γέλια… Κάποιοι όμως τους ψήφισαν… Να τους χαίρονται…

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...