20/11/12

Νέο δημοκοπικό μήνυμα των εργολάβων

Οι πρόωρες εκλογές δεν θα λύσουν το πολιτικό πρόβλημα λέει το νέο μήνυμα που έστειλαν στο «πόπολο» και την «πολιτική ηγεσία», το MEGA, ο υπερχρεωμένος Γιαννάκης η GPO, και οι γνωστές «δημοκρατικές δυνάμεις». Διότι υπάρχει λαική συναίνεση για τα «μέτρα» και τη «δόση».
Οι θετικές γνώμες για τον Στουρνάρα, ανέρχονται στο 43,6%. Οι πολίτες ψηφίζουν υπευθυνότητα ευρωζώνη, σοβαρότητα «τρίο μπελκάντο» και Ρουπακιώτη. Επτά στους δέκα δεν θέλουν εκλογές, έξι στους δέκα θεωρούν πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το «τρίο μπελκάντο», και το 62,7%, θέλει πάση θυσία να παραμείνει η χώρα μας στην ευρωζώνη .
Αν είχαμε τώρα εκλογές, όπως λένε το MEGA, και η GPO, οι «συνέταιροι» θα έπαιρναν 32,6%. (Επί του 80% όμως).Καμία έκπληξη . Και ο ανέτοιμος AXEL, για τον οποίο το 74% πιστεύει πως , «δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει», απλά… προηγείται. Άσχημα τα νέα και για τον ΑΡΤ/ΛΑ.Ο.Σ, που εξακολουθεί να βολοδέρνει στον σορό του «άλλο κόμμα» που τον διαλέγει το 4,4%.Καμία πρόοδος.
Η δημοσκόπηση της GPO για το MEGA έδωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα.
ΣΥΡΙΖΑ 22,3%, ΝΔ 20,1%, Χρυσή Αυγή 10,2%, ΠΑΣΟΚ 7,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%, ΔΗΜΑΡ 5% και ΚΚΕ 4,6%. Το 19,3 % διαλέγει αποχή, άκυρο, λευκό και δεν ξέρω δεν απαντώ. Αν υπολογίσουμε το «στατιστικό λάθος» και την «επιστημονική παρέμβαση» του δημοσκόπου, το «τρίο μπελκάντο», σύμφωνα με το κοινό του Μέγκα, βρίσκεται στο 30% .Η ΝΔ βρίσκεται γύρω στο 19,4%, και το ΠΑΣΟΚ κάτω από το 6,7%. Η ΔΗΜΑΡ είναι κάτω από το 4,6%.
Ο λαός, οι εργολάβοι και το ΚΙΣ αγαπούν τον κυρ Φώτη .Του δίνουν 43,9% στην αγάπη του λαού. Ο «Μανιάτης» έπεσε στο 16,8%. Για τον κυρ Γιώργο «που λείπει από το κοινοβούλιο» δεν ρώτησαν καν. Ούτε για τον Καραμανλή όμως.
Απομένει να δούμε αν μπορεί να επιβιώσει το «τρίο μπελκάντο», με τέτοια τηλεκόλπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: