15/11/12

Οι Στοές πίσω από το Παρακράτος και τη διαφθορά

Ιταλοί δικαστές χωρίς ποδίτσες αποκάλυψαν τον παρακρατικό ρόλο των Στοών στην Ιταλία. Για το ρόλο τους στην Ελλάδα ;

Το Ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι οι δικαστές της Κατατζάρο στην Καλαβρία, που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας , στα πρακτικά του 2010, της Στοάς Liberi e Forti (Ελεύθεροι και Ισχυροί) με «Μέγα Διδάσκαλο» τον Paolo Coraci, που κατέσχεσαν, βρήκαν "λίστες" με ονόματα επιλογών, για διορισμούς 15 Δημόσιους Οργανισμούς της Ιταλίας, όπως τα Ταχυδρομεία και η Ιταλική Βιομηχανία όπλων Finmeccanica .
Η Στοά Liberi e Forti, διόριζε λοιπόν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοσίων Οργανισμών και των ΔΕΚΟ στην Ιταλία.
Η είδηση έκανε πάταγο σε όλα τα Ιταλικά ΜΜΕ. Εδώ στο Ιουδαϊκό και μασονικό Ελλαδιστάν ούτε Φωνή ούτε ακρόαση. Διότι πίσω από το Παρακράτος και τη διαφθορά είναι οι Στοές και πιο πίσω από αυτές οι Λέσχες και πιο πίσω οι "Εκείνοι των Εκείνων".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το υπουργειον παιδειας ιδιως, στην ελλαδα ειναι κατεξοχην περιπτωσι εφαρμογης αυτου του παρανομου.

παιδαγωγικον ιδρυμα (ινστιτουτον κατα του τεκτονες του) και παιδεια αποτελουν χωρο οπου απο το 74 και εντευθεν με την καθεστωτικη μεταβολη περιηλθον καθολικως εις τον ελεγχον τους.

ουτοι οριζουσιν το αναλυτικον προγραμμα λογοκρινουν τα εκπαιδευτικα βιβλια προσδιοριζουσιν το περιεχομενον στο παρασκηνιον διοριζουν στελεχη και την ανελιξιν των συμφωνως προς τας ας πουμε αρχας του ελευθεροτεκτονισμου.

ως γνωστον ουτοι εχουν πανθειστικες συγκρητικες και οικουμενικες αντιληψεις που εξηγουν και την πορεια της ελληνικης παιδειας προς τον οικουμενισμο και το υποδοριο μισος αποδομησεως της ελληνικης της ταυτοτητος καθως και την συστηματικη υπο αυτων προσβολη της ελληνικης γλωσσης.

ιδιως η τελευταια εχει υποστει βιασμον.

καταργησις πνευματων,λεξιπενια ,καταργησις εγκλισεων (η υποτακτικη απουσιαζει και αναμειγνυεται η προστακτικη με τον αοριστο χρονο),

πτωσεων (οι αιτιατικες εγενοντο ....ονομαστικες τραβεστι με τελικα σιγμα η κλητικη μαλλια κουβαρια με την ονομαστικη )

εφευρεσις γενων (το ο -η αθανατος εγενετο η αθανατη,το η σκηνοθετις εγενετο σκηνο-θετρια)

εξαφανισις επιρρηματων ,προθεσεων,συμφωνων τελικων ,αυξησεων αοριστου χρονου (το εγαμιουντο με αυξηση εγενετο ...γαμιο-ντουσαν ...μπαγεβιτς πελοποννησιακως)

,αναδιπλασιασμων(τους εξεφυγον τα γεγονοτα που δεν κατορθωσαν να τα καμουν γονοτα) , διπλων συμφωνων συμφωνως προς την μελωδικη υφη της γλωσσης και εδημιουργησον χασμωδιες (ουτως πως το καμμια-και αν μια- εγενετο καμια το τρελλος εγενετος τρελος το ψεμμα ψεμα και ουτω καθεξης )

αγγλικης προελευσεως βερμπαλισμοι τα λεγομενα phrasal verbs εισηλθον μαζικα στο γραπτο και προφορικον λογο ,καλλιαρντα εγγλεζικα και του υποκοσμου υπεκατεστησαν ρηματα και ουσιαστικα στην ομιλια νεων, κιναιδων και υποκοσμου.

και το πλεον γραφικον η μετατροπη των μηνων του ετους απο τους συμπλεγματικους μαρξιστες τυπου βαρναλη σε ταβερνιαρηδες,ο ιανουαριος εγενετο γεναρης (παλι καλα που δεν εγινε χασαπης με το ονομα γιαννουρης) και αναλογως πλην του τυχερου αυγουστου οιος εγλυτωσεν απο την μεταπτωσιν του εις Αυγούστη πιθανον διοτι εθυμιζεν αντι ταβερνιαρη ονομα πουστη....

ολα ετουτα αποτελουσιν βιασμο του πολιτισμου του γενους μαζι με την ιστοριαν που την πολιορκουν οικονομικα συμφεροντα και προθυμοι γενισταροι του πνευματος που παραδιδεται εις τους βαρβαρους γειτονες, οια αντικειμενικον σκοπον εχουσιν την αποκοπη του λαου απο την πολιτισμικη κληρονομια του ωσθε αυτη να παραδοθη σε τιμαρια εις τους οικουμενιστας για δικη τους διευκολυνσι.

και ασφαλως ολα ταυτα δεν θα εβρισκον εδαφος αν δεν υπηρχε η διαχυσις(προπαγανδα καλουμενη) ιδεων κενων περιεχομενου περι προοδου και μουχλας των σκεπτομενων που προβαλλονται ακριτως και ανευ ουσιας.αρκει ενα απλο "παμε" εστω και αν ο δρομος ειναι αγνωστος ....

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...