2/10/12

Peri Avramopoulou kai «nomikou symvoulou»

Οι.. «μαγκιές» και οι... «απειλές».Υπουργείο Εξωτερικών ή «υβριστών και συκοφαντών» ;

Το παρακάτω ημέηλ από το νομικό του υπουργείου Εξωτερικών, για λογαριασμό του κ. Αβραμόπουλου, στάλθηκε -1 Οκτ. '12- σε μπλογκς που αναδημοσίευσαν το σχετικό δημοσίευμα του ''Κ''. Τα συμπεράσματα δικά σας, για τα περί ''υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων'' (και η ξεφτίλα του υπουργείου Εξωφρενικών):
«Ενημερωθήκαμε για την ανάρτηση συκοφαντικών και υβριστικών σχολίων σε βάρος του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, στον ιστότοπό σας, με θέμα την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, για την προαγωγή θεμάτων του Υπουργείου και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων. Επειδή η αναδημοσίευση από τη διαδικτυακή σας διεύθυνση των εν λόγω υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων, οφείλεται ενδεχομένως σε παρανόηση και εσφαλμένη πληροφόρησή σας, σας καλούμε και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, να τα αποσύρετε άμεσα. Ενημερώνεται σχετικά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός -και με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας- ότι η αρχική διεύθυνση ανάρτησης των υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος του κ. Υπουργού Εξωτερικών, έχει προβεί στην απόσυρσή τους.
Πολύκαρπος Θ. Αδαμίδης
Νομικός Σύμβουλος»

Σημ.: Η ''πηγή'' (''αρχική διεύθυνση ανάρτησης'') δηλαδή το ''ΚΑΛΑΜΙ'', ΔΕΝ έλαβε παρόμοιο ''προειδοποιητικό'' ημέηλ. Στόχος τους ένας: Να φοβίσουν ΜΜΕ στην Ελλάδα. Φυσικά και δεν τολμ
ούν να απειλήσουν ένα e-MME στις ΗΠΑ, γιατί η Δικαιοσύνη στην Αμερική δεν είναι ''ελεγχόμενη'', ούτε οι ΗΠΑ ''ελλαδιστάν-μπανανιστάν''. Αλλά αν τολμούν, ιδού η ρόδος (και το ΠΗΔΗΜΑ). Φυσικά απόσυρση ΔΕΝ έγινε. Εμείς θέτουμε 9 ερωτήματα παρακάτω. Απαντήσεις υπάρχουν;;; Σε ότι αφορά τα περί ''υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων'', ας κρίνουν οι αναγνώστες. Τα δε κωμικά περί ''προάσπισης των εθνικών συμφερόντων'', απαξιούμε έστω να τα σχολιάσουμε. Και κάτι ακόμα: Κύριε νομικέ σύμβουλε, το ''Κ'' επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του και προσφυγή βασικά στην αμερικάνικη Δικαιοσύνη, γιά συκοφαντική δυσφήμιση εκ μέρους σας (και παράλληλη καταγγελία στο Στέητ Ντηπάρτμεντ).
www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...