20/10/12

Λεφτά υπάρχουν

Μπράβο ΣΔΟΕ! Χτύπησαν επιτέλους τη φοροδιαφυγή

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ Θεσσαλίας που έχουν βγει και αυτοί στο κυνήγι της φοροδιαφυγής εντόπισαν έναν αρτοποιό από τη Λάρισα που μετέφερε με το αυτοκίνητο του τέσσερις τυρόπιτες, «χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά φορολογικά στοιχεία», και αφαίρεσαν από το αυτοκίνητο του αρτοποιού την άδεια και τις πινακίδες κυκλοφορίας για 15 ημέρες. Όχι παίζουμε ρε. Το κράτος δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι.
Το ΚΙΣ και η Συναγωγή πάντως παραμένουν ΝΠΔΔ και επομένως αφορολόγητοι, ενώ οι πολλοί και οι πτωχοί θα πληρώνουν το χαράτσι για το «πετρέλαιο θέρμανσης».
Βέβαια κανένας δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι «θα φορολογήσει τους φτωχούς». Όλοι οι πολιτικοί του «πανανθρώπινου πολιτισμού» λένε δημόσια ότι θα φορολογήσουν τους «πλούσιους» , και την πέφτουν μετά στους πολλούς, τους φτωχούς και τους διανοητικά καθυστερημένους που τους ψηφίζουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι υπερπατριώτες της Χρυσής Αυγής γιατί δεν λένε τίποτα στην βουλή; Γιατί δεν κάνουν καμιά εκδήλωση ή ομιλία γι αυτό; Γιατί δεν ξεσηκώνουν τους πάντες για να αποκαλύψουν την πραγματική διαπλοκή; Μήπως συμμετέχουν και οι ίδιοι στις  υπόγειες διαδρομές ;  Απλά παρακολουθήστε την στάση τους.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eHW3-Uv-VcI&feature=related

ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΠΡΟ-ΦΗ-ΤΗ