10/10/12

Λεφτά υπάρχουν (1)

Yπουργοί για τουρισμό και ψώνια στη νεα Υόρκη

Η επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, της 'Ολγας Κεφαλογιάννη και του Νότη Μηταράκη , για «προβολή της Ελλάδας» και «επενδύσεις», συνέπεσε με το «κράξιμο» της Ελλάδας από την εφημερίδα «Νιού Γιόρκ Τάϊμς» γιά την «λίστα Λαγκάρντ», που ήταν... «megali διαφήμιση» για την Ελλάδα.
Το «καλαμπούρι» με τους γραφικούς 'Έλληνες πολιτικούς, που «προβάλουν τουριστικά» την Ελλάδα στους... 'Έλληνες της Νέας Υόρκης, έπρεπε να είχε σταματήσει χρόνια.
Αφού δεν έχουν οι διπλωματικές και λοιπές αποστολές μας στις ΗΠΑ, ούτε προσβάσεις, ούτε ικανότητα προσέγγισης αμερικάνικων ΜΜΕ για να προβάλουν την Ελλάδα, ας κάθονται οι πολιτικοί στην Αθήνα να ασχολούνται με τις γνωστές χαζομάρες τους εκεί.
Δεν χρειάζεται να επιβαρύνεται το Δημόσιο για τον προσωπικό τουρισμό του κάθε πολιτικού, που δεν ξέρει τι του γίνεται και ερχόμενος στις ΗΠΑ περιορίζεται, σε δηλώσεις στα...ελληνόφωνα ΜΜΕ, και στην παρουσία σε εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος ή στη συνάντηση με τον... αρχιεπίσκοπο, που -χωρίς ντροπή- βαφτίζει «προβολή της Ελλάδας στην Αμερική».

Περισσότερα στο www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: