28/9/12

Η Υπάτη Μαφία Moody's προβλέπει για την Ελλάδα το 2012

Ύφεση 7%- Θα συνεχισθεί η μείωση των μισθών και η αύξηση της ανεργίας, που θα περαιτέρω επιδείνωση της οικονομικής θέσης των νοικοκυριών.

Η Moody's ανακοίνωσε πως εκτιμά ότι θα συνεχισθεί η μείωση των μισθών και η αύξηση της ανεργίας, που θα επιδεινώσουν περαιτέρω την οικονομική θέση των νοικοκυριών και θα αυξήσουν το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών για στεγαστικά δάνεια. Η Moody's αναμένει ότι το ελληνικό ΑΕΠ θα μειωθεί φέτος κατά 7% και ότι η ανεργία θα αυξηθεί στο 22,8% από 17,7% το 2011, και σημειώνει ότι η άνοδος της ανεργίας οδήγησε σε αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και των αθετήσεων πληρωμών .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αληθεια δεν ανησυχει τον σαμαρα και τους υπευθυνους οτι πλεον οι αλλοδαποι εποικοι ιδιως οι ασιατες-αφρικανοι εχουν αρχισει να οργανωνονται σε αοπλα ως τωρα ταγματα κατοχης και να διεκδικουν μερτικο απο την χωρα με προσχημα τις ταχα αντιρατσιστικες συγκεντρωσεις (εναντιον ποιας ρατσας ειναι αντι ,προφανως της ελληνικης και της φυσικης νομης του συλλογικου σπιτιου της..) ;


πρωτα εποικισαν και υστερα θα χρησιμοποιηθουν απο οηε και μεγαλες δυναμεις που θα αναλαβουν ρολο προστατη τους, για συρρικνωση και του ελληνικου εδαφους αλλα και την καταντια της μετατροπης των γηγενων σε απλη συνιστωσα κοινοτητα στο πρωην σπιτι τους.

εχουν αρχισει να χοντραινουν το παιχνιδι και αφου εισεβαλλαν στη χωρα αρκετοι,τοσοι ωστε να αποτελουν μια κρισιμη μαζα που να μπορει να διαφοροποιηθει και να απαιτησει,τωρα αρχιζουν να δειχνουν το κατακτητικο διεκδικητικο προσωπο που εδραζεται στις αυθαιρετες αξιωσεις ενος εισβολεα.

το επαναλαμβανομε,οι ελληνες πολιτικοι μαζι με την καταρρευσι της οικονομιας εχουν βαλει υποθηκη με τους αλλοδαπους εποικιστες την καταρρευση και της δημοκρατιας και το μελλον του ελληνικου πληθυσμου

ανοιγουν πληγες πολλων "κουρδικων" αλα τουρκα στη χωρα σε λιγα χρονια,οχι ενος και δυο μετωπων αλλα πολλων που εχουν δυναμικη προοπτικη να εξαφανισουν το ελληνικο εθνικο κρατος και μεχρι το τελος του αιωνος η ελληνικη ρατσα θα ειναι χωρις δικη της χωρα σαν τους εβραιους επι αιωνες σκορπισμενη σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.


καθε περιπτωση αν δεν φυγουν οι ελληνες ως κατακτημενοι τους περιμενει αιμα και αμμος για την ελευθερια τους και απροκαλυπτη επεμβαση των ξενων δυναμεων υπερ των εποικιστων,να ειναι βεβαιοι για αυτο.