7/9/12

Φοβερό-Απαίσιο-Αποτρόπαιο

Νέες Ρατσιστικές Επιθέσεις κατά Πακιστανού και Αλβανίδας

Η αστυνομία βρήκε θαμμένο στο φράγμα του Πηνειού, το πτώμα 23χρονου Πακιστανού που βασανίστηκε μέχρι θανάτου. Για τη δολοφονία κατηγορούνται έξι ομοεθνείς του, που σίγουρα θα τους έβαλαν «έλληνες ρατσιστές».
 Ήδη έχει συλληφθεί ο ένας εκ των έξι Πακιστανών που υπέδειξε στις Αστυνομικές αρχές το ακριβές σημείο που είχε ταφεί ο 23χρονος, σε μία δύσβατη χαράδρα βάθους 100 μέτρων στην περιοχή του Καλαθά του δήμου Ήλιδας.
Το θύμα που διέμενε με την οικογένειά του στην Αττική, είχε απαχθεί στις 13 Αυγούστου, και οι 6 απαγωγείς ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή του. Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ζητούσαν το χρηματικό ποσό των 23.000 ευρώ αλλά όσο περνούσαν οι ώρες, μειώνονταν και οι απαιτήσεις τους. Οι δράστες έδεσαν το θύμα από δύο δένδρα και του έδιναν για τρεις ημέρες μόνο νερό και ένα ξεροκόμματο για φαγητό, απειλώντας τον και βασανίζοντάς τον. Την τρίτη ημέρα ο άτυχος πέθανε.

- Τρία άτομα συνελήφθησαν για την ρατσιστική απόπειρα ανθρωποκτονίας 22χρονης Αλβανίδας με παγιδευμένη χειροβομβίδα σε κατάστημα ψιλικών στα Σεπόλια πριν από περίπου ένα χρόνο. Οι ρατσιστές δράστες είναι τρεις ομοεθνείς της (δύο άνδρες ηλικίας 26 και 27 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 22 ετών) Κίνητρό τους, ήταν προσωπικές διαφορές που είχε ο 27χρονος με το θύμα.

-Σήμερα το μεσημέρι, στο κέντρο φιλοξενείας λαθρομεταναστών στην Κόρινθο, έγιναν συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών . Η αστυνομία επενέβη έγκαιρα και η ένταση εκτονώθηκε. Δύο μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: