8/9/12

ΣΥΡΙΑ:Έσπασαν τα μούτρα τους στο Χανάνο οι μισθοφόροι

.
Μετά από σφοδρές μάχες που κράτησαν 20 ώρες, και στις οποίες πήραν μέρος τάνκ και ελικόπτερα, ο στρατός της Συρίας απέκρουσε τη μεγάλη επίθεση των μισθοφόρων κατά του στρατοπέδου Χανάνο, στο ανατολικό Χαλέπι. Το «παρατηρητήριο» υποστήριξε χθες ότι «οι αντάρτες ελέγχουν ένα μέρος της στρατιωτικής βάσης», κάτι που διέψευσε ο στρατός, που κατέστρεψε έξι τεθωρακισμένα που χρησιμοποιούσαν οι αντάρτες, για να μεταφέρουν όπλα και πυρομαχικά που είχαν πάρει από αποθήκη του στρατοπέδου. Τον Ιούλιο, οι αντάρτες είχαν καταφέρει να καταλάβουν τη συνοικία Χανάνο, όχι όμως και το στρατόπεδο, που είναι μια από τις τρεις βάσεις του στρατού στο Χαλέπι και από όπου βομβαρδίζει τις περιοχές που έχουν υπό τον έλεγχό τους οι αντάρτες. Υπάρχουν πολλά θύματα και από τις δύο πλευρές. Η μάχη του Χανάνο δεν ήταν το «σημείο καμπής» για τον έλεγχο του Χαλεπιού Οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι εξόντωσαν 200 αντάρτες στις χθεσινές μάχες στην περίμετρο της Δαμασκού.

-Ξεφτιλίστηκε ο Αβραάμ(οπουλος) στο Άτυπο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στην Πάφο . Ο κλητήρας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δήλωσε ότι «η κρίση στη Συρία εξελίσσεται κατά τρόπο επικίνδυνο και το καθεστώς Άσαντ πρέπει άμεσα να αποσυρθεί».
His master voice. (and Capitol).
Οι εκτοπισμένοι και σφαγμένοι ελληνορθόδοξοι δεν έχουν καμιά σημασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...