21/9/12

Ο τζάμπα Τουρίστας πήγε στο Σικαγο*

O ξεφτιλισμένος Avraamopoulos μίλησε , σε γεύμα στην δική του Αμερικανο-εβραϊκή Ομογένεια Σικάγου και για να κρατήσει τα προσχήματα μίλησε και σε πλούσιους Ελληνοαμερικανούς στο Σικάγο αλλά τους μίλησε για τα (αμερικανικά) όνειρα και τις ελπίδες, και ξέχασε τις 2500 νεκρούς από τη μάχη με το ΔΝΤ και την τρόικα, της ελληνικής μεσαίας τάξης.
Ρεπορτάζ για την τουριστική περιοδεία του Αβραάμ(οπουλου) στο www.kalami.net

Οι Ομογενείς ετοιμάζονται να ντυθούν στο...χακί και να πάνε να «πολεμήσουν» στην Ελλάδα!

Σε ομιλία του σε Ελληνοαμερικανούς στο Σικάγο, ο υπουργός Εξωτερικών έκανε την... υπέρβαση: Η «τρόϊκα» σκοτώνει τα όνειρα και τις ελπίδες του ελληνικού λαού «Είμαστε στον πυρήνα, στην καρδιά μιας μάχης, ενός αγώνα, ενός πολέμου. Οι προηγούμενες γενιές έχουν ζήσει άλλους πολέμους που σκότωναν ανθρώπους και κατέστρεφαν κτίρια. Εμείς, αυτό τον καιρό, ζούμε ένα πόλεμο που μπορεί να μην έχει σκοτώσει ανθρώπους και να μην έχει κατεδαφίσει κτίρια, τείνει όμως στο να σκοτώνει όνειρα και ελπίδες». Αυτά, εκτός των άλλων, τόνισε ο κ. Δημ. Αβραμόπουλος σε ομιλία του σε Ομογενείς στο Σικάγο (19 Σεπτ. '12), πρώτο σταθμό της περιοδείας του στις ΗΠΑ.

Σημ.: Ο υπουργός, κρατώντας τις...ισορροπίες, μίλησε και στην Αμερικανο-εβραϊκή Οργάνωση Σικάγου, σε γεύμα 20 Σεπτεμβρίου.Δυστυχώς, ο υπουργός δεν ασχολήθηκε με το σκάνδαλο-σπατάλη της προξενικής κατοικίας στο Σικάγο. «Λεφτά πάντα υπάρχουν» για «ημέτερους» και τουρίστες 'Έλληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ και αλλού.
www.kalami.net

*Δεν ξέρουμε αν πήρε μαζί του ο Αβραάμ. τον αλκοολικό τζογαδόρο και καταχραστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: