13/9/12

Διασπορά ψευδών ειδήσεων

Αυτή η «είδηση», «Νεοναζί χτύπησαν Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία γιατί πουλούσαν εφημερίδες», είναι απολύτως ψευδής αλλά γέμισε το διαδίκτυο. Περιμένω τον αρμόδιο εισαγγελέα να διατάξει αμέσως έρευνα για να βρούμε τον μηχανισμό διασποράς ψευδών ειδήσεων, που δύνανται να προκαλέσουν ανησυχία εις την κοινή γνώμη.
Η μαϊμού και μονταρισμένη είδηση για να πάει φούστα μπλούζα με τη Ραφήνα έλεγε: «Δυο Έλληνες μετανάστες στην Bεστφαλία, 35 και 51 ετών έπεσαν θύματα ρατσιστικής βίας από νεαρούς νεοναζί. Σύμφωνα με μαρτυρίες, (ποιών;) οι δύο Έλληνες, (πως τους έλεγαν;) μετανάστες πουλούσαν εφημερίδες στους δρόμους της πόλης όταν περικυκλώθηκαν από ομάδα νεαρών ακροδεξιών οι οποίοι τους ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες. Η ομάδα των νεαρών μελών του κόμματος NDP στη συνέχεια ξυλοκόπησε τους δύο Έλληνες κατηγορώντας τους πως πούλαγαν παράνομα εφημερίδες προκαλώντας νέες ανησυχίες στην κοινότητα των μεταναστών μιας και το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων από νεοναζί».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτό φάνηκε αμέσως ότι ήταν μούφα.

είχε απήχηση στον κόσμο η κίνηση της χρυσή αυγής και την επόμενη μέρα βγάλανε αυτήν την είδηση για να μας προβληματίσουν ότι μπορεί να είμαστε τα θύματα και εμείς.

ουσιαστικά εσύ χατζάρα είσαι ταγμένος στο πλευρό αυτών που κυκλοφορούν τέτοιες ειδήσεις μιας και μαζί με τον αρχηγό σου μιλάτε για νεοναζί.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...