11/9/12

Πόθεν είσαι ALEXIS;

Λοιπόν! Εγώ δημοσιογράφος είμαι και ερωτώ. Ο πολιτικός οφείλει να απαντήσει. Σε όσους σπεύδουν και ζητούν να απαντήσω εγώ στα ερωτήματα μου, συνιστώ υπομονή. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Όσο και να προσπαθούν να το αποφύγουν θα απαντήσουν.
Και για το εάν έχει βαπτιστεί ο ALEXIS και ο μπαμπάς Παύλος ; Και για το που βρίσκονται οι τάφοι των Τzipra, και για τις πιθανές σχέσεις της εταιρείας του «θείου Ηρακλή», «Σκαπανεύς», (που είχε δουλειές σε Ιράκ και Ιράν), με το Ισραήλ. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.
Επί τη ευκαιρία!

Μήπως ακούσατε τίποτε «εθνικιστές» και τρία χρυσά αυγά Τουρκίας ή τίποτα «αντιμνημονιακούς» του ΚΟΥΙΚ και της «Παναγιάς», να ζητούν την παραίτηση του Αβρααμόπουλου, για τις αντιχριστιανικές θέσεις που εξέφρασε στην Κύπρο;
Ο σεβάσμιος μοναχός Παϊσιος, από το κελί των Σαββαίων στη Καψάλα του Αγίου Όρους βροντοφώναξε: «Ο κ. Αβραμόπουλος δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες διότι αυτά που είπε, δεν εκφράζουν κανέναν Έλληνα»».
Το Άγιο Όρος μίλησε, οι φίλοι του ΚΟΥΙΚ και της Παναγιάς, και οι ακτιβιστές του Μανιάτη, γιατί καθεύδουν.
- Όχι δηλαδή ότι δεν παίζει και καμιά σφαλιάρα για τον Αβραάμ.
Σπ.Χ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εννοείς;
http://en.wikipedia.org/wiki/Tzipora_Obziler

http://en.wikipedia.org/wiki/Zipporah

Ανώνυμος είπε...

εμεις δεν εχουμε δικους μας ρεπορτερ δημοσιογραφους, ερευνητες, τελοσπαντων να ψαξουν να τα βρουν ολα αυτα και να τα βγαλουμε στη φορα?
ουτε γιαυτο δεν εμαστε αξιοι?????