25/8/12

Νέες αφήξεις και νέα ρατσιστικά επεισόδια

Αφίχθησαν χωρίς βίζα(επειδή βιαζόντουσαν) , «σαν πρόσφυγες από τον πόλεμο», 47 ακόμα «παράτυποι μετανάστες», 19 άνδρες , 1 γυναίκα και 7 παιδιά από το Αφγανιστάν και 20 σουνίτες από τη Σύρια,(8 άνδρες, 5 γυναίκες και 7 παιδιά), οι οποίοι αναχώρησαν με πλωτό μέσο από τουρκικά παράλια και αποβιβάστηκαν σε παραλιακή περιοχή της Σύμης, τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στους 47 λαθρομετανάστες προσφέρθηκαν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών , με χρήματα του λιμενικού ταμείου, κρουασάν, τσάι, γάλα και καφές, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ενηλίκων για παράνομη είσοδο στη χώρα. Τα ανήλικα θα πάνε σχολείο και μετά θα γίνουν παπανδρέλληνες.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ενημερώθηκε η ΎπατηςΑρμοστεία του ΟΗΕ, και ο «φαρισαίος-ταλμουδιστής» κ. Laurens Jolles περί των νέων κρουσμάτων ρατσιστικών επιθέσεων από ομάδες ακροδεξιών. Χθες, μετά τον εορταστικό και συμβολικό ξυλοδαρμό Ελλήνων, στα μεθεόρτια της Βεβήλωσης του Άγνωστου Στρατιώτη από τα ισλαμικά αντιρατσιστικά τάγματα εφόδου, έγινε άγρια συμπλοκή μεταξύ των Αλλοδαπών και ένας «ακροδεξιός αλλοδαπός», (που συνελήφθη από τους άνδρες της Αστυνομίας), τραυμάτισε με μαχαίρι, στην διασταύρωση των οδών Ιεροσολύμων και Αγαθουπόλεως, στον 'Άγιο Παντελεήμονα, έναν «ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε», ο οποίος πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο. Ένας δύστυχος «αλβανός οικονομικός μετανάστης», που είχε δραπετεύσει πρόσφατα από τις φυλακές Αλικαρνασσού και κυκλοφορούσε με πλαστό διαβατήριο , κακοποιήθηκε βάναυσα από αστυνομικούς της ομάδας δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Πρέβεζας, διότι τους έβγαλε όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Αρμοστείας ένα 9αρι πιστόλι. Να σημειώσουμε ότι ο ρατσιστής οδηγός του λεωδορείου στο οποίο επέβαινε ο αλβανός τον κατέβασε από αυτό γιατί ήταν απλά μεθυσμένος, δημιούργησε ένταση μέσα στο όχημα. Στη Μυτιλήνη, σε άλλο ρατσιστικό επεισόδιο, ένας ακροδεξιός αλλοδαπός που δουλεύει σε ψαράδικο, μαχαίρωσε έναν άλλο αλλοδαπό που δούλευε, στο ίδιο σκάφος .Για το περιστατικό ενεργεί προανάκριση η Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: