24/8/12

Έβαλε την όπισθεν ολοταχώς ο Δένδιας

Τις πρώτες μέρες της «ραδιοτηλεοπτικής επιχείρησης Ξένιος Ζευς», προσήχθησαν σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής 4.900 αλλοδαποί, από το κέντρο της Αθήνας, και συνελήφθησαν συνολικά 1.130 παράνομοι ή «παράτυποι» «μετανάστες».Το ποσοστό το παράνομων στο σύνολο των προσαγωγών ήταν 23.06%. Υστερα, και κατόπιν των αντιδράσεων της Διεθνούς Αμνησίας, του λαθροΣΥΡΙΖΑ, της λαθροΔΗΜΑΡ, και του ΛαθροΚΚΕ, τα ποσοστά εντοπισμού παράτυπων άρχισαν να πέφτουν. Την Τρίτη 21 Αυγούστου, προσήχθησαν 638 αλλοδαποί και πραγματοποιήθηκαν 16 συλλήψεις ατόμων που»δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις», (ένας θεός ξέρει ποιες) παραμονής στη χώρα μας. Ποσοστό μόλις 2,5%. Την Τετάρτη προσήχθησαν 426 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 55 . Ποσοστό 12,9%. Χθες (23-08-2012), από το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, προσήχθησαν σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής 545 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 27. Ποσοστό 4,95%. Δηλαδή στις τρείς τελευταίες μέρες βρήκαν 98 παράνομους σε 1610 προσαγωγές. Σχεδόν το 6%. Για αυτό ο Τσουκαλάς του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε πλάκα στον Δένδια και έλεγε ότι ο «Ξένιος Ζευς» «είναι για το θεαθήναι».
Ο στόχος του τρίο bel-canto, του Σαμαρά, και του υπουργού «ΠΡΟ.ΠΟ» δεν υπήρξε ποτέ η απέλαση των παράνομων αλλά η αποδοχή και νομιμοποίηση της παρουσίας τους. Για αυτό ξεκίνησαν κάνοντας με πολύ θόρυβο, μια τρύπα στο νερό. Με απέλαση 2000 λαθρομεταναστών, σε δύο βδομάδες, χρειάζονται 1000 εβδομάδες ή 20 χρόνια για να απελαθούν 2.000.000, υπο την προϋπόθεση βέβαια να μην μπαίνουν άλλοι.
Ο Δένδιας έκανε και άλλα άλματα πίσω.  Υπο τα χειροκροτήματα του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, και του Προκόπη είπε ότι θα συσταθεί ειδικό τμήμα της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφαλείας για την καταγραφή και αντιμετώπιση των φαινομένων ρατσιστικής βίας, τα οποία πληθαίνουν, και είπε ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξουν στον Έβρο Κέντρα Φύλαξης αλλά, «Κέντρα Πρώτης Υποδοχής Μεταναστών».
Ξέχασε να πει ότι στην είσοδο θα βάλουν μια ταμπέλα που θα γράφει:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
( υπογραφή: ΠΡΟΚΟΠΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...