29/8/12

Ο ρουφιάνος τα είπε ΟΛΑ

Σύμφωνα με την αμερικάνική νομοθεσία, απαγορεύεται στις «κρατικές υπηρεσίες» να μεταμφιέζουν τους πράκτορές τους σε «δημοσιογράφους», και για τον λόγο αυτό η CIA και οι άλλες «υπηρεσίες», προσλαμβάνουν αλλοδαπούς «ελευθέρους επαγγελματίες», στους οποίους δεν απαγορεύεται η «μεταμφίεση», και τους οποίους πληρώνουν από τη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ», και τους καλύπτει «στον αγώνα τους» για την ελευθεροτυπία το FREEDOM HOUSE.
Για την επιχείρηση ΣΥΡΙΑ η CIA μέσω της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ «δημιούργησε και χρηματοδοτεί το δορυφορικό κανάλι Alhurra για να προβάλει τον αγώνα των «δημοκρατικών». Για το Alhurra και τη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ δούλευε και η γιαπωνέζα «ρουφιανορεπορτερ» Μίκα Yamamoto, που σκοτώθηκε στο Χαλέπι στις 21 Αυγούστου, και η οποία μπήκε παράνομα στη Συρία , μαζί με μια ομάδα μισθοφόρων που περιελάμβανε Τούρκους, Τσετσένους, Λίβυους, Σαουδάραβες και Καταρινούς, που εξοπλίστηκε στη Τουρκία. Μαζί τους ένας ακόμη ιάπωνας «ρουφιανορεπορτερ» του Japan Press, ένας τούρκος οπερατέρ του Alhurra, ο Cuneyt Unal, και ο παλαιστίνιος «ρουφιανορεπόρτερ» Bashar Fahmi.
Ο Ουνάλ που πιάστηκε αιχμάλωτος εμφανίστηκε στο κανάλι al-Ikhbariya της Δαμασκού, και είπε μεταξύ άλλων:
«Ήμασταν μια ένοπλη ομάδα μαχητών από την Τσετσενία, την Τουρκία, τη Λιβύη, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία που στρατολογηθήκαμε και εξοπλιστήκαμε στην Τουρκία. Εγώ πήγα αεροπορικά στο Χατάι από την Κωνσταντινούπολη και με αυτοκίνητο στο Kilis, όπου εντάχθηκα στην ομάδα , και περάσαμε από το Kilis, στη Συρία , με πρώτο σταθμό την πόλη της Azaz.. Η ομάδα μας μετείχε σε επιχειρήσεις στην περιοχή Mahri Tarafat και στη συνέχεια, αναπτυχθήκαμε στο Χαλέπι, όπου ξεκινήσαμε να πολεμάμε τον συριακό Στρατό και να εκκαθαρίζουμε τις συνοικίες από τον φιλοκαθεστωτικό πληθυσμό (σ.σ.: όπως είναι οι χριστιανοί), μέχρι που μια μέρα με αιχμαλώτισαν».
Στις ΗΠΑ το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ», ζήτησε την άμεση απελευθέρωση του πράκτορα Unal διότι όπως είπε εκ μέρους της Broadcasting Networks, Inc ο Michael Meehan, οι «ρουφιάνοι», «μπήκαν στη Συρία για να μεταδώσουν μόνο ειδήσεις». Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι όσα είπε ο κάμεραμαν τα είπε υπο πίεση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ !

"Ο Ντομινίκ είχε πει στον Γιώργο πως μ΄αυτό που πας να κάνεις θα καταστρέψεις το έθνος σου. Εκείνος δεν τον άκουσε. Ο Γιώργος (Παπανδρέου) είχε μπουχτίσει από την διαφθορά που υπήρχε στην Ελλάδα και πίστευε ότι με κάποιο τρόπο έπρεπε να συνετίσει τους Έλληνες. Διάλεξε τον πλέον επώδυνο. Όταν το συνειδητοποίησε ήταν πολύ αργά. Μπουχτισμένος με τους Έλληνες διηγούνταν ιστορίες εκβιασμών και διαφθοράς με πρωταγωνιστές δικούς σας αξιωματούχους."

http://www.kourdistoportocali.com/articles/13673.htm

panos είπε...

Χρήσιμες πληροφορίες.. Τὸ deltio11 ἔχει ἀνεβάσει στροφὲς τελευταίως.!