21/8/12

Να η ευκαιρία σας ρε καθάρματα

Ο φιλάνθρωπος Λαζόπουλος και 88 ΣΥΡΙΖΟΔΗΜΑΡ τεμπελοβουλευτές κάνουν την πάπια για τη δυστυχισμένη 35χρονη Αλβανίδα

Ο Εθνικός μας γελωτοποιός ,ο Μέγας φιλάνθρωπος και Συριζοαριστερός Λάκης, μαζί με τους φίλους του δολοφόνου , και τους υπόλοιπους 86 ΣΥΡΙΖΟΔΗΜΑΡ τεμπελοβουλευτές , κάνουν ότι δεν ακούν τις εκκλήσεις ενός καημένου άνεργου Αλβανού λαθρομετανάστη, που επειδή δεν έχει κολλήσει ούτε τα 50 κωλοένσημα, η δυστυχισμένη 35χρονη κόρη του βρίσκεται από τις 28 Ιουλίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. με συντριπτικά κατάγματα στη λεκάνη και στα κάτω άκρα και δεν έχει χειρουργηθεί επειδή είναι ανασφάλιστη.
Όλος ο φιλανθρωπικός αριστερός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί για να φορτώσουν τα έξοδα σε εμάς όλους, και δεν λένε τα καθάρματα να βάλουν ρεφενέ από 500 ευρώ για να χειρουργηθεί η κοπέλα!
Όσο για τον φοροφυγάδα Αλβανό λαθρομετανάστη-πατέρα , έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να του επικολληθούν, εκ των υστέρων, τα ένσημα ενός εξαμήνου του ΟΓΑ από τους κτηματίες στο Διμηνιό όπου δούλευε, για να μπορέσει να αποκτήσει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και στη συνέχεια να μπορέσει να βάλει στο βιβλιάριό του και την τραυματισμένη κόρη του.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Μήπως θα κάνουν έρανο ο Λαζόπουλος και οι ΣΥΡΙΖΟΔΗΜΑΡ για να βρουν έναν «καλό δικηγόρο» στο παιδί με το τεκμήριο της αθωότητας;

ΥΓ. Αρνείται και δεν αποδέχεται τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται, αναφέρει ο δικηγόρος του 29χρονου με το....τεκμήριο,
κ. Σπύρος Φυτράκης.

ΥΓ. Η γνώμη μου για τον δολοφόνο με το τεκμήριο; Κατά τεκμήριο παιδί της μαμάς και δια τούτο κατά τεκμήριο φλώρος και κατά τεκμήριο... υποσυνείδητα πούστης. Αν ο Χριστόδουλος Ξηρός έγινε "φίρμα" στο βίντεο με τα νησιώτικα της Κονιτοπούλου, ο "αγωνιστής" που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο, το πολύ πολύ να εμφανιζόταν σε βίντεο κλιπ της Αννούλας Φλωρινιώτη συμμετέχοντας στο μπαλέτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: