28/8/12

Η Ισλαμοφοβία προσέβαλε και τους «αντιρατσιστές»

Τα ισλαμοφασιστικά Τάγματα Εφόδου που εμφανίστηκαν στην αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση της Ομόνοιας, ξύπνησαν από τον λήθαργο της πρέζας κάποιους από τους αναρχοτροτσκιστές που κατέβηκαν για συμπαράσταση. Τα «αναρχικά κορίτσια» την πήραν χαμπάρι τι θα πεί ισλαμικό βερύκοκο, πιο γρήγορα από τα «αναρχικά αγόρια». Η περίληψη των γεγονότων από το Indy -«9 στα 10 συνθήματα ήταν για τον Αλλάχ»,. -«Ένας όχλος από φανατικούς ισλαμιστές, και μάλιστα βίαιους ούρλιαζε συνθήματα θρησκευτικού περιεχομένου». - «σταμάτησαν την πορεία στην δύση του ηλίου για να προσευχηθούν». Οπότε η αντιρατσιστική συμμαχία με τους ισλαμοφασίστες πήγε περίπατο Που να ήξεραν τα «αναρχικά κορίτσια» τα άλλα κόλπα στο δημοκρατικό Πακιστάν που δεν έχει επικυρώσει την ΕΣΔΑ. 120 χιλιόμετρα από τη Λαχόρη, ένας κουρέας διατηρούσε παράνομη σχέση με μια παντρεμένη και η οικογένεια της γυναίκας, «που τον είχε κατ' επανάληψη προειδοποιήσει» , εξαναγκάσθηκε τον τιμωρήσει, και αφού τον απήγαγαν, του ξερίζωσαν τα μάτια, τη μύτη, τα χείλη και τη γλώσσα Πέντε από τους ενόχους συνελήφθησαν από την αστυνομία, η οποία σκοπεύει να συλλάβει και τους υπόλοιπους δύο, έναν άνδρα και μία γυναίκα. Αυτά θα τράβαγε και το σκουπίδι της Χρυσής Ακτής αν δεν τον προστάτευαν ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Δενδιας και η Ύπατη Αρμοστεία.

ΥΓ1.«Αλληλέγγυοι» Πακιστανοί, Αφγανοί, ΑΝΤΙΦΑ και κάθε καρυδιάς καρύδι έκαναν ντου στον Άγνωστο Στρατιώτη και επιχείρησαν να βεβηλώσουν το εθνικό μνημείο των αγωνιστών της πατρίδος που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι. Είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που έχει γνωρίσει το συντεταγμένο κράτος.



ΥΓ2. Μούσι το κλείσιμο της επιχείρησης της φιλάνθρωπης πράσινης ξενοδόχας στην ΠΑΡΟ, που δούλευε ανασφάλιστο το ανήλικο σκουπίδι με το προσωρινό πολιτικό άσυλο.Πήρε αναστολή, είπαν, και δουλεύει κανονικά.
Όπως μας δουλεύουν και εμάς κανονικότατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: