14/8/12

Η πορτοκαλί επιχείρηση Ξένιος Δίας στη Δεύτερη Φάση

Τωρα μιλούν για έξαρση ρατσιστικής βίας 

 Οι ρουφιάνοι της παραπληροφόρησης πέρασαν τώρα στη δεύτερη φάση της τηλεοπτικής επιχείρησης Ξένιος Δίας των Σαμαρά-Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ για τη σταδιακή ενσωμάτωση 2000000 αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία. Η πατσαβούρα του ιουδαίου από τις Κυκλάδες μιλάει για «Προβληματισμό στην κυβέρνηση τα κόμματα , τις αρχές, και ευρύτερα την κοινωνία.για τα απανωτά κρούσματα βίας κατά μεταναστών, με αποκορύφωμα τη δολοφονία 27χρονου Ιρακινού».
Τα ανύπαρκτα «απανωτά κρούσματα βίας» κατα των λαθρομεταναστών τα βρήκε τώρα η πορτοκαλί ενημέρωση που αποσιωπά και αποκρύβει τα απανωτά κρούσματα βίας κατα των λαθρομεταναστών από τη ΜΑΦΙΑ που θέλει να εισπράξει τον ναύλο της. Η πορτοκαλί πατσαβούρα ανακάλυψε ότι από την «Ενωση Μεταναστών Εργατών» υπολογίζονται, σε 500, οι επιθέσεις με ρατσιστικό κίνητρο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου. «Οι «κακόμοιροι» αλλοδαποί φοβούνται να κυκλοφορήσουν και ζουν με τον τρόμο του ξυλοδαρμού, της βίαιης εισβολής στα σπίτια τους, του εμπρησμού των λατρευτικών τους χώρων, ενώ για επικείμενη έκρηξη ενός «κοινωνικού εμφυλίου» . Ετσι τώρα δεν μιλάμε για τις υπαρκτες 32 δολοφονίες συμπατριωτών μας από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες εγκληματίες , από τις αρχές του χρόνου και τον υπαρκτο τρόμο των ελλήνων από τις εισβολές στα σπίτια τους των λαθροσημορητών αλλά για τον ανύπαρκτο τρόμο του κάθε ΠΑΣΟΚΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ βιαστή της ΠΑΡΟΥ. 
Υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων (όπως συνήθως) το ΚΚΕ , που έχει το ιστορικό βάρος της προδοσίας της Μικράς Ασίας και της σφαγής του εκεί ελληνισμού καθώς και των σφαγών σε βάρος χιλιάδων ελλήνων που διέπραξε κατα την ΚΑΤΟΧΗ και μετα από αυτή. 
Το κόμμα ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , επιτέθηκε στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος ζήτησε με επιστολή του στους αρμόδιους, ΕΛΑΣ και εισαγγελία, την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την πόλη. Και αυτό μετά από παράπονα κατοίκων, ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε συγκεκριμένες συνοικίες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας (φωτογραφία). Το ΚΚΕ λέει οτι έχει εξαπολυθεί ένα άγριο κυνηγητό σε βάρος των « μεταναστών» με το επιχείρημα της «ανακατάληψης της πόλης» και της «εμπέδωσης κλίματος ασφάλειας». Το ΚΚΕ της προδοσίας και της αρνησιπατρίας ζητά μεταξύ άλλων για τους λαθρομετανάστες να «να νομιμοποιηθούν όσοι παραμένουν στην Ελλάδα», να δημιουργηθούν «χώροι προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχεται ποιοτική και δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θα γίνονται προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμοί και περίθαλψη (όπου χρειάζεται) και θα χορηγείται πιστοποιητικό υγείας στους νεοεισερχόμενους μετανάστες» (με λεφτά των κοροΐδων προφανώς).

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν το ΚΚΕ ήταν μαρξιστικό κόμμα, και όχι Καπιταλιστική Κοινοπραξία Ελλάδος, θα επεδίωκε με κάθε μέσον την άμεση απομάκρυνση όλων των μεταναστών, παρανόμων και νομίμων.

Ενδεικτικά, αναφέρω μερικά κείμενα των Ιουδαίων εμπνευστών του Μαρξισμού, Μαρξ και Ένγκελς:
«Η αγγλική κεφαλαιοκρατία πίσω από την έξωση και την αναγκαστική μετανάστευση του ιρλανδέζικου πληθυσμού προς την Μ. Βρετανία» (Μαρξ, 1870), «Η ματαίωση των σχεδίων των βιομηχάνων για εισαγωγή ξένων εργατών στην Αγγλία» (Βιβλίο Πρακτικών του Κεντρικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Εργατών, Σημείωση 306, 1866), «Η επιτυχημένη προπαγάνδα της Διεθνούς Ένωσης Εργατών, γιατί εμπόδισε την εισαγωγή ξένων εργατικών χεριών στο Λονδίνο» (Μαρξ, 1866), «Κάθε μεταναστευτική ομάδα καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της» (Ένγκελς, 1893), «Η υποχρέωση των ντόπιων εργατών να εμποδίσουν την εξαγωγή δικών τους εργατών σε ξένη χώρα» (Ένγκελς, 5 Απριλίου 1871), «Η εργατική αλληλεγγύη των εργατών ξένων χωρών, να εμποδίσουν την εξαγωγή και εισαγωγή εργατών, που επιδιώκει το εργοδοτικό κεφάλαιο άλλης χώρας» (Ένγκελς, 1871).

Αλλά, όλοι αυτοί που παριστάνουν τους ιδεολόγους αριστερούς και μαρξιστές, δεν είναι παρά πουλημένα καθάρματα, δούλοι του Μαμμωνά (γνωστός και ως Ιεχωβά ή Γιαχβέ) και ψοφόσκυλα του χειρότερου Καπιταλισμού.

Κρεμάλα σε αυτούς και Απέλαση με το καλό ή το άγριο στους προστατευομένους τους, λαθρομετανάστες...