25/8/12

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί σήμερα με προσφορά το περιοδικό «Νεολαία» της ΕΟΝ μόνο με 2 ευρώ

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί σήμερα με προσφορά το περιοδικό «Νεολαία» της ΕΟΝ μόνο με 2 ευρώ
Τότε συμμορίτες, τώρα αντιρατσιστές. Η αριστερά διαχρονικά προσπαθεί για την διάλυση της εθνικής συνοχής. Όπως στο Γράμμο και στο Βίτσι το 1949, η Ελλάδα θα νικήσει.
-Διαβάστε ακόμα για το πώς με τη αναθεώρηση της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, οι Ευρωπαίοι θα μας στείλουν περισσότερους μετανάστες.
-Ο (αριστερός) βίος και η (αντιφασιστική) πολιτεία του φονιά της Πάρου.
-Εμφύλιος στην Χαλκιδική για τον χρυσό. Μεταφερόμενοι οι αντιδρώντες λένε οι εργαζόμενοι.
-Σήμερα τρώνε σκύλους, αύριο ανθρώπους.
-Ο Δ. Παπαγεωργίου ξεδιπλώνει το πώς οι τριτοκοσμικοί μετανάστες αλλάζουν την ζωή και τον κόσμο που ξέρουμε.

Ρατσιστικές επιθέσεις κατά Ελλήνων, στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο

Η πορεία των λαθρομεταναστών στην οποία μετείχαν 3.000 κυρίως αλλοδαποί, (οι περισσότεροι Πακιστανοί) από την Ομόνοια κατέληξε στο Σύνταγμα και παρέμειναν για ώρα μπροστά στη Βουλή. Στην Ομόνοια επιτέθηκαν και χτύπησαν τέσσερεις περαστικούς. Μετά τέλος του συλλαλητηρίου, συμμορίες αλλοδαπών χτύπησαν Έλληνες στον Άγιο Παντελεήμονα. Πρώτος την πλήρωσε ένας Πολωνός, επειδή είχε ξυρισμένο κεφάλι, μέσα σε μίνι μάρκετ επί της Μιχαήλ Βόδα. Μετά, οι αλλοδαποί επί της Αχαρνών και Κύμης, επιτέθηκαν σε δύο Έλληνες που έβγαιναν από παρακείμενο γυμναστήριο και χτύπησαν και άλλο έναν Έλληνα απρόκλητα, επί της οδού Αγίου Μελετίου, στο ύψος της Αχαρνών. Είναι μάλλον πρωτοφανές συμμορίες αλλοδαπών και δη Βορειοαφρικανών, να προβαίνουν σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά Ελλήνων, φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί στα προάστια του Παρισιού και σε πόλεις της Βρετανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: