25/7/12

Εδώ καράβια χάνονται και ο green general χτενίζεται

Στρατηγός που «χτύπαγε προσοχή» στον Μπεγλίτη για ντενεκές μου ακούγεται. Το πασοκικό κομματικό παρακράτος προσπαθεί να περισώσει τα «πράσινα καθάρματα» στο στράτευμα

Οι πράσινοι ένστολοι ντενεκέδες, που εξελίχθησαν και πήραν προαγωγές και αστέρια γλύφοντας Σημίτηδες, Τσοχατζόπουλους, Βενιζέλους και Μπεγλίτηδες, φοβούνται, ότι μπορεί να γυρίσει η τύχη τους, και μαζί τους, φοβούνται οι προστάτες τους από τους προμηθευτές του δημοσίου και τα μμε, για αυτό το λόγο φώναζαν, προκαταβολικά τις τελευταίες μέρες: «Κόλαση στις ΕΔ, με αφόρητες πιέσεις για τις κρίσεις». «Πολιτικές διαστάσεις παίρνει η εμπλοκή με τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις».
Ο πράσινος αλεξιπτωτιστής αν και μαυροσκούφης ,αρχηγός ΓΕΣ
Κ. Ζιαζιάς ,παραιτήθηκε ξαφνικά, αντιδρώντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του χουντοMega, στις υποδείξεις που του έγιναν από τον ΥΕΘΑ , για το ποιες θα πρέπει να είναι οι επιλογές του για τους ανώτατους αξιωματικούς εν όψει των κρίσεων στο στράτευμα, και οι παπαγάλοι των εκδοτών, βρήκαν έναν καλοκαιρινό επικοινωνιακό αντιπερισπασμό σαν το δικαίωμα της ΚΚΕ ΑΕ &associates στην απεργία. «Απίστευτο παρασκήνιο τη νύχτα με τις λίστες των Αντιστρατήγων» . «Καταγγελίες για μεθοδεύσεις και εξελίξεις στο στράτευμα».» «Παραίτηση Α/ΓΕΣ μέσα στη νύχτα .Ο αντιστράτηγος Κ.Ζιαζιάς διαφώνησε πλήρως με τις μεθοδεύσεις που ακολουθούνται στις φετινές κρίσεις και υπέβαλε τη παραίτησή του ».
Ο «πράσινος αλεξιπτωτιστής» από τα τεθωρακισμένα έχει το πιο ελαφρύ βιογραφικό για στρατηγός από όλους τους προκατόχους του, πλήν ίσως του επίσης πράσινου Σταμάτη Βελλίδη, (που προερχόταν από το μηχανικό!!!), και αυτό θα αρκούσε για να μην τον πάρει κανείς στα σοβαρά. Έτσι και αλλιώς στρατηγός που «χτύπαγε προσοχή» στον Μπεγλίτη για ντενεκές μου ακούγεται.
Ο «πράσινος αλεξιπτωτιστής», αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, (είναι Πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής από το 1979), αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων το 1978, ως Ανθυπίλαρχος Τεθωρακισμένων, και πρίν επιλεγεί από τους Γ.Παπανδρέου-Μπεγλίτη-Πασοκ για Α/ΓΕΣ, είχε εμπειρία Διοικήσεως μέχρι και το επίπεδο Μεραρχίας, και το 2011 τον έκαναν Διοικητή του Δ΄ Σώματος, για λίγο καιρό, και μετά την 1η Νοεμβρίου 2011  του Δ΄ Σώματος Σώματος Στρατού.
Ο Πράσινος Αρχηγός ΓΕΣ, το 2010 – 2011 ήταν Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, και το 2009 – 2010, Διευθυντής του Δ΄ Κλάδου του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Και ακόμα, είχε κάνει για ένα χρόνο διοικητής στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα Αττικής, επιτελάρχης της 80 ΑΔΤΕ, και επιτελάρχης της ΑΣΔΕΝ. Χωρίς κανένα σχολείο του εξωτερικού και με αυτό το βιογραφικό τον επέλεξαν για αρχηγό.
Ο «πράσινος αλεξιπτωτιστής- μαυροσκούφης Αντιστράτηγος» ήταν πρωταθλητής «δημόσιων σχέσεων » που τις χρησιμοποίησε με κάθε τρόπο τρόπο για την άνοδο του.Να του ευχηθούμε καλοφάγωτη η σύνταξη.

Δελτιο 11.  

ΥΓ.Με απλά λόγια εκεί που χέσανε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΓΚΛΗΣ , ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΚΑΦΑΣ, φύτρωσε ο Ζιζιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...