17/7/12

Οι καλοί λογαριασμοί…..

Επειδή τέτοιες μέρες, με την ταλμουδική προδοσία στην Κύπρο, των «εθνικοφρόνων» Αλ-αζράκη, Σα-ραγκούση, Ιωαννίδη και Cia, δέχομαι σχόλια και παρατηρήσεις επ΄ αυτών που με παρρησία υποστηρίζω, θέλω να επαναλάβω ότι στα κείμενα μου δεν προσδιόρισα ούτε τον «ελαφρολαϊκό» ούτε τον «γκροτέσκο» εθνικισμό, διότι είναι φαινόμενα που διαχέονται.
Το ζήτημα δεν είναι να καταγράψουμε τις «ελαφρολαϊκές» ούτε τις «γκροτέσκ» συμπεριφορές, διότι σε μια κοινωνία ντεμί σεζόν, όλοι πάνω κάτω, στο ίδιο καζάνι βράζουνε.
Εγώ, που επαναλαμβάνω ότι ο αρχιραβίνος του χρήματος, έχει δύο χεράκια, ένα αριστερό και ένα δεξιό, και ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο του «αρχιραβίνου του χρήματος» και ότι ο λύκος είτε «δεξιός» είτε «αριστερός»,λύκος είναι, πιστεύω ότι η απελευθέρωση του ελληνικού λαού και της πατρίδας ξεκινάει από την ανατροπή του αριστερού και δεξιού σκηνικού των προδοτών και των δωσιλόγων.
Ενδιαφέρομαι για μια εθνικιστική πολιτική αλλά αυτή δεν υπάρχει άμεσα χωρίς τους «ελαφρολαϊκούς» και τους «γκροτέσκ».
Επομένως όσα λέω και γράφω, αποβλέπουν στη σύνθεση και όχι στον σεχταρισμό.
Αλλά ,δεν θα του πεις του Ούαγκα ακτιβιστή, ότι η πάλη με την παγκόσμια διακυβέρνηση δεν γίνεται στη πλατεία της Νίκαιας;
Σπ.Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο αγώνας Σπύρο είναι πολυδιάστατος και πολυμέτωπος, μπορεί ο εχθρός να είναι ένας αλλά είναι πολύ μακρυά μας, έχει όμως μακρυά χέρια (δεξιό και αριστερό) και αυτά πρέπει να κοπούν σε πρώτη φάση, επομένως και ο αγώνας του "ουάγκα" που αναφέρεις είναι απαραίτητος, έτσι και αλλιώς δεν είναι όλοι προορισμένοι να παράγουν πολιτική σκέψη, η πλειοψηφία είναι "ουάγκα" (σε παρακαλώ μην χρησιμοποιείς αυτό τον όρο) ΟΛΟΙ είναι χρήσιμοι στον αγώνα, κανείς δεν περισσεύει, στο κάτω κάτω της γραφής ο κάθε "ουάγκα" που δεν συστρατεύθηκε μαζί σου κάποιο λόγο θα είχε, κάτι δεν θα βρήκε σε εσένα να τον εμπνεύσει, κάνε και καμία αυτοκριτκή (θα πρότεινα αυστηρή), καλό θα σου κάνει, δεν είναι δυνατόν να φταίνε πάντα και για όλα οι άλλοι.
Φιλικά, ένας πρώην συναγωνιστής.

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...