28/7/12

Αρχισαν οι Ολυμπιακοί των Ρότσιλντ

Η κουφάλα η γερμανίδα "δεν είπε τίποτα", όπως  διέταξε η τρόικα, και ο Κουβελορουφιάνος και η δεσποινίς Καπράλου, δεν έκαναν διάβημα στην ΔΟΕ. Άμα έβλεπες την αγωνία της δεσποινίδος του Mega, να διαψεύδει μαζι με τον Καραγκιόζη από το Λονδίνο,θα τους καταλάβαινες.Εντολή του αφεντικού.
Οχι, οχι ,δεν είπε "πουτάνα", Κουτάλα, είπε.

Τελετή για κλάματα!!!!
Τζέιμς Μπόντ, Μαίρη Πόπινς και μίστερ Μπιν, σ’ έναν πολυπολιτισμικό αχταρμά
πηγή http://wp.me/pWOiz-zRv 

Πώς βρώμισαν τον κόσμο στην βιομηχανική επανάσταση θέλησαν να μας δείξουν αρχικά οι Άγγλοι μετατρέποντας το πράσινο αγγλικό λιβάδι σε βιομηχανικό “ντουμάνι” μέσα σε ένα κάκιστα σκηνοθετημένο σκηνικό. Ακολούθησε ο Τζέιμς Μπόντ που πήδηξε με αλεξίπτωτο μαζί με την βασίλισσα της Αγγλίας! Μετά το μεγάλο καμάρι των Άγγλων το …Σύστημα Υγείας τους με δεκάδες άρρωστα παιδάκια που βλέπουν εφιάλτες με την Κρουέλα Ντε Βιλ κι έρχεται η …Μαίρη Πόπινς να τα σώσει!!!!! Ενώ δεν έλειψε το κρύο βρετανικό χιούμορ με τον Μίστερ Μπιν να κοροϊδεύει το κορυφαίο μουσικό δημιούργημα του μεγάλου Έλληνα Βαγγέλη Παπαθανασίου “Δρόμοι της Φωτιάς”… Μάθαμε πάντως ότι Άγγλοι διαχρονικά ενδιαφέρονται μόνο για το πού θα βγουν το Σαββατόβραδο, ενώ δεν ξέρω αν το προσέξατε τις δεκαετίες του 70 και 80 αντάλλασσαν μηνύματα με κινητό κι άλλαζαν status στο facebook χορεύοντας πάνκ και ραπ… Ξέχασαν φυσικά να προβάλλουν πώς κατακρεούργησαν τον Παρθενώνα!!! Ένας απίστευτος αχταρμάς χωρίς κανένα πολιτισμικό στοιχείο καμία εθνική ιδιαιτερότητα. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι οι Βρετανοί θα έκαναν κάποια τελετή έναρξης που θα μιλούσε στην ψυχή των ανθρώπων, αλλά τόσο χάλι δεν περίμενα. Φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την κινεζική του 2008, ενώ κάθε σκέψη για σύγκριση με την ελληνική τελετή έναρξης του 2004 είναι προσβλητική…
αἰέν ἀριστεύειν
http://www.youtube.com/watch?v=U6fU95w_zFs&feature=player_embedded&noredirect=1

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ατακα Χατζαρα "Η κουφάλα η γερμανίδα "δεν είπε τίποτα", όπως διέταξε η τρόικα, και ο Κουβελορουφιάνος και η δεσποινίς Καπράλου, δεν έκαναν διάβημα στην ΔΟΕ"

και νομιζεις οτι καθαρισες με το θεμα. Κι ομως, την γκαφα την εκανες, οσο και να προσπαθεις τωρα, αδικα κοπιαζεις να τα μπαλωσεις.

Δημοσιογραφια του κ...λου και η αληθεια δεν εχει χορηγο. Καλα κρασα.

Ανώνυμος είπε...

Η Ολυμπιακή Επιτροπή τώρα λέει πως μπήκαν Hackers στο λογαριασμό της "Γερμανίδας" Κέλερ. Πώς λέμε Γιούρι Κέλερ; Άξιος ο μισθός του χαφιέ που έλεγε πως ποτέ δεν έγραψε κάτι τέτοιο η πιθηκόμορφη...
Δικαιωθήκατε για άλλη μια φορά...

Ανώνυμος είπε...

@ Ο Σαβ Ιουλ 28, 10:56:00 πμ τώρα προφανώς κατάπιε τη γλώσσα του. Εύγε κύριε Χατζάρα που τους ξεβρακώσατε. Τα έμμισθα ελληνόφωνα τσιράκια ας φωνάζουν όσο θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τρολλακι @ Σαβ Ιουλ 28, 11:22:00 μμ, ποιον ξεβρακωσε ο Χατζαρας σου; Τον εαυτο του μονο! Εχει ηδη αποδειχτει οτι η ειδηση με το δηθεν σχολιο της γερμανιδας ηταν ραδιο αρβυλα. Ξυπνατε ρεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ίδια η Γερμανική Ολυμπιακή επιτροπή παραδέχτηκε πως δεν ήταν Ράδιο Αρβύλα αλλά δικαιολογήθηκαν πως ήταν Hacker και έσβησαν μέχρι και το λογαριασμο της στο twitter. Τράβα και διάβασε το στα Γερμανικά. Ξυδάκι τώρα.

Ανώνυμος είπε...

@Σαβ Αυγ 04, 05:45:00 πμ: Το ... ξυδακι, μεγαλε υπερασπιστη/ ψεκασμενε, να το κρατησεις για παρτι σου.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...