20/7/12

Μετεκλογικές διεργασίες στον ΛΑΟΣ

Αποκεφαλισμός δια προαγωγής για τον πρόεδρο της ΝΕΟΣ Γ. Παναγιωτακόπουλο;

Στα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΛΑΟΣ ανακοινώθηκε χθες ανάμεσα σε άλλα και ο τερματισμός της θητείας του προέδρου της ΝΕΟΣ Γιάννη Παναγιωτακόπουλου καθώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στην Κεντρική Διοίκηση του κόμματος. Παρόλα αυτά, όσοι πήγαν να τον "συγχαρούν" μετά το τέλος της εκδήλωσης δεν φαίνεται να τον είδαν και πολύ χαρούμενο. Και όπως λένε, ο ίδιος δεν ήξερε τίποτε και έμαθε μαζί με όλους τους άλλους ότι "τελείωσε" από την προεδρία της ΝΕΟΣ. Και δεν φαινόταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Εντύπωση επίσης προκαλεί η ταχύτητα με την οποία οι τοπικές οργανώσεις της ΝΕΟΣ απέστειλαν ανακοινώσεις ότι ξεκινούν οι διαδικασίες που προβλέπονται για την εκλογή νέου προέδρου της νεολαίας από το Δ.Σ. της.
Σύμφωνα με κάποιους αυτό έγινε για να μην "φυτευτεί" Πρόεδρος της Νεολαίας, με ... εντολή εξ ανωτέρων και να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται.
Από ό,τι φαίνεται πάντως το όλο ζήτημα προέκυψε μετά από επιστολή, υπογεγραμμένη από 51 στελέχη της νεολαίας που εστάλη στον Γ. Καρατζαφέρη και στην οποία γινόταν λόγος για σαφή ανεξάρτητη δράση και ύπαρξη της νεολαίας από το κόμμα.

Πηγή http://www.elkosmos.gr/politiki/politiki/xoros/11281-2012-07-20-08-09-04.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σταλινικη στασι του χονδρου για να κρατησει το αποκομμα...

οι νεολαιοι σας τα εχωσαν στα γεροντια και αυτα το εκαναν σελφσερβις με απελασεις/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...