17/7/12

ΜΕ 7 ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Νέο κύκλο απολύσεων φέρνει η συνάντηση Ψυχάρη-Σαμαρά

Με νέο κύκλο απολύσεων αλλά και περικοπών κατά 20 % στους μισθούς ,σε όλα τα ΜΜΕ, στρώνουν το χαλί εκδότες και καναλάρχες, για να περάσουν, σ αυτό το κλίμα και οι γενικότερες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις , κοινωνικά δικαιώματα, παροχές, που προωθεί η Κυβέρνηση στέλνοντας την ελληνική κοινωνία στο καναβάτσο.
Το σχέδιο μπαίνει μπροστά αμέσως, μετά την χθεσινή επίσκεψη-συμφωνία στο γραφείο Σαμαρά, του προεδρείου της ΕΙΗΕΑ υπό τον Σταύρο Ψυχάρη και η δοκιμαστική πρεμιέρα γίνεται την Πέμπτη στον ΠΗΓΑΣΟ.
Το αντάλλαγμα για όσα συμφωνήθηκαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού είναι στα δελτία ειδήσεων των 8 να πέσουν οι τόνοι, ενώ κόβεται μάλλον και το νυχτερινό δελτίο με αφετηρία τον ΑΝΤ1, ώστε μέσα στα μπάνια του λαού και στους Ολυμπιακούς να γίνει η βρόμικη δουλειά και να περάσουν οι νέες θυσίες.
Το καινούργιο κόλπο πάντως, που συμφωνήθηκε με την κυβέρνηση είναι το σφαγείο να δουλέψει με την διαμεσολάβηση-διαιτησία, ώστε να έρθουν περικοπές και με την βούλα. Το δρόμο αυτό στα ΜΜΕ έχει ήδη δείξει η παρέα Τρίμη , στο σύντομο πέρασμα Ρουπακιώτη, από το υπουργείο Εργασίας με την εξέλιξη στο «Σέντρα FM» που κατεβάζει ρολά, όπως και με την προχθεσινή σφαγή με τους μισθούς των εργαζομένων στο ραδιόφωνο του Alpha χωρίς να ανοίξει μύτη και δίχως να προσέξει τι γίνεται στο διπλανό στούντιο ο καυμένος ο Λαζόπουλος.
Από σήμερα πάντως πνέει άνεμος ….αισιοδοξίας στην ΕΣΗΕΑ. Γύρισε ο ταμίας Αγγέλης και παραιτήθηκε πάλι,ενώ οι 7 πρόθυμοι της πλειοψηφίας ,ενισχύονται πλέον με το νέο ταμία Λίτση , των Financial Crimes , στη θέση του, που ύστερα από 3 εβδομάδες «καντρίλιες» αποφάσισε να χορέψει ταγκό με τον Τρίμη και την Δεξιά του. Υπάρχουν βέβαια,4 μέλη του ΔΣ, που παράλληλα με την διαφωνία της ΚΕΔ, αρνήθηκαν και εκείνοι να νομιμοποιήσουν αυτές τις αριστερές εκπτώσεις. Αλλά κάποιοι τους ψήφισαν ….. Και μαζί τους τις νέες περικοπές που κάνει η διαπλοκή.

17-07-2012
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η σπανοπουλου στο παρον μιλησε για τσαλαπετεινους χατζαρα

γραψε κατι να γουσταρουμε/

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...