28/7/12

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 2

Ο αποκεφαλισμός της Βούλας , οι απόψεις της πουτανοδημάρ Ρεπούση περί παύσης του εκκλησιασμού των παιδιών στα σχολεία, και η δωρεα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ στον ιουδαίο πράσινο τραπεζίτη,αποκάλυψαν στα δεξιά πρόβατα, ότι στις εκλογές του Ιουνίου ψήφισαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ.
Όπως είπα στην συνέντευξη μου στην ΕΛ.ΩΡΑ την προηγούμενη Κυριακή, «η Νεα Δημοκρατία, είναι νεοταξίτικο κόμμα ,και δεν μπορεί να στεγάσει ούτε προσωρινά πατριωτικές δυνάμεις .Εκεί κατέφυγαν οι φιλοτομαριστές και οι φιλοχρήματοι».
Οι υποθέσεις ΑΤΕ, Παπαχρήστου, Ρεπούση, όπως και η άγρια δολοφονία ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ, από τον προστατευόμενο από τον Τζίπρα και τον Κουβέλη ληστή, ανέδειξαν τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους προδότες -δωσίλογους της συμμορίας των οδαλισκών, των Λεσχών, των Στοών, και των Συναγωγών, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και στους πατριώτες, που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της πατρίδας και του έθνους από τα δεσμά που μας έχουν επιβάλει.
Οι διαχωριστικές γραμμές είναι απλές. Από τη μια τα ΙΟΥΔΑΙΚΑ «Ολυμπιακά Ιδεώδη» της ΠΟΥΤΑΝΟΔΗΜΑΡ και των Κούβελου-Καπράλου, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και από την άλλη το, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
Ο δολοφόνος της Αγγελικής Καρποδίνει βγήκε από την φυλακή με εντολή Τζίπρα-Κουβέλη και με δική τους εντολή αποκεφαλίστηκε η Βούλα γιατί ψήφισε Χρυσή Αυγή. Παρόλη την «δυσαρέσκεια» όμως, ο πρόεδρος της ΠΟΥΤΑΝΟΔΗΜΑΡ. Φώτης Κουβέλης, προηγείται με 52% στις θετικές γνώμες, για την αποδοχή των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Μόλις πριν 30 μέρες, στις 17 Ιουνίου , 2.700.000 πολίτες ψήφισαν το τρίο bel-Canto. Σήμερα ούτε το 1.000.000 δεν είναι ικανοποιημένο με την ψήφο του. Και ποιος τους φταίει; Υπάρχει άλλος υπεύθυνος από τον ίδιο τον«κυρίαρχο λαό»; Αυτός ο λαός δεν πήγε στην κάλπη; Αυτοί οι πολίτες δεν ήξεραν ότι μετά την απομάκρυνση από τη κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται; Τα πρόβατα ψήφισαν δύο φορέ,ς αλλά ο Salla πήρε μπόνους την ΑΤΕ. Τώρα οι συντηρητικοί ψηφοφόροι είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση που παίρνει αποστάσεις από τον κορμό των ψηφοφόρων της. Πρέπει να καταλάβουν, ότι οι πατριώτες Έλληνες, δεν έχουμε την ίδια πατρίδα, ούτε τα ίδια συμφέροντα, με την ξενόδουλη ολιγαρχική , κλεπτοκρατική και ραγιάδικη ντόπια Ελίτ.
Για αυτό έλεγα ότι το δίλλημα των εκλογών, ήταν, Πατρίδα ή Τραπεζιτική Χούντα. Δημοκρατία ή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, έχετε εξετάσει το ενδεχόμενο οι άνθρωποι της συγκεκριμμένης φυλής εναντίων της οποίας μιλάτε, να μην βρίσκονται απλά στην ηγεσία της χώρας αλλά να αποτελούν ενα μεγάλο κομμάτι της ελλαδικής κοινωνίας;; Είσαστε σίγουρος ότι δεν είναι μερικά εκατομμύρια εδω στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων και των αιρέσεων όπως οι χιλιαστές); Γιατί απο κάποιους εκλέγονται αυτοί οι πολιτικοί.
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας πάνω σε αυτό.

υγ. Εγώ όταν τους έβριζα έτρεμα όλοκληρος στον ύπνο μου και έβλεπα εφιάλτες.(γι'αυτό και σταμάτησα) Σας συμβαίνει αυτό; Πως το αντιμετωπίζετε;

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...