17/5/12

Δημοσκόπηση της Pulse για το «Ποντίκι»

Ενισχυμένος εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ποντίκι» και στην οποία εμφανίζουν άνοδο … η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ: 22%, ΝΔ: 19,5%, ΠΑΣΟΚ: 14%, Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,5%, ΚΚΕ: 5,5%, Χρυσή Αυγή: 5,5% ,ΔΗΜΑΡ: 5,5% , Οικολόγοι-Πράσινοι: 1,5%, ΛΑΟΣ: 1,5%, ΔΗ.ΣΥ: 1,5%, ΔΡΑΣΗ: 1,5%, Δημιουργία Ξανά: 1,5%

Δηλαδή, το μπούρου-μπούρου των προπαγανδιστών αρχίζει να αποδίδει.Τα "προοδευτικά πασοκοπρόβατα", θέλουν να κυβερνηθούν από τους  αριστερούς και τα δεξιοπρόβατα επιστρέφουν στον Αντωνάκη. Κατα τα λοιπά, ότι και πριν τις 6 Μαίου.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα παλιά μου τα παπούτσια οι δημοσκοπήσεις, είναι αργά για οποιονδήποτε πολιτικό συλλογισμό, για οποιαδήποτε πολιτική ανάλυση ή αντιπαράθεση.


Σπύρο, αν και "απορημένος" για την επιλογή σου να ενταχθείς στον Λαό, θα πρέπει να σου πω μπράβο για την βαθιά Δημοκρατική συνείδηση που είχες και έχεις, όπως επίσης και για την πορεία σου τα τελευταία χρόνια.
Ελπίζω, αυτή η πορεία, στο τέλος της, να μην μου αφήσει και άλλη μια απορία.
Στις κρίσιμες ώρες που έρχονται εντός ολίγου, σου εύχομαι καλή δύναμη, διαύγεια και υγεία.

Ε.Ε.Σ.
Δεν ξεχνώ
Κωνσταντίνος Κομνηνός

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...