30/5/12

Η Οικογένεια Εφιάλτη και η ΑΠΟΣΤΑCIA ΕΠΕ

Και συ λαέ μαλακισμένε μην ξεχνάς τον Ωροπό

Ήταν Φιλελεύθεροι, αλλά έγιναν όταν έπρεπε «δεξιοί», μένοντας πάντα στην υπηρεσία των Γερμανών και της Αμερικανικής Κατοχής. «Κρητικοί», αλλά ο παππούς λεγόταν Μωυσής στην Μονεμβασιά, πριν το αλλάξει σε «Γιώργος», αλλά όλοι τον φώναζαν Μωρίς. Η εγγονή του Μωρίς ήθελε, όπως της είχαν τάξει, την προεδρία της ΝΔ, αλλά ο «λαός» που ψήφισε αποφάσισε αλλιώς και λόγω προφανώς της ηυξημένης δημοκρατικής ηθικής έκανε ένα δικό της κόμμα . Την ΝΤΟΡΑ την πληρώνει ο προϋπολογισμός του κράτους από τα δανεικά και το έλλειμμα από 1989 μέχρι το 2012 για 23 ολόκληρα χρόνια. Μόλις ο λαός αποφάσισε να την απολυσει ( μη εθελούσια αποχώρηση) και δεν ψληφισε το κόμμα της , με μέσο τον Σαμαρά και με εντολή της πρεσβείας ξαναδιορίστηκε οικότροφος τους δημοσίου Ταμείου, αφού μπήκε στην Κοινοπραξία ΑΠΟΣΤΑCIA ΕΠΕ. Τον πατέρα της τον πλήρωνε το κράτος από το 1946 μέχρι το 2004 (58 χρόνια) και τώρα παίρνει 3 συντάξεις. Χώρια τα «μπόνους», τα αυτοκίνητα, σοφερ, ταξίδια που χρεώθηκαν .στους φόρους μας και το έλλειμμα. Ο υιός της αδελφής του ΚΥΡΙΑΚΟΣ ,μπήκε στο δημόσιο Ταμείο το 2004 και έκτοτε σιτίζεται αδιαλείπτως, όπως και ο ετεροθαλής αδελφός του ΚΩΣΤΑΣ που σιτιζόταν ως συμβουλως της μαμάς και μετά ως βλαχοδήμαρχος.
Αυτή η οικογένεια των λυμεώνων του δημοσίου χρήματος ζητά την απόλυση χιλιαδων εργαζόμενων ως τεμπέληδων.   
Διότι πάνω από όλα και όλους είναι ἡ πατρίς.

YΓ.Και ψηφίζει ο μαλάκας το  "κεντροδεξιό μέτωπο" της συναγωγής για μα μείνει στο euro. Και καλά να πάθει. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο <> ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ,ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ <> ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ.

  25/4/23 Η 25η Απριλίου στην Ιστορία Η 25η Απριλίου είναι η 115η ημέρα του έτους . Απομένουν 250 μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου.   1077 . ...