2/5/12

Ποια ψήφος τελικά πάει χαμένη ;

Μα η ψήφος στους μπαχαλάκηδες και τους ρουφιάνους της παγκόσμιας Χούντας που παριστάνουν τους αντι-μνημονιακούς  αλλά και τους υπερεθνικιστές.
Η Goldman Sachs έχει καταφέρει να "μοιράσει" πάνω από το 16%, στα ρουφιανοψηφοδέλτια, των μικρών και "ασυμβίβαστων". Διαίρει και Βασίλευε. 
Ρουφιανοψηφοδέλτια, όπως των "Οικολόγων" των φωτοβολταικών της Ζήμενς,και της απάτης του ΚΙΟΤΟ, που βομβάρδισαν οικολογικά τη Σερβία μαζί με το "πράσινο ΝΑΤΟ".
Ρουφιανοψηφοδέλτια, όπως τα κόμματα των  καθαρών Φαρισαίων , ΜΑΝΟ και ΝΤΟΡΑΣ, και του ΚΟΥΒΕΛΙΣΤΑΝ, που ειναι ανοιχτά αβανταδόροι της Παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας και της ξένης Κατοχής, και του ΟΧΙ στην Ελλάδα, και της ΠασοκΑυγής. 
Για να ανοίξει ο δρόμος για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες, ούτε μία ψήφος χαμένη.
ΝΑΙ στην  Εθνική Ανεξαρτησία , τη Λαϊκή  Κυριαρχία , και την Κοινωνική Δικαιοσύνη .
ΝΑΙ στον  ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ,  
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...