11/5/12

Δεν έχουν πολιτική οι άνθρωποι......

Γεια σου Σπυρο Aισθάνομαι αηδιασμένος με τη νοοτροπία και τη διανοητική κατάσταση των Ελλήνων... η μάλλον των Ελλαδιτών .Αν γίνουν πάλι εκλογές πιστεύω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ θα πρέπει να στοχεύσει την προεκλογική του εκστρατεία στο ότι αντιγράφουν όλες τις ιδεες του.......Δεν έχουν πολιτική οι άνθρωποι...... λενε αυτά που έλεγαν άνθρωποι του ΛΑ.Ο.Σ τα υιοθετούν και τα περνούν για δικά τους ....ΕΛΕΟΣ...... Να βγει λοιπον ενα φυλλάδιο με χρονολογίες που να μοιράζεται σε όλους..... που να φαίνεται απο ποτέ τα λέγανε και από πότε οι άλλοι που ακλούθησαν !!!!!! Τώρα για την έξοδο απο την Ευρωπη.....και την επιστροφή στη δραχμή...... έχω μια ιδεα !!!!!!! Άμα θέλετε ....έξοδο από την Ευρωπη έξοδο απο το Ευρω.... ok...!!!!! Είσοδο στην Ευρασια με επίσημο νόμισμα της Ελλάδας το Ρουβλι...!!!!!! Ε ρε γλεντια !!!!!!! Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο.

Αποστόλης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ...ΣΙΜΗΤΗΔΕΣ,ΜΩΗΣΙΔΕΣ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΔΕΣ...ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...
1.Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ,ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ...
2.ΤΩΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ..."ΓΛΥΦΕΙ"ΤΗ ΚΥΠΡΟ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ.
3.ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟ-ΜΜΕ,ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ...ΑΚΟΜΗ, ΤΑ...ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ "ΕΡΠΕΤΑ"(ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ..)ΔΙΑΚΥΡΗΞΑΝ,ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ-ΗΛΙΑΚΗΣ,ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΚΑΘΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΝ.
4.ΟΠΟΤΕ,ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ...
ΑΡΑ ΤΙ ΜΕΝΕΙ?ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ...ΠΟΛΕΜΟ(ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ),ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!,ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΥΘΥΜΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ,ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΜΑΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΦΑΡΟΣ"ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ...!
ΕΤΣΙ,ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ,ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.......
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΠΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ...ΣΤΟ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΠΥΡΟ,ΜΕΓΑΛΕ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...