25/5/12

Κόσμος πάει και έρχεται

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, προσχώρησε στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών ο κ. Νίκος Γεωργαντζόγλου πρόεδρος της ΚΑΕ-ΑΕΚ, καθώς και ο καθηγητής Καλών Τεχνών. Αλέξανδρου Καψοκαβάδη, που θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. , στο οποίο επίσης θα μετέχει η κ. Ελισάβετ Τσάρου- Σωτηροπούλου Δικηγόρος, που ήταν υπεύθυνη της Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ, μέχρι την προσχώρησή της στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. Επίσης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του κ. Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με το ΔΗ.ΣΥ. Ο κ. Ταμήλιας είναι Πολιτικός Επιστήμων, έφεδρος αξ/κος Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών. Τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος (κόμμα αποστράτων) κ. Παναγιώτης Καρδαμίτσης. Ο Πρόεδρος του κόμματος, επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Κων/νο Κοντούλη, (Αντιν/χο ε.α) και τον Γραμματέα κ. Λουκά Χόνδρο, προκειμένου να του ανακοινώσουν την απόφαση που ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε. του κόμματος, να στηρίξει τους υποψήφιους του ΛΑ.Ο.Σ σε ολόκληρη την Επικράτεια.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, εξέφρασε προς τον Πρόεδρο του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος τις ευχαριστίες του για αυτή την απόφαση, την οποία χαρακτήρισε ως μέγιστη απόδειξη εθνικής ευθύνης και χρέους προς την πατρίδα, την οποία αδιάλειπτα υπηρετούν και τιμούν οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Πρόεδρος του Εθν. Ριζοσπαστικού Κινήματος κ. Παν. Καρδαμίτσης δήλωσε ότι μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας, οφείλουμε όλοι να παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και να συστρατευθούμε στον δίκαιο και κοινό αγώνα. Κάλεσε τέλος όλες τις πατριωτικές οργανώσεις και όσους νιώθουν πραγματικά Έλληνες, να συστρατευθούν κάτω από τη σημαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, συμβάλλοντας έτσι με τις δυνάμεις τους στη σωτηρία του Έθνους.
 Άλλες τέσσερις μεταγραφές από την Καλλιρρόης στη Συγγρού.

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι η κα Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΛΑΟΣ, ο κ. Γεώργιος Γερολυμάτος, υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών ΛΑΟΣ και ο κ. Γεώργιος Ρούσσος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ .Εξάλλου κ. Γεώργιος Κυριακίδης ,υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», προσχώρησε και αυτός στη Νέα Δημοκρατία. Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Αγ. Φανουρίου Ιλίου της ΝΔ, κ. Χρίστος Ράλλης, μαζί με τους φίλους του προσχώρησε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσάμπα όλη αυτή η προπαγάνδα.
Αν δεν βγεί να κάνει αυτοκριτική και να πει είμαι ηλίθιος που ψήφισα το μνημόνιο και τον Παπαδήμιο και να ζητήσει συγγνώμη για το κακό που έκανε θα ξαναφάει μαύρο και θα μιλάει πάλι σαν τον άλλο "πρόεδρο" τον Λεβέντη.

Ανώνυμος είπε...

επίτηδες ρε κατεβαίνει στις εκλογές, προσπαθεί να τραβήξει όσους ψήφους μπορεί από την Χρυσή Αυγή και να αποδυναμώσει το εθνικιστικό κίνημα.

Με τον ίδιο τρόπο ο Χατζάρας είχε στείλει τον κόσμο στην αποχή στις δημοτικές εκλογές, ακύρωσε ο ίδιος τον συνδιασμό του και μετά έλεγε ψηφίστε άκυρο για διαμαρτυρία.

Χοντρά λαμόγια τού συστήματος και οι δύο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ, Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΤΩΡΑ! ΜΔΕ

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι