22/5/12

Επιχείρηση ΑποσταΣΙΑ 2012

Το ερώτημα στην κάλπη θα είναι: Προδότες ή Πατριώτες

Η κληρονόμος του Εφιάλτη, και αρχιερέα της Αποστασίας του 65, και ο προδότης του 1993, συνέπραξαν στην ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕ το καλοκαίρι του 2012, με στόχο τη διάλυση του Πατριωτικού Χώρου. Όπως το 1965 και το 1993,και τώρα διακινούνται βαλίτσες και οφίκια αλλά και ποινικές παραγραφές σε ένα πλαίσιο σήψης και εξαγορών με συντονιστή την μία και μοναδική Πρεσβεία, που ενορχηστρώνει τις τελευταίες μέρες και την άνευ προηγουμένου επίθεση ενάντια στον ΛΑ.Ο.Σ, των συστημικών ΜΜΕ, που χειραγωγούν την ενημέρωση, με στόχο να μην κατέβει αυτόνομα στις εκλογές ο ΛΑΟΣ.
Οι «ζυμώσεις» των τελευταίων ημερών, ευδοκίμησαν, και σήμερα θα περάσουν το κατώφλι της Συγγρού, οι αποστάτες του ΛΑ.Ο.Σ, Θάνος Πλεύρης και ο μίστερ τίποτα, (Γιώργος Ανατολάκης), προκειμένου να συναντηθούν με τον Σαμαρά, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τελευταίου, για την ανασύσταση της παράταξης των δωσίλογων. Αύριο, αναμένεται να φτάσουν στην Συγγρού, ο Κυριάκος Βελόπουλος, με το «Πόθεν Έσχες» του, και ο Κιλτίδης, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και oεκ Μαγνησίας Παύλος Μαρκάκης. Ο Σαμαράς, απευθυνόμενος στα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, επεσήμανε τη μαζική εκδήλωση πρόθεσης στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. να προσχωρήσουν στη ΝΔ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την πλευρά του, τόνισε, ότι θα διεκδικήσει αυτό που του ανήκει στην πολιτική σκηνή του τόπου.
Ο «Θάνος ο αποστάτης» στο Πρέζιντεντ έλεγε ότι ο «εθνικισμός δεν μπορεί να είναι τάση» στο κεντροδεξιό μαντρί. Τώρα μπορεί να είναι «τάση», στο μέτωπο με τη Ντόρα του σχεδίου Ανάν. Προδότες και «Πατριώτες» γίνανε μαλλιά κουβάρια μαζί με το «πόθεν έσχες» τους. Ο ελληνικός λαός στις κάλπες της 6ης Μαΐου, έκανε τη μισή δουλειά. Εστειλε στο χρονοντούλαπο το ΧουντοΠασοκ της Goldman Sachs. Τώρα στις 17 Ιουνίου θα ολοκληρώσει το έργο του και θα στείλει στα Τάρταρα το έτερο ήμισυ της Χρεοκοπίας και της Καταστροφής, τη ΝΔ της Goldman Sachs.
Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Και την ΝΔ, και τον Αντωνάκη Goldman Sachs, και την Ντορούλα Goldman Sachs.
Από την κάλπη πρέπει να βγουν νικητές οι πατριώτες και όχι οι προδότες!

Σπύρος Χατζάρας

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο κακώς έμπλεξες με τα σ..τα της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας.Καλύτερα να κατέβαινες σαν Ελεύθερη Ελλάδα μόνος σου.Θα έπαιρνες 10.000 ψήφους αλλά θα είχες το κούτελο σου καθαρό και θα ήσουν εφεδρεία.Τώρα φοβάμει ότι ''καιγεσαι''....

Tamis είπε...

Μη φοβάσαι, άλλη μια μέρα ξημέρωσε, αλλη μια μέρα πιο κοντά στον στόχο.
Μη φοβάσαι, ότι ακούς είναι φθηνή χυδαία προπαγάνδα.
Μη φοβάσαι, αυτοί σε φοβούνται γιατι ξύπνησες.

Εκεί σε ιστό δυσθεωρητο, κρέμασαν τις σημαίες τους. Εσυ σαν ενας συγχρονος Απολλωνας ακολουθησε τον Ηλιο κι' ανεβα ως εκει, ξεκρεμασε τες και τραβα ψηλοτερα!
Μπορείς να επιβίωσεις και χωρίς τα στολιδια που σου δάνεισαν.

Σηκω, να πιασουμε δουλειά. Να φυλαξουμε τα σύνορα μας όπως αρμόζει στην αξία του τόπου μας.
Γιατι ότι πολυ αξίζει, με αίμα το φυλάς.

Σηκω, πάρε μια ανάσα ήλιο και πάμε να τιμωρησουμε, τους κλέφτες, τους δολοπλόκους, τους εργολάβους της φτωχοποίησης μας, οσους το μελλον των παιδιων μας υποθηκεψαν!
Χωριό μην μεινει, ουτε σπιτι, χωρις να υψώσει ξανά τη γαλανόλευκη, γεροντας μη μείνει χωρίς βοήθεια, παιδί χωρίς παιχνίδι, μανα χωρις ελπιδα, νεος χωρις ονειρα!

Η Δύναμη και το Θάρρος του Λεωνίδα και των Παλικαριών του '21 και του '40, δεν χαθηκαν, ειναι μεσα σου! Προσεξε: ΕΣΥ τα κουβαλας!

Ελα εξω, κι' αν η Δυση "ξεχασε", εμεις ειμαστε εδω να τους θυμιζουμε, αιωνια, ότι σε μας εδω ανέτειλε το Φως κι η Δημοκρατία.

Πιάσε το χέρι μου να γινουμε πολλοι και μην φοβασαι .
Αριστερός η δεξιός δεν έχει σημασία.

Έλληνες είμαστε κι εγω κι εσύ.
Έλληνες, παντοτινα, Ελεύθεροι!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H3QGTpa092Q

Κάποτε, όχι πολύ παλιά, είχες αποκαλέσει τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη, τον Πλεύρη και τον Καρατζαφέρη ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Τα πράγματα ήρθαν έτσι κι επιβεβαιώθηκες και για τον Βορίδη και για τον Γεωργιάδη και για τον Πλεύρη.
Για τον Καρατζαφέρη;;;
Είναι ψέμα ότι ο Καρατζαφέρης άνοιξε διάλογο με τον Σαμαρά Goldman Sachs, αλλά τελικά δεν τά βρήκαν στην μοιρασιά και γι' αυτό ο Καρατζαφέρης αποφάσισε ανεξάρτητη κάθοδο "με τους πατριώτες κι όχι με τους προδότες";;; Αν, δηλαδή, ο Σαμαράς τού έδινε το ελεύθερο να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις (λόγου χάριν) όλους τους βουλευτές του, τότε ο Καρατζαφέρης θα πήγαινε στην ΝΔ, και θα γινόταν πατριώτης και ο Σαμαράς;;;
Μήπως ο Καρατζαφέρης και προεκλογικά και μετεκλογικά δεν διεκήρυσσε ότι με αυτόν στην Βουλή, θα είχαμε κυβέρνηση;;;(Με ποιον τρόπο άραγε;;;)
Μήπως ο Καρατζαφέρης για τέσσερις μήνες δεν συγκυβέρνησε με τους προδότες (οι οποίοι να υποθέσω ότι τότε ήταν πατριώτες και όχι προδότες;;;);;;
Μήπως ο Καρατζαφέρης προήλθε από την ΝΔ και επί χρόνια υπηρετούσε την ΝΔ του Μητσοτάκη και του Έμπερτ;;;

Σπύρο, στό είχα πεί και προεκλογικά, στό επαναλαμβάνω και τώρα, ότι ο Καρατζαφέρης δεν είναι πατριώτης, είναι καιροσκόπος. Το μαγαζί του κοιτάει και τίποτε άλλο. Μαγαζί έχει και όχι κόμμα. Και στα πλαίσια του marketing, αποφάσισε (μόνος ή κατ΄ εντολήν;) κάποτε να επεκτείνει το target group και στον εθνικιστικό χώρο.
Εσύ ούτε είχες και ούτε έχεις σχέση με αυτό το μαγαζί. Το μόνο που πετυχαίνετε, και εσύ και άλλοι αγνοί πατριώτες, είναι να φθείρεστε από την συνύπαρξή σας με τον μαγαζάτορα και τους υποτακτικούς του.

Ο "σκληρός πυρήνας" του ΛΑΟΣ, ο οποίος προσέλκυε τον πατριωτικό χώρο, πρόδωσε και πήγε στην ΝΔ. Αυτοί που απέμειναν είναι λίγοι πατριώτες, όπως εσύ, ο Γιαννάκενας, ο Ζαφειρόπουλος, και πολλά, πάρα πολλά κομματόσκυλα.
Οι πατριώτες και οι εθνικιστές δεν έχουν εκπροσώπηση στο ΛΑΟΣ, αλλά -καλώς ή κακώς- μόνο στην Χρυσή Αυγή.

Κλείνοντας, θα κάνω μία πρόβλεψη -ή καλλίτερα πρόγνωση-. Το ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να μπεί στην Βουλή ούτε τον Ιούνιο και ο Καρατζαφέρης αναλόγως των εξελίξεων στην ΝΔ, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στο κόμμα που τόν γέννησε, ιδίως δε αν εκεί έχει αναστηλωθεί ο Μητσοτακισμός, γνήσιο προϊόν του οποίου αποτελεί ο Καρατζαφέρης...
Ίδωμεν...

Ανώνυμος είπε...

απο τότε που κατετάχθη στις δυνάμεις τού λάος ο Σπύρος ακολούθησε το δογμα "αφήστε τα παλιά", ένας τύπος εκεχειρείας και καλά για να σώσουμε την πατρίδα.

Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα από την ανάρτηση είναι από πότε η διάσπαση τού λάος σημαίνει διασπαση τού πατριωτικού χώρου. Μια χαρά είναι το 7% τής χρυσής αυγής που μπορεί να ανέβει κιόλας, ίσως ο καρατζαφέρης πήρε εντολή από τον μπόμπολα να μην διαλύσει το κόμμα μην πάρει και από εκεί επιπλέον ποσοστά η χρυσή αυγή και τούς χαλάσει τις μίζες.

Ανώνυμος είπε...

Σκατά είναι ο Βελόπουλος. Σκατά είναι ο Πλεύρης και όλοι οι άλλοι.

Όμως, τα "πόθεν έσχες" του Βελόπουλου δεν τά γνωρίζατε πριν πάει στην ΝΔ; Την Αποστασία του Σαμαρά δεν τήν γνωρίζατε, όταν συνεργαστήκατε και συγκυβερνήσατε; Την Αποστασία του Μητσοτάκη το 1965 δεν τήν γνώριζε ο Καρατζαφέρης, όταν ήταν στην ΝΔ του '90 με τον Μητσοτάκη αρχηγό;

Όλα αυτά και πολλά άλλα δεν τά γνωρίζατε πιο πριν;
Έχετε απόλυτο δίκιο να τά βάζετε με αυτούς, αλλά γιατί τώρα;
Όσο ήταν στο ΛΑΟΣ όλοι αυτοί ήταν καλά; Ήταν τόσο χρήσιμοι, που να χρειάζεται να τούς συμπαραστέκεται ο ίδιος ο Καρατζαφέρης -όπως ο ίδιος έχει δηλώσει-, για να μην βγούν παρά-έξω οι λαμογιές...;

Λάθος ώρα διαλέξατε να τούς ξεμπροστιάσετε. Αν ήσασταν σωστοί, θα τούς ξεμπροστιάζατε, ενώ ήταν ακόμη στο ΛΑΟΣ, και θα τούς διώχνατε, χωρίς να έχει κανείς να σάς πει το παραμικρό.
Αλλά τώρα ...ήθελες τα κι έπαθες τα...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε Τρι Μαϊ 22, 06:01:00 μμ, κάνεις ένα λάθος.

Στον ΛΑ.Ο.Σ. υπήρχαν πολλοί αγνοί πατριώτες από πριν έλθει ο "σκληρός πυρήνας" που λές. Σίγουρα τράβηξαν κι αυτοί κόσμο, σίγουρα τράβηξαν και πατριώτες, στην αρχή όμως. Από ένα σημείο και μετά, τραβούσαν απλά "δεξιούς", όχι πατριώτες. Αντίθετα, εξ' αιτίας τους πολλοί πατριπώτες τα τελευταία χρόνια είχαν φύγει. Μιλάω πάντα για απλό κόσμο, δεν αναφέρομαι σε στελέχη.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχειτε καθολου, οταν η Δρακουλινα αναλαβει την Ν.Δ.,κατι που δεν θ' αργησει να συμβει, ο Καρατζαφυρερ και οι υπολοιποι θα μεταπηδησουν στην Ν.Δ. Οτι να' ναι, αρκει να μπει μεσα για τριτη φορα και να εξασφαλισει την ισοβια βουλευτικη συνταξη.

Η αληθεια ισως να μην εχει χορηγο, η λαμογια εχει μπολικους!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ιωάννη,
όταν ο Καρατζαφέρης έφυγε από την ΝΔ και ίδρυσε το ΛΑΟΣ, πήρε μαζί του κάποιον κόσμο από την ΝΔ. Στις εκλογές του 2004, είχε μαζί του τον Κ. Πλεύρη, τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη, τον Βελόπουλο. Άτομα, τα οποία κινούνταν στον χώρο του πατριωτισμού και διέθεταν ένα κοινό από μόνοι τους. Αυτά τα άτομα ήταν ο αρχικός πυρήνας, ο οποίος μεμονωμένα ο καθένας, μπορούσε να φέρει ψηφοφόρους στο ΛΑΟΣ. Το 2,5% που πήρε τότε το ΛΑΟΣ στηρίχτηκε εν πολλοίς στα 0,3%, 0,4%, κτλ. που έφερναν ο Πλεύρης, ο Βορίδης και οι λοιποί.

Προφανώς και υπήρχαν και άλλοι (πολλοί) ανώνυμοι πατριώτες, οι οποίοι στήριξαν το όλο εγχείρημα. Βέβαια, ένα άτομο χωρίς προβολή, παντελώς άγνωστο στο πανελλήνιο, δεν μπορεί να φέρει ψήφους στο (κοινοβουλευτικό) κόμμα σε μία εκλογική αναμέτρηση.
Επομένως, ο κύριος όγκος των πατριωτικών ψήφων ήλθε μέσω των "γνωστών" ονομάτων που προανέφερα.

Και ακόμη και στις εκλογικές αναμετρήσεις των επομένων ετών, όπου το ΛΑΟΣ μπήκε στην Βουλή, ονόματα όπως του Πλεύρη ή του Γεωργιάδη, προσείλκυαν τον πατριωτικό χώρο. Αυτό φαίνεται και από τους σταυρούς.

Το ότι από ένα σημείο και μετά, οι εν λόγω "κύριοι" έφερναν "δεξιούς" και όχι "πατριώτες" στον ΛΑΟΣ, δεν είναι αληθές σε όλη του την έκταση. Σίγουρα έγιναν ανοίγματα και σε πιο "κεντροδεξιούς" χώρους (με πρωτοβουλία κυρίως του Καρατζαφέρη). Αλλά, άτομα, όπως ο Πλεύρης (και λόγω ...ονόματος) προσείλκυαν τον πατριωτικό χώρο.
Για τους "δεξιούς" ψηφοφόρους, υπήρχαν και υπάρχουν άλλα στελέχη, όπως ο Αϊβαλιώτης, ο Αποστολάτος, ο Ροντούλης, ο Μαντούβαλος, και άλλοι, οι οποίοι ποτέ τους δεν είχαν ουσιαστική σχέση με τον πατριωτικό χώρο.

Φιλικά.

Αποστολης είπε...

Γειά σας ξερολες συνέλληνες.....
μια απορια εχω και εγω ο ασχετος....
Δεν σκεφτηκατε ποτε, δεν αναρωτηθηκατε, γιατι αυτος ο τιμιος ανθρωπος ( ο Σπυρος ο Χατζαρας )που ειναι χρονια μεσα στα πραγματα, που γνωριζει προσωπα και γεγονοτα και ξερει πολλα περισσοτερα απο τον καθενα σας.... αποφασιζει να κατεβει με το ΛΑΟΣ ???
Μην το κουραζετε... ξερω την απανταση...ΟΧΙ....που να σας αφησει η τυφλη εγωιστικη ξερολιαση που εχετε.........
καλα μπορει να φταιει και οτι μας ψεκαζουν...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ξερόλα συνέλληνα",
έχεις αναρωτηθεί ποτέ για το αν η εκτίμηση του Χατζάρα (σχετικά με τον ΛΑΟΣ) είναι λανθασμένη;
Έχεις αναρωτηθεί μήπως και κάποιοι άλλοι πλην του Χατζάρα γνωρίζουν σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις;
Ή μήπως ο μεσσιανισμός -ή η προσωπολατρεία- σέ έχει καταλάβει εξ ολοκλήρου;

Ο Χατζάρας έχει διαγράψει μία πορεία στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Δεν αμφισβητώ την αγνότητα των προθέσεών του. Αλλά μήπως σε άλλες καταστάσεις στο παρελθόν έχει κάνει πάλι λανθασμένες επιλογές; Αν γνωρίζεις την πορεία του Χατζάρα, είμαι βέβαιος ότι θα έχεις καταλάβει τί εννοώ...

Αποστόλης είπε...

Γειά σου "ανώνυμε" ξερόλα συννέλληνα !!!!!!
δεν αμφισβητείς την αγνότητα των προθέσεων....δεν αμφισβητείς τις γνώσεις του ανδρός.... αμφισβητείς όμως την κρίση μου και τις επιλογές του !!!!! ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΕΕΕΕΕ !!!! ΑΞΙΟΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καημένε συνέλληνα,
ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι είμαι αλάνθαστος. Αντιθέτως, εσύ είσαι αυτός που επεμβαίνει με ένα εριστικότατο ύφος "ξερόλα", και χαρακτηρίζει όποιον εγείρει αντίθετη γνώμη "ξερόλα", "εγωιστή", και λοιπές άλλες γελοιότητες.

Επί της ουσίας, πράγματι δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Χατζάρα. Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του. Αμφισβητώ, όμως, την επιλογή του.
Δεν είναι μαθηματική εξίσωση, καλές προθέσεις + γνώσεις = σωστή επιλογή...
Η επιλογή σχετίζεται εν πολλοίς και με την πρόβλεψη του πολιτικού μέλλοντος σε διάφορα επίπεδα. Και εκεί δεν είναι όλα σταθερά, αλλά πρέπει να κάνεις εκτίμηση. Και στην εκτίμηση αυτή, μπορεί να γίνει λάθος.

Αν, τέλος, πιστεύεις ότι η επιλογή του Χατζάρα είναι σωστή, στήριξέ την με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες...

Αποστολης είπε...

επειδη κατανταει κουραστικο.....
1.ξεκινησα το σχολιασμο μου δηλωνοντας ασχετος.... αρα οχι ξερολας..... απλα εχω βαρεθει τους "προπονητες της εξεδρας" με τις συμβουλες τους.... εξω απο το χορο ομως.....
2.χαιρομαι που παραδεχεσαι πως δεν εισαι αλανθαστος... το πρωτο βημα το εχεις κανει... παραμενει το επομενο που ειναι να το συνειδητοποιησεις....
3.για μενα,ναι, αν εχεις καλη προθεση, γνωσεις, και ανιδιοτελεια παιρνεις τις σωστες επιλογες....οσο ασταθες και αν ειναι το πολιτικο μελλον......
διαφορετικα οι εκτιμησεις σου θα εχουν να κανουν με το συμφερον σου την υποτελεια σου και τις φιλοδοξιες σου.....πραγμα που μαλλον συμβαινει με σενα..... "ανωνυμε" .......

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε "Αποστόλη",
διευκρίνισε ποιο είναι το "συμφέρον" μου, σε ποιον είμαι "υποτελής" και ποιες είναι οι "φιλοδοξίες" μου. Επίσης, φαντάζομαι ότι δεν μέ γνωρίζεις, ώστε να μέ χαρακτηρίζει "προπονητή της εξέδρας" και να λές ότι στέκομαι ..."έξω από τον χορό".

Επειδή, λοιπόν, παραδέχεσαι ότι είσαι "άσχετος", ακού δύο πραγματάκια, από κάποιον "σχετικό", ο οποίος έχει φάει κάμποσα χρόνια από την ζωή του στηρίζοντας σε διάφορα επίπεδα και με προσωπικό κόστος το ΛΑΟΣ:

Εγώ παραδέχομαι ότι δεν είμαι αλάνθαστος. Ένα λάθος μου ήταν η στήριξή μου στο ΛΑΟΣ για κάμποσα χρόνια.
Ο Χατζάρας μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για την στήριξη που παρείχε στον Ανδρέα Παπανδρέου για πολλά χρόνια;;;
Αν πιστεύεις ότι καλά έκανε και στήριζε τον Ανδρέα, δεν έχει νόημα να συζητάμε. Αν πιστεύεις ότι κακώς έπραττε, τότε τί συνέβη; Ή δεν είχε καλές προθέσεις (προσωπικά δεν τό πιστεύω), ή δεν είχε τις απαραίτητες γνώσεις (ούτε αυτό τό πιστεύω) ή εκινείτο από ιδιοτέλεια (το οποίο επίσης δεν πιστεύω).
Μήπως, λοιπόν, έφταιγε μία λανθασμένη εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης και όχι η έλλειψη κάποιου εκ των προαναφερθέντων στοιχείων;;;

Επειδή ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις στο ΛΑΟΣ για πολλά χρόνια από προσωπική μου εμπλοκή, μπορώ να εκτιμήσω με ασφάλεια ότι η ιστορία αυτή έχει τελειώσει. Τον Χατζάρα τόν είχα στηρίξει στις δύσκολες εποχές, που το τωρινό του κόμμα τόν απέκλειε, τόν πρόδιδε και έβαζε εμπόδια με ανήθικο τρόπο στις προσπάθειές του.

Ο Χατζάρας αποτελεί κεφάλαιο για τον Πατριωτικό χώρο, το οποίο, όμως, καταστρέφεται μέσα στο ΛΑΟΣ.
Αν δεν τό συμμερίζεσαι, ή δεν έχεις πεισθεί, δεν έχει νόημα να επιχειρηματολογούμε αενάως. Απλώς κράτησε αυτά τα λόγια, και σε μερικούς μήνες, θα μέ θυμηθείς...

Αποστολης είπε...

Το "ανωνυμος" με το ονομα μου διπλα προκαλει τουλαχιστον γελιο...... εκτος αν πονηρα σκεπτομενος υποθετεις οτι μπορει να μην ειναι αυτο το ονομα μου.....
Εγω αναφερόμουν γενικα... αλλα ειδα πως πειραχτηκες γιατι προφανως εχεις τη μυγα....
Πονηρα λοιπον και εγω σκεπτομενος αμφιβαλω για ολες αυτες τις "εμπειριες σου" στο κομμα και τις χαρακτηριζω παραμυθια για ικανοποιηση του εγωισμου σου και για να φανεις πως κατι ξερεις..!!!
Σαν επιλογο μπορω να πω οτι σε θαυμαζω για τις θυσιες και τη διορατικοτητα της σκεψης σου και δυστυχως λυπαμαι το Κο Χατζαρα που δεν σου εχει μοιασει καθολου....
Κριμα και παλι κριμα Σπυρο...!!!!

Υ.Γ η επιλογη σου μετα απο μια εκτιμηση της πολιτικης καταστασης εχει να κανει και με τις δυνατοτητες που σου παρουσιαζει η πολιτικη σκηνη για να επιλεξεις.....και προσπαθεις για τη καλυτερη.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Συνεχίζεις απέναντι σε επιχειρήματα να παραθέτεις αοριστολογίες...
Περαστικά σου!

Ανώνυμος είπε...

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω, φίλε ανώνυμε Τετ Μαϊ 23, 02:37:00 μμ.

Ο αρχικός πυρήνας στον ΛΑ.Ο.Σ. ήταν ο Γ. καρατζαφέρης, ο Θ. Μυλωνόπουλος, ο κ. Πλεύρης, ο Μπαρμπής, ο Σοφιανόπουλος, ο Γεωργίου, ο Δ. Λιακόπουλος (ο οποίος ήταν σε άλλο μήκος κύματος από αυτό που είναι σήμερα και εκδιώχθηκε πριν τις εκλογές του 2004). Επίσης για ένα μικρό διάστημα - όχι από την αρχή - κι ο Α. Μιχαλόπουλος.

Οι κ.κ. Γεωργιάδης και Βελόπουλος ήταν μεν στο Τηλεάστυ, όχι όμως και στο κόμμα. Εντάχθηκαν στην πορεία, πριν τις εκλογές του 2004.

Ο κ. Βορίδης στις εκλογές του 2004 κατέβηκε με το δικό του κόπμμα (Ελληνικό Μέτωπο), και εντάχθηκε στο ΛΑ.Ο.Σ. το 2005.

Και οι τρεις τους (Γεωργιάδης, Βελόπουλος, Βορίδης) πράγματι προσέλκυσαν πολλούς πατριώτες, ενώ οι Γεωργιάδης - Βελόπουλος προσέφεραν πολλά (και μάλιστα σε δύσκολες μέρες) στο κίνημα εθνικής αφυπνίσεως με τις εκπομπες τους, όπως και άλλοι, των οποίων οι εκπομπές διεκόπησαν.

Από τα τέλη του 2008 και έπειτα, η φρασεολογία των Γεωργιάδη - Βορίδη έπαυσε να ικανοποιεί τους πατριώτες κι άρχισε να γίνεται ελκυστική σε νεοφιλελέυθερους. Για τον κ. Βελόπουλο δε μπορώ να πω το ίδιο, δεν διέκρινα μετάλλαξη στο λόγο του.

Τέλος πάντων... αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο "σκληρός πυρήνας" του χθές (Βορίδης, Γεωργιάδης, Βελόπουλος, Α. Πλεύρης), δεν ήταν ο αρχικός. Σα σκληρό πυρήνα αυτούς μπορώ να τους δω από τα τέλη του 2005 και μετά.

Ήταν από αυτούς που δυνάμωσε ο ΛΑ.Ο.Σ; Σίγουρα συνέβαλλαν, δεν ήταν όμως οι μόνοι. Και, σίγουρα, τα τελευταία 3 χρόνια, δεν αποτελούσαν πόλο έλξης για τους πατριώτες.

Απόδειξη γι' αυτό: η φρασεολογία τους - πάλι εξαιρώ τον κ. Βελόπουλο - τα τελευταία χρόνια είναι απείρως πιο νεοφιλελεύθερη από αυτή του Ροντούλη ή του Αϊβαλιώτη. Οι "δεξιοί" αυτούς άκουγαν.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Αποστολης είπε...

"συνεχιζω απεναντι σε επιχειρηματα...." ???? αυτο ηταν κορυφαιο...!!!!
Σ' ευχαριστω πολυ για τα περαστικα που μου ευχεσαι...!!!!!
Πραγματι πρεπει να εχω καποιο ειδος αρρωστειας αφου συνεχιζω και επιβιωνω αναμεσα σε ανθρωπους που εχουν αναγαγει τις γενικολογιες σε επιχειρηματολογια.....

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι