21/4/12

Η Χρυσοπράσινη ΠασοκΑυγή

Ο καλός φίλος στην ανάγκη φαίνεται

Οι υπόγειες διασυνδέσεις, την κρίσιμη ώρα γίνονται φανερές. Γιαυτό η Χρυσοπράσινη ΠασοκΑυγή, έστειλε ανήμερα την 21η Απριλίου, ένα (τιμητικό) απόσπασμα στην πλατεία Αμαρουσίου, για να γιουχάρουν τον Πέτρο Ευθυμίου και να δώσουν στο χουντοΠΑΣΟΚ το δικαίωμα να μιλάει εκ μέρους της Δημοκρατίας.
Τέλεια Σκηνοθεσία.
 Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συνάντηση με καμιά 15αριά κατοίκους της περιοχής όταν έγινε στόχος ομάδας νεαρών της Χρυσοπράσινη ΠασοκΑυγής οι οποίοι αφού έκαναν διαδήλωση στο Μαρούσι υπέρ της 21ης Απριλίου , μετέβησαν στην πλατεία όπου είχε την ολιγομελή προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Ευθυμίου, πέταξαν νερά, και καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο ( σαν πατριώτες) και αποχώρησαν. Από το (δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ) η κ. Γεννηματά τόνισε ότι, «η θρασύτητα της Χρυσής Αυγής ενισχύθηκε, (όχι από τις συνεννοήσεις με το φασιστόΠΑΣΟΚ) αλλά από «τις θεωρίες συνωμοσίας» που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης» και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα και να δημιουργήσουν ένα μέτωπο για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. «Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί», κατέληξε.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου και Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ κ. Γ. Κύρτσος, ερωτηθείς σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Π. Ευθυμίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Μέχρι τώρα προκαλούσαν οι Αντιεξουσιαστές της Άκρας Αριστεράς. Τώρα, στο παιχνίδι των προκλήσεων μπαίνουν και οι Νέο-ναζιστές. Εάν δεν υπάρξει αντίδραση από την ελληνική κοινωνία, τότε η Δημοκρατία θα δεχθεί μεγάλες προκλήσεις.
Σήμερα είναι κάπως αστείος ο δικομματισμός γιατί ανακάλυψε την νεοναζιστική απειλή της Χρυσής Αυγής, επειδή επιτέθηκαν στον κ. Ευθυμίου. Όταν όμως παίζουν το παιχνίδι στο παρασκήνιο και «φουσκώνουν» τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, είτε για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να πάει πίσω στο «μαντρί» του δικομματισμού, είτε για να στείλουν το μήνυμα ότι δήθεν «δεν τραβάει ο Καρατζαφέρης», είτε ότι διάφοροι νεοναζιστές έχουν μπει στο προσκήνιο και έχουν «σβήσει» τους παραδοσιακούς κεντροδεξιούς, ωραίο το παιχνίδι, αλλά όταν θα σε κυνηγάει ο άλλος με το ρόπαλο και θα καταντήσουν το Κοινοβούλιο ζούγκλα όπως έκαναν ζούγκλα το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, να δω τότε τι θα κάνουμε. Αλλά εγώ τα ξέρω όλα αυτά τα παιχνίδια από το 1984 που ήμουν στο χώρο της Κεντροδεξιάς και μπορώ να σας πω ότι τίποτα από αυτά δεν με εντυπωσιάζει, δεν με φοβίζει και δεν με αγχώνει. Τη «φουσκώνουνε» τη Χρυσή Αυγή για τους δικούς τους λόγους. Όταν θα δούνε τους ροπαλοφόρους μπροστά τους υποθέτω ότι θα αλλάξουν απόψεις. Αλλά εμάς δεν μας τρομάζει ούτε το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, ούτε ο Ναζισμός, ούτε κανένας.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ.Και ο Παχουλός βρήκε κάτι να λέει και τα χουντοκάναλα να κλαίνε για τη.. δημοκρατία.ΚΑΤ.(Που λένε στο σινεμά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: