31/3/12

Επαγγελματίες ρουφιάνοι πίσω από τις εναντίων μου επιθέσεις


Λύσσαξαν τα γνωστά Κέντρα, και ο σκηνοθέτης της οδού βασιλίσσης Σοφίας, από την πρόσκληση για πανστρατιά των δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων γύρω από τον ΛΑΟΣ και έβαλαν όλους τους ρουφιάνους που έχουν στη δούλεψη τους να με συκοφαντήσουν μπάς και ακυρώσουν το ισχυρό μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας που έστειλα.


Μέσα στα πολλά και ένα «ελληνορθόδοξο» μπλόγκ που έχει αγοραστεί για 3000 ευρώ από τη ΝΔ και μέσω μιας κυρίας που ανήκει στο στενό περιβάλλον Σαμαρά και το οποίο έγραφε «ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ! ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!
ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!!!» Πιάστηκε κλέπτουσα οπώρας η κυρία Χ.
Ενδιαφέρον έχει η μαύρη πλαστογραφία που επιχειρούν συνθέτοντας «δικές μου φράσεις», με τη φράση «Καμαρώστε ένα μικρό μόνο απόσπασμα των όσων έλεγε, που καταφέραμε και...διασώσαμε».
Πρόκειται για την απόλυτη πλαστογραφία.


Οι φίλοι της Ελεύθερης Ελλάδας και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας σιγά-σιγά, ένας –ένας, συσπειρώνονται στο σωστό μετερίζι. Η Χούντα των τραπεζιτών και η ντόπια ολιγαρχία θα ηττηθούν στις εκλογές. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα νικήσει και το μνημόνιο 2 θα πάει στον διάολο.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β περιφέρεια Αθηνών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3-4 ΜΕΡΕΣ , ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ . ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ . ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ , Ε ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

εδω οι καλες κολοτουμπες!!!!!!!!!αντε του χρονου και σε τσιρκο..κριμα ρε χατζαρα..