6/3/12

Γιαούρτια και γιούχα για τον φιλάνθρωπο σύζυγο της Χάνας Σαραγκούση

Και πάνω που έλεγε τον στίχο «έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε» στην συναυλία του στο Ίλιον έφαγε κι ένα γιαούρτι ο λαϊκός τροβαδούρος έφαγε το γιαουρτάκι του…..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΠΥΡΟ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

19.08.2011
Γ.Νταλάρας στην Ηürriyet:"Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"

...οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας ... «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως “ανήκει στους Τούρκους” άλλοι “στους Έλληνες”, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια»

...σε ερώτηση «ποιος φταίει για τον πόνο στην Κύπρο απαντά « οι εθνικιστές και όσοι έχουν φανατισμό με τη θρησκεία» χωρίς να διευκρινίζεται σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα από ποια πλευρά των συνόρων είναι αυτοί που περιγράφει ο Νταλάρας.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως «όλα είναι έτοιμα για τη λύση στην Κύπρο. Η Ελλάδα αποσύρθηκε. Η Τουρκία όμως δεν κάνει τίποτα. Στη μέση υπάρχει η Αγγλία και βάζει φιτιλιές στη μέση και ξεσηκώνει τους πάντες».

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7682

20.08.2011
" Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Οτζαλάν"!- "Ισως στο μέλλον τραγουδήσω στα τούρκικα" radical gezetesi

Η τουρκάλα δημοσιογράφος Ιπέκ Ιζτζί, ρώτησε στον έλληνα τραγουδιστή αν συμμετείχε σε επιτροπή που έκανε πορεία υπερ του Κούρδου ηγέτη ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε « εμείς δεν είμασταν 20 άτομα αλλά χιλιάδες. Όμως δεν βρεθήκαμε εκεί για να στηρίξουμε τον Οτζαλάν. Απου το συμπεράνατε αυτό. Δεν μας άρεσε ο τρόπος προσέγγισης της Ελλάδας στο θέμα του Οτζαλάν. Εμείς διαδηλώσαμε κατά του βαθέως κράτους της Ελλάδας.»

...Σε ερώτηση της τουρκάλας δημοσιογράφου για το «τι φταίει για τα προβλήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων» ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε και τόνισε «δυο είναι τα βασικά προβλήματα. Οι εθνικιστές και οι φανατικά θρησκευόμενοι»

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7719

24/02/2012 skai
"Συμφωνώ με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας αλλά δεν υπερβάλλω"

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...