17/2/12

Οι Ρουφιάνοι του ΔΝΤ και των τραπεζών ... (στυξ)

Είναι ψεύτες, ανίκανοι και κλέφτες


Αποφάσισαν πρόσθετες περικοπές στις συντάξεις -περίπου 45 εκατ. ευρώ από τις κύριες και 20- 30 εκατ. ευρώ από τις επικουρικές συντάξεις- και τα πολυτεκνικά επιδόματα.

  Δεν είναι μόνο ρουφιάνοι, είναι ψεύτες, ανίκανοι και κλέφτες. Πέρα από όσα υπόσχονταν για «κόκκινες γραμμές» συνεχίζουν να κλέβουν τον ιδρώτα των συνταξιούχων, που μάταια πλήρωναν μια ζωή τις εισφορές τους.

   Πόσο εύκολος στόχος για την κυβέρνηση του επιβεβλημένου τραπεζίτη οι γνωστοί "ύποπτοι" ή μάλλον τα γνωστά θύματα...

  Όταν ο Γιέλτσιν είχε προσκαλέσει το ΔΝΤ στη Μόσχα, δυο γενιές συνταξιούχων πέθαναν. Αυτά όμως δεν τα λένε.

  Αλλά το κυριότερο: Παραμένοντας στο γκρουπ των «πλούσιων» της ΕΕ και εγκρίνοντας η υποτακτική κυβέρνηση άκριτα, τις πολιτικές αποφάσεις που επιβάλλουν στην Ευρώπη οι ΗΠΑ, πληρώνουμε ακριβά το εμπάργκο εναντίον του Ιράν. Είναι σα να κόβουμε μόνοι μας τα…τέτοια μας!

  Έτσι τα ακριβά πετρελαιοειδή θα γίνουν ακόμα ακριβότερα, και να δούμε ποια χώρα θα κάνει τις διευκολύνσεις που μας έκανε τόσο καιρό το Ιράν. Εκτός αν περιμένουμε να αποκτήσουμε οψέποτε πρώτα, το δικό μας πετρέλαιο, που θα το πληρώνουμε πάλι ακριβά, στις εταιρίες που θα το έχουν αναλάβει. Κι ακριβά πετρελαιοειδή σημαίνουν ανατιμήσεις σε όλα τα αγαθά.

   Το λογαριασμό θα τον πληρώσουν πάλι - με μειωμένους μισθούς και συντάξεις - τα συνήθη θύματα της ανερμάτιστης πολιτικής μιας ελίτ πολιτικών που κυβερνούν με αντισυνταγματικές αποφάσεις τη χώρα..

  ΥΓ. Πόσοι θυμήθηκαν την επέτειο της 16ης Φεβρουαρίου 1964; Τότε που είχε τεθεί η δεξιά στο χρονοντούλαπο, για να λυσσάξουν οι αντιδραστικές δυνάμεις και να οργανώσουν την 15η Ιουλίου 1965 - προπομπό της χούντας...

7 σχόλια:

529 είπε...

Έχω εδώ και πολλά χρόνια μια απορία: Πως είναι δυνατόν σε μια χώρα όπως η Ελλάδα να υπάρχουν μισθοί του δημοσίου και συντάξεις που είναι 2 και 3 φορές πάνω από το μέσο όρο του μισθού του παραγωγικού εργαζόμενου; Πως είναι δυνατόν οι 2 εκατ. εργαζόμενοι των 500-1500 ευρώ να πληρώνουν 3 εκατ. μισθούς και συντάξεις των 1500-3000 ευρώ; Κανείς δεν ντρέπεται γι' αυτό;

Ανώνυμος είπε...

http://www.pmlp.gov.lv/en/pakalpojumi/uzturesanas.html

RESIDENCE PERMITS

What are the documents to be submitted to receive a residence permit?
If you are a citizen of a state stipulated in the list, in order to receive a residence permit you shall submit the following documents to receive a residence permit.
Citizens of other states shall submit the following documents.
Procedure in accordance with which new citizens of Canada shall enter the Republic of Latvia, according to the agreement between the Government of the Republic of Latvia and the Government of Canada regarding exchange of new citizens. Read more.

Upon receipt of temporary residence permit, a foreign national shall present:

a valid health insurance policy for a year,


a health certificate issued by a Latvian health care institution stating that the foreign national does not suffer from tuberculosis in active phase.


When submitting documents to apply for permanent residence permit, based on Paragraphs 2, 3, 6 and 7 of Part 1 of Clause 24 of the Immigration Law, a foreigner shall present a certificate on state language skills evidencing the knowledge of state language at level 2A.

The documents being issued abroad must be legalized if international agreements do not stipulate otherwise. When submitting copies of documents that are not certified by a notary, originals of such documents must be presented.

Ανώνυμος είπε...

http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/02/blog-post_7738.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ….

Μέρος Ι
Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

17.02.2012

http://marianegreponti-delivanis.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο πλανήτης στους δρόμους λογω της παρέμβασης του …Καρατζαφέρη



Αυτή την στιγμή που γράφουμε εάν μπείτε σε ξένα σαιτ θα δείτε ότι όλος ο πλανήτης έχει βγει στους δρόμους με συνθήματα υπέρ του μεγαλύτερου παρεμβατικού πολιτικού όλων των εποχών του δικού μας ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Μια επιστολή του ήταν ικανή να προκαλέσει τέτοιο πανικό και αλυσιδωτές αντιδράσεις, που υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν μαζικές αυτοκτονίες των αρχηγών των ανθελληνικών κέντρων .

Η δε Μερκελ δήλωσε το πρωί ότι έρχεται επειγόντως στην Αθήνα να τον πείσει να σταματήσει τις επιστολές – παρεμβάσεις διότι δημιουργούν παγκόσμιο πρόβλημα αφού υπάρχει κίνδυνος εξέγερσης των μαζών με το σύνθημα ..είμαστε όλοι Έλληνες και Καρατζαφερικοι. .

http://ixnos1.blogspot.com/2012/02/blog-post_7855.html

http://3.bp.blogspot.com/-DT1gUDqh-w8/Tz_ClPHdNNI/AAAAAAAAX_0/spZ1tB7Ch5E/s1600/%25CF%2587%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.JPG

Ανώνυμος είπε...

http://vatopaidi.wordpress.com/

http://gerontes.wordpress.com/

Τιμωρός είπε...

Ο Ηλίθιος που μιλάει για τους δημοσίους υπαλλήλους να το πάρει πίσω.... Πότε μας πλήρωσες ρε σκατιά εσύ; Τι φόρους πληρώνει ρε μαλάκα ένας των 500 ευρώ αφού μέχρι χθες το εισόδημά του ήταν αφορολόγητο; Κωλόπαιδο του κερατά...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...