13/2/12

199 δοσίλογοι προδότες, είπαν ΝΑΙ

Πούστηδες και «παλικάρια» έγιναν μαλλιά κουβάρια

Τα δύο κόμματα εξουσίας της «μεταπολίτευσης» που έγιναν ένα Ευρω-Καραμανλοσημιτικό συνονθύλευμα με 202 ρουφιανοβουλευτες, βγήκαν βαριά τραυματισμένα από την χθεσινή ψηφοφορία. Η δανειακή σύμβαση ψηφίστηκε επί της αρχής με 199 ψήφους υπέρ. Σε σύνολο 278 ψηφισάντων, «όχι» ψήφισαν 74 βουλευτές, ενώ πέντε βουλευτές δήλωσαν «παρών».Άλλοι 22 την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.


Το άρθρο 1 για τα εργασιακά ψηφίστηκε με 190 «ναι», 83 «όχι» και πέντε «παρών». Το άρθρο 2 ψηφίστηκε με 201 ψήφους «ναι», 74 «όχι» και τρία «παρών». Το άρθρο 3 ψηφίστηκε με 199 «ναι», 74 «όχι», πέντε «παρών». Τέλος, το άρθρο 4 ψηφίστηκε με 202 «ναι», 74 «όχι» και δύο «παρών».


Αμέσως μετά έβρεξε διαγραφές σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Από το ΠΑΣΟΚ , διεγράφησαν συνολικά 22 βουλευτές που δεν πειθάρχησαν.Με πολιτική σημασία για το άμεσο μέλλον είναι η αποχώρηση της Λούκας (Κατσέλη-Αρσένη) και της Βάσως (Παπανδρέου), αλλά και του Χάρη, (Καστανίδη) και του Αλεξάνδρου Αθανασιάδη, της ΓΕΝΟΠ. Ο Σαμαράς έχασε 20 βουλευτές αλλά «κέρδισε» τον φιλελεύθερο Μ. Βορίδης και τον Μπουμπούκο της Ευγενίας. (Αδ. Γεωργιάδης), που αποστάτησαν από τον ευέλικτο κ. Κολοτούμπα.
Το Ρήγμα στη ΝΔ έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον καθώς η πρωτοβουλία
Οι 199 προδότες δοσίλογοι αγνόησαν το βροντερό ΟΧΙ του ελληνικού λαού, που.. τους ξεκαθάρισε ότι δεν υποκύπτει στον εκβιασμό υπάκουσαν στα αφεντικά τους και έσωσαν τις τράπεζες και τους τοκογλύφους και ολοκλήρωσαν τη μετατροπή του ελληνικού χρέους από ιδιωτικό σε δημόσιο.


Την ίδια ώρα τα τάγματα εφόδου των κομμουνιστών της Νέας Υόρκης μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες δημιούργησαν κλίμα τρομοκρατίας με τους κουκουλοφόρους συνεργάτες τους για να φοβερίσουν τον λαό. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης κατήγγειλε στην Βουλή , ότι τα επεισόδια στην Αθήνα και στις μεγάλεις πόλεις της επαρχίας. τα έστησαν μυστικές υπηρεσίες.


Σπύρος Χατζάρας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ "ΑΓΡΙΑ ΠΛΕΥΡΑ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_7524.html

Ανώνυμος είπε...

..."και ολοκλήρωσαν τη μετατροπή του ελληνικού χρέους από ιδιωτικό σε δημόσιο".

Ακόμη και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που το "Να κάνουμε την Κρίση ευκαιρία" δεν το ερμηνεύουν με όρους real estate και αναλώνονται σε ιδεολογικές συζητήσεις για το αν η κατεύθυνση πρέπει να είναι Δεξιά ή Αριστερά.

Η αλήθεια είναι πιο ρομαντική :

Πάρε-Δώσε

ή ίσως και ακόμα πιο τρυφερή

Δώσε-Δώσε


Καλή Δύναμη Πατριώτη

Dhmh είπε...

α τελικά κύριε Χατζάρα δεν ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω απο τις καταστροφές... μάλιστα... θετικό που το διαβάζω αυτό εδώ...

Comedia Finita είπε...

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτη, επειδή ξέρω πως σου αρέσουν τα "βαφτίσια" αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσέχεις και τους "Kalesmenus-Akalestus",... άκου και ένα ονοματάκι για τον ΚΙΣάτο... Φώτης ο Εφτάφωτος...ή σκέτο Εφτάφωτος...θα του αρέσει φαντάζομαι...

Καλή Δύναμη Πατριώτη

Tamis είπε...

ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ !!

Τελικα ψηφιστηκε και με το παραπανω το μνημονιο και ολα τα σχετικα, παρα την θεληση σημαντικου αριθμου πολιτων να μην γινει.
Τωρα θα αρχισουμε να βριζουμε παλι τους ιδιους πολιτικους και παλι μια απο τα ιδια.
Δυσκολευομαι να πιστεψω παντως πως ΟΛΟΙ αυτοι οι πολιτικοι αρχηγοι και οι βουλευτες τους ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και πως ΕΜΕΙΣ ειμαστε μονο οι ΗΡΩΕΣ και οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....
Ισως κατι παραπανω απο εμας να γνωριζουν και να μην θελουν να το πουν . . . το γιατι δεν θελουν ειναι αλλο ζητημα....
Παντως καποιος απο αυτους τους αρχηγους (δεν θελω να του κανω διαφημηση εδω) ειπε πως η ψηφος ειναι μονοδρομος για να αποφυγουμε το πεσιμο στον γκρεμο και μετα βλεπουμε τι μπορουμε να διορθωσουμε.
Το ζητημα βεβαια ειναι εαν θα μπορουμε μετα να αλλαξουμε κατι.....
Παντως ας πουμε οτι αυτο που εγινε ηταν για το καλο της χωρας. Για το καταντημα της οποιας υπευθυνοι ηταν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ στην διαφθορα και τον λαο. Που κλεβαν ασυστολα και πετουσαν ενα ξεροκοματο ετσι για να μην μιλαει το ποπολο. Που με δυσκολια αφηναν τους ΤΙΜΙΟΥΣ να κανουν την δουλεια τους.
Γι' αυτους τους λογους, τωρα θα πρεπει ΣΙΓΟΥΡΑ να στειλουν οι ξενοι δικο τους ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ, να ελεγχει εαν πραγματι τηρειται το, οποιο, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Γιατι οι πολιτικοι μας αποδειξαν, δυστυχως, οτι δεν ειναι αξιοι. Να δουμε πραγματι ΜΕΙΩΣΕΙΣ σε σπαταλες και αυξησεις οπου πραγματι υπαρχει αναγκη. Με πρωτα τα Νοσοκομεια και τα Σχολεια μας. Τερμα οι κρατικες επιδοτησεις σε ΜΚΟ! Τερμα οι ειδικες διευκολυνσεις σε οποιουσδηποτε. Τερμα το αφορολογητο σε ειδικες κατηγοριες εταιρειων. Τερμα οι αναπτυξη εταιρειων σαν αυτες που βαρεσαν κανονι 300 εκατομμυριων στην ΔΕΗ και εκλεισαν. Αφου ειμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ να κανουμε τους νοικοκυρηδες, ας ερθουν οι ΞΕΝΟΙ ! Φτου μας

ΔΙΑΠΑΣΩΝ είπε...

φιλε σε προσθέσα στην λίστα με τα φιλικά μου ιστολόγια
προσθεσε με και συ

Ναταλία είπε...

Ο μονολογος του παππου . . .
Προσοχή σε αυτά που λένε οι Δάσκαλοι.

Είπε μονολογώντας ο παππούς, καθισμένος στην πολυθρόνα του μπροστά στη τηλεόραση,
που ανακοίνωνε και νέες μειώσεις στις συντάξεις:
Όταν ήμουν μαθητής, άκουγα κάθε τόσο τη δασκάλα μου να λέει:
«Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει τελείως τη σύνταξη!»
Έπρεπε να περάσουν… εξήντα χρόνια για να καταλάβω… τι εννοούσε.