11/12/11

Το βλακόμετρο του Σκάααιιιι


Το  πόπολο είναι σχεδόν έτοιμο να ψηφήσει. Αλλά θέλει λίγη «προπόνηση» ακόμα, όπως έδειξε η πρόσφατη βλακομέτρηση του Αλαφούζου.

Το νοήμον κοινό μετά από σνεχή βομβαρδισμό κατέληξε ότι είναι κατά της ΕΕ σε ποσοστό 53% αλλά είναι υπέρ του Ευρώ  σε ποσοστό 66-63 %. Τραγέλαφος. Το τρομοκρατιμένο 69% νομίζει ότι με τη δραχμή τα πράγματα  θα ήταν χεορότερα. Μόνο ένα 15-16% θέλει νομισματική ανεξαρτησία. Οπότε δεν κάνουμε τίποτα.
Τα πρόβατα του Αλαφούζου, θέλουν ευρώ αλλά χωρίς «μνημόνιο».(Το 71% είναι κατά). Υπάρχει όμως και ένα 20% που το θέλει.
Το 81% δεν είναι ικανοποιημένο από την «κυβέρνηση» του Papadimos, αλλά το 60% έχει καλή γνώμη για αυτόν, αφού έτσι του λένε άλλωστε. Που να ξέρει το πρόβατο. Και δημοφιλέστερος πολιτικός το Kouvelis μπρέ, του  αφορολόγητοτ Νομικού προσώπου. Υπέροχα.
Και μετα από όλα αυτά τα πρόβατα είναι σχεδόν έτοιμα να ψηφήσουν συνεργασία Χρυσοχοίδη-Αβραμόπουλου.

  Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, στα γραφεία του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών στην Αθήνα συγκροτήθηκε σε σώμα το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος που προήλθε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Καβάλα.(2,3 και 4, 12-11) .Γραμματέας εξελέγη ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος. Αναπληρωτής Γραμματέας εξελέγη ο Σάκης Κουβάτσος. Ως μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας εξελέγησαν οι: Περικλής Νεάρχου, Σταύρος Φώσκολος, Ιωάννα Κολοβού, Μιχάλης Πατσίκας, Λέλα Ιακωβίδου.

Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ..... Σκάϊ και οι όμοιοί του με τα φερέφωνά τους έχουν φωνή και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη με το κουτόχορτο που ταϊζουν τον κόσμο.
Εσείς κ. Χατζάρα που αποδεικνύετε την ορθότητα των βασικών θέσεών σας είστε πότε ημιστεγασμένος και πότε άστεγος, επειδή νομίζετε οτι το κρασί πίνεται απαρέγκλιτα χωρίς νερό. Βρείτε τρόπο να βάζετε νερό στο κρασί σας χωρίς να αλοιώνετε τη γεύση του και μεις να γευόμαστε αληθινή ενημέρωση.
Δε νομίζω πως στερηθήκατε επιχειρημάτων όταν από τον BLUΕ SKΥ στο διάλογο με τηλεθεατές φωνάζατε "κλείστε τον είναι κομμουνιστής". (Καμμία μα καμμία σχέση δεν έχω ούτε θέλω να έχω με τους πλανημένους ή μισθοφόρους κομμουνιστές), απλά με αυτούς και όμοιους χειρισμούς λείπετε από την πραγματική ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

K. XATZAΡΑ ΝΑ ΠΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΤΑ CDS EINAI TΡΙΣ.

http://www.gazzetta.gr/o-kairos/article/item/248024-e-ellada-sozei-te-wall-street

Ανώνυμος είπε...

χε!χε!χε!χε!.....
αληθεια .....τι συμπεριφορα αξιζει του βλακα?
το σιγουρο ειναι οτι η μνημονιακη χολερα εχει αρχιζει και παθαινει κλακαζ.
πως να το κανουμε δηλαδη. η οικονομια ειναι σαν την μητερα φυση.
οποιος την παραβιαζει,το πληρωνει ακριβα.
και εαν η συλληψη της ευρωζωνης ανευ δημοσιονομικης ενωσης ηταν ενα λαθος, η εισοδος της σημιτικης/καραμανλικης ψωροκωσταινας σε αυτην,ηταν ενα τραγικο και μοιραιο λαθος.
ας αφησουμε λοιπον το μνημονιακο μπορντελο του σκαι,να φιλοξενει ολες τις ευρωτσατσαλιγουρες και να κραζουν υπερ της αδοκιμου και καταστροφικης ευρωσυνουσιας επι μνημονιακης πληρωμης.

Ανώνυμος είπε...

αυτη την ωρα 4 απογευμα στο ελβετικο καναλι tsr2 στην γαλλοφωνη ελβετικη κρατικη τιβι εδειχνε στο προγραμμα temps presents με θεμα τους λαθρο στον εβρο και το τειχος οπου εδειχνε τα χαλια μας με τις ορδες ξαπλα στις γραμμες του τρενου και με τα χαρτια που τους ζητουν να φυγουν εντος τριαντα ημερων στο χερι...

Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ είπε...

Ρε ο,τι και να πειτε μαζι τα φαγαμε
εγω χαβιαρι
κι εσεις ελιες


φταιω εγω που εχεις εχετε χοληστερινη
και τρωτε μονο ελιες;

μ@λ@κες

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΑΝΔΙΑ. ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΕΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ;

-------------
Πράγματα που νομίζαμε ότι βλέπαμε μόνο σε ταινίες, γίνονται τελικά και στην πραγματικότητα. Στην Ολλανδία οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν ένα πολύ πιο επικίνδυνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών Η5Ν1.
Μάλιστα, ο νέος ιός εξαπλώνεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και σκοτώνει το 60% των θυμάτων του!



Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλη την Ευρώπη με όλα τα υπουργεία Υγείας να είναι σε επιφυλακή. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί μόνο 350 θάνατοι, καθώς ο ιός που υπάρχει στη φύση δεν μεταδίδεται άμεσα από άνθρωπο σε άνθρωπο.


Όμως, η ανακοίνωση των Ολλανδών ερευνητών δημιούργησε το φόβο ότι ο νέος, μεταλλαγμένος ιός θα μπορούσε να δραπετεύσει από το εργαστήριο και να προκαλέσει επιδημίες με χιλιάδες νεκρούς.


Κάποιοι φοβούνται επίσης ότι η δράση όλων αυτών θα δώσει ιδέες στους τρομοκράτες οι οποίοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν τους ιούς για να σπείρουν τον θάνατο. Οι Ολλανδοί τώρα, λένε ότι ο νέος ιός είναι σε ασφαλές μέρος και έχουν τηρηθεί όλοι οι κανόνες δεοντολογίας.


Όμως, επειδή και τις παραβιάσεις και των πιο ασφαλών συστημάτων τις έχουμε δει στις ταινίες, ο φόβος δεν φεύγει... Και επιπλέον απάντηση στην απορία όλων μας σε τι χρησιμεύει η δημιουργία ενός τέτοιου ιού δεν έχει δοθεί.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον οι ανοητοι ελληνες δεν αντιλαμβανονται το απλο.

με το ευρω θα καταρρευσει (ηδη αρχισε) η αγοραστικη τους δυναμη με διαρκη εσωτερικη υποτιμηση εισοδηματος.

με τη δραχμη θα καταρρευσει επισης η αγοραστικη δυναμη με εξωτερικη υποτιμηση απλα για να προσαρμοστει στην συρρικνωμενη παραγωγικη βασι της χωρας απο το 80 μεχρι σημερον λογω της εισοδου μας στην ενωση αυτη.

η διαφορα ειναι οτι με το ευρω δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να ανακτησομε την παραγωγικη μας βαση και το βιοτικο επιπεδο η αγοραστικη δυναμη θα φθινει γιατι το ευρω δεν εχει εργαλεια προοδου και παραγωγης να εφαρμοσει παρα μονο συνεχη μετρα-πακετα εσωτερικης υποτιμησης για να ανταγωνιστουμε τον πακιστανο λαθροεργατη και τον κινεζο, για ετη ατελειωτα ,ενω με τη δραχμη θα ανακαμψουμε αργα αλλα σταθερα αφου εγκαταλειψουμε την παγκοσμιοπιηση και τις ντοκτρινες του διεθνους οργανισμου εμποριου που ειναι η ριζα της υπερχρεωσης και την συρρικνωσης της παραγωγικης μας βασης .

και οι ανοητοι πολιτικοι επιχειρηματιες μμετζηδες προτιμουν τον βεβαιο θανατο απο την αργη ανορθωσι!

δηλαδη προτιμουν την βεβαιη εξεγερσι των αεναως υποβαθμιζομενων πολιτων με το ευρω και την βιαιη καταρρευσι της παγκοσμιοποιησης απο την διορθωσι της!