6/11/11

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/11/blog-post_6395.html

Μα δεν υπάρχει ίχνος φιλότιμου και εθνικής αξιοπρέπειας που να σας κάνει να σηκώσετε ψηλά το μπόι σας και να στείλετε στο διάολο την ευρωπαϊκή τσογλαναρία, μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να επιβάλει με τελεσίγραφο λύσεις τις οποίες μόνο ο Ελληνικός λαός δικαιούται να αποφασίσει ασκώντας τα δικά του εθνικά πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα;;;
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
Αυτά που δεν είπανε οι ουρακοτάγκοι της πολιτικής. Δεν αφορούν στο διάβολο που «κρύβεται» στις λεπτομέρειες, όπως θέλουν να ισχυρίζονται. Αφορούν στη ουσία της εφιαλτικής αλήθειας που επιχειρούν να συγκαλύψουν συντονισμένα, πίσω από την καταχνιά των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων που εξαπολύονται από τους πρωταγωνιστές του πολιτικού συστήματος, και αναπαράγονται συστηματικά από τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.


Η Ελλάδα περνά μια περίοδο παρατεταμένης πολιτικής εκτροπής, και αυτό που επιδιώκεται είναι να τη διατηρήσουν μέχρι να ολοκληρωθεί το πλέγμα των πολιτικών αποφάσεων που υπαγορεύονται έξωθεν, και αποσκοπούν στην απόλυτη καταβαράθρωση του τόπου. Αυτή είναι η πρώτη αλήθεια για την οποία κανείς δε μιλά.
Ποια είναι η δεύτερη;;;
Η «συναίνεση» για την οποία όλοι μιλούν και υποκρίνονται πως πίνουν νερό στ όνομά της, δεν είναι παιδικό παιχνίδι ενός πάζλ που θα πρέπει απλά κάποιος να ασχοληθεί και να το συναρμολογήσει...Η συναίνεση έχει ταυτότητα. Έχει χρώμα. Έχει πρωταγωνιστές και κομπάρσους. Έχει αφετηρία και κυρίαρχο πολιτικό ζητούμενο. Έχει περιεχόμενο στόχων, διαδρομή αλλά και μέσα για να τη διαβείς.
Κυρίως όμως έχει αντιμαχόμενες πλευρές που την υπαγορεύουν, και θα πρέπει κανείς ν αποφασίσει σε ποια όχθη του ποταμού είναι διατεθειμένος να σταθεί.Η συναίνεση που υπαγορεύουν τα ξένα κέντρα και για την οποία αγωνιούν και ξιφουλκούν τα ντόπια τσιράκια τους, διαθέτει φυσικά όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
-Αποσκοπεί στην προώθηση μιας συγκεκριμένης πολιτικής που έχει σαφές ονοματεπώνυμο, και αυτή λέγεται απόλυτη υποταγή και υποθήκευση του μέλλοντος και της προοπτικής αυτού του τόπου.
-Καλείται να διευθετήσει το σύνολο των διεκπεραιωτικών και πολιτικών εκκρεμοτήτων, που θα διασφαλίσουν συγκεκριμένη δέσμη συμφερόντων, και αυτά τα συμφέροντα δεν είναι του Ελληνικού λαού ο οποίος έτσι κι αλλιώς καταδυναστεύεται, αλλά των πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων που του πίνουν το αίμα, τσαλακώνουν την αξιοπρέπειά του, και καιροφυλακτούν για το γενικευμένο πλιάτσικο σε βάρος της ίδιας του της πατρίδας.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/11/blog-post_6395.html

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ζωτικής σημασίας ο Ελληνικός Λαός άμεσα να προχωρήσει στην ανά συνοικία στην έκδοση προσωρινού δικού τους άτυπου αλλά ουσιαστικού "νομίσματος" σαν αποδεχτό μέσον συναλλαγής με την ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ για τις βασικές ανάγκες MONON των κατοίκων

Εθελοντικός Πατριωτισμός ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.


ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. ΔΕΚΤΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ ΑΠΟ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ.

ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΣ ΑΦΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΆΣΣΕΤΑΙ Η....

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Εάν έχετε στοιχεία ότι ο αντίπαλός σας έχει αναλάβει συμβόλαιο προκειμένου να σας θέσει εκτός μάχης ενώ ο ίδιος έχει αποδεχτεί αυτό που πίσω από τις κουρτίνες εσείς ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ, ΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ.


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.




Παρατηρητής Κηδειών.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ , ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝ , ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΝ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΕ.

ΝΑ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙ


Παρατηρητής Κηδειών

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.


ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΕΑΝ Η ΕΕ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ 6 ΔΟΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

ΡΗΤΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ 6 ΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Δεν υπάρχει κάποιος νικητής που να υπαγορεύει σε κάποιον νικημένο.

Υπάρχουν απλώς δύο πιθανοί χαμένοι αν συνεχιστεί η παραπάνω λειτουργία.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ Η ΟΧΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΕΙΣΈΛΘΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.

ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΗ ΕΕ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ.



ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ , ΕΠΟΥΣΙΩΔΩΣ ΕΤΕΡΕΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΣΕ LOOSE-LOOSE ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ.

Η ΕΚΔΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ G-20 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ.

ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ.


Καλή τύχη σε όλους μας.

Παρατηρητής Κηδειών.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΛΙ ΡΕΝ ΈΔΕΙΞΕ ΣΑΦΕΣΤΑ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΦΑΟΥΛ.

Η ΛΕΞΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΛΟΓΙΚΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


Παρατηρητής Κηδειών.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.2.

Η παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο συγκεκριμένο υπουργείο θα αποτελέσει βασικό πρόβλημα κάθε προσπάθειας διαφορετικής από ότι επιχειρήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Στερείται της αντίληψης που απαιτεί η θέση αυτή , κυρίως λόγω αλαζονείας και αυτογνωσίας.


Πρέπει, κυρίως στο εξωτερικό ,να συνειδητοποιήσουν ότι δεν χρειάζονται έναν αρχομανή, άσχετο με το αντικείμενο, υπάκουο δημαγ ωγό στο πόστο αυτό, εκτός αν ,ατυχώς όπως όλοι πικρά θα διαπιστώσουμε, επικρατούν ακόμη οι μέχρι τώρα σκοπιμότητες....

Η επιλογή ενός πολιτικού "λιγούρη" στην θέση αυτή στην παρούσα φάση θα μοιάζει με την επιλογή μιάς γυναίκας, που είχε πέσει μικρή από έναν αλήτη ταύρο, να στεγνώσει τα μαλλιά της , χαλαρώνοντας μέσα στην γεμάτη κερδοσκοπικό νερό μπανιέρα της.

Αν λοιπόν, η εξαπάτηση και το μικρόφθαλμο σαράφικο συμφέρον των "Ευρωπαίων" δεν είναι πλέον το κίνητρο όπως ψιθυρίζεται στις σκοτεινές στοές των Υπογείων , το τελευταίο που χρειάζονται στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών , ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.

Σε αυτό το πόστο χρειάζονται, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, , έναν πλήρως λειτουργικό σύνδεσμο της άγνοιας του "έξω" και τον προβλημάτων του "μέσα" και αντιστρόφως. Με ποδοσφαιρικούς όρους, ένα "δεκάρι".

Η κατάσταση δεν απαιτεί φιλόδοξους σερβιτόρους...

Η παραμονή του συγκεκριμένου πολιτικού, Θα είναι εκ των βασικών παραγόντων της αποτυχίας κάθε προσπάθεια διαφορετικής της μέχρι τώρα αυτοκαταστροφικής, για την οποίαν ήταν ο πλέον κατάλληλος, όπως ασφαλώς και ο προκάτοχός του.

Ως προσωπικότητα, είναι ένα γιγαντιαίο ,αντικοινωνικό κατά βάθος, Εγώ με ότι αυτό συνεπάγεται. Τέτοιες προσωπικότητες δημιουργούν προβλήματα , δεν λύνουν....


Ας αναλυθεί η παλαιά του φωτογραφία της νεανικής του ηλικίας. Είναι αποκαλυπτική ως προς την προσωπικότητά του και ως προς το τι θα πρέπει να περιμένουν όσοι τον επιλέξουν , ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , και όχι μόνο....

Ευχαριστώ για την υπομονή όλων στις ασυναρτησίες που κατά καιρούς εξέφρασα.

Παρατηρητής Κηδειών.

Ανώνυμος είπε...

Κυβερνησις Κουισλινγκς για να υπογραψουν την ελληνικη "συνθηκη των Βερσαλλιων"



"Κλαίω την Ελλάδα.

Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα.

Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία.

Να φύγουν, γιατί οι παρόντες μολύνουν.”

(Άγιος Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης)

Μοναδικά ντοκουμέντα στην κατοχή.

Ο Αγγελος κινηματογραφει τον πρωθυπουργο Ραλλη και τους υπουργους του

http://gerontes.wordpress.com/2011/10/27/%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%ae/

Ανώνυμος είπε...

Σχετικό,
Διαβάστε το!

Τι μας φταίει τελικά; Το ΠΑΣΟΚ ή το κοινοβουλευτικό σύστημα; Ο ρόλος της "αριστεράς"

http://olixnos.blogspot.com/2011/11/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ?

Global Schooling: The Hijacking of American Education

Posted on 17 August 2005

Why are America’s public schools churning out “world citizens” by the millions? Because the national education system, from the top down, has been literally hijacked by the global elite. They are calling the shots on how Johnny gets educated, and parents can do nothing about it. This issue gives you indisputable evi­dence that the nefarious goals of the global elite completely exclude patriots and anything resembling Judeo-Christian ethic.

...

http://www.augustforecast.com/2005/08/17/global_schooling_the_hijacking_of_american_education/

Ανώνυμος είπε...

Trilateral Commission Membership — 2008

Lucas Papademos, Vice Pres­i­dent, Euro­pean Cen­tral Bank,
Frankfurt-am-Main; former Gov­ernor of the Bank of Greece

http://www.augustforecast.com/2008/10/10/trilateral-commission-membership-2008/

Ανώνυμος είπε...

http://www.zerohedge.com/news/where-does-greek-bailout-money-go#comments