29/10/11

Αλσχάιμερ

Ο Καημένος ο Κάρλ τα έχει χαμένα όπως φαίνεται.
Όταν το έβαλε στα πόδια έντρομος μπροστά στη λαική οργή μας ζήτησε, «Να συστρατευθούμε για να καθαρίσουμε το σπίτι μας και να παραδώσουμε, το σπίτι μας, στα παιδιά μας καθαρό και αλώβητο». Σιγά μην παραδώσουμε την Ελλάδα μας στα τουρκαλάκια τα εγγονάκια του.  Οι Αθηναίοι έφηβοι ορκιζόταν : «ουκ ελλάττω παραδώσω», την Πατρίδα. Και Εμείς δεν θα την παραδώσουμε στους τουρκόσπορους του Παπούλια. Σιγά μη συστρατευτούμε, οι απόγονοι του Λεωνίδα, με τον Ιμπραήμ όπως ο Νενέκος ή όπως ο Εφιάλτης με τους Πέρσες, και ο Πηλιογούσης με τους τουρκαλβανούς .
Αλλά το «μορμολύκειο», θυμήθηκε και ότι στα 15 του, «πολέμαγε τους Γερμανούς», ενώ δεν έχει συνείδηση ότι στα 82 του, γυαλίζει τις αρβύλες της τραπεζικής Βέρμαχτ του Άκερμαν και της Μέρκελ.
Μας είπε και ότι, «οι εκλογές , με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια»!!!!!, και φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ότι εκλογές με βάση το Σύνταγμα, γίνονται και για την αντιμετώπιση κρίσιμου εθνικού ζητήματος, όπως συμβαίνει τώρα,όποτε πέφτει η κυβέρνηση και όποτε δεν μπορεί η βουλή να εκλέξει πρόεδρο Δημοκρατίας.
Αυτό δηλαδή που του φώναζε ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη. «Παπούλια προδότη παραιτήσου», για να πάμε σε εκλογές.
Και αναρωτήθηκε εκ των υστέρων ,από το κρεββάτι του, ο Κάρλ. «Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο;». Και φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ότι Πατριώτες είναι εκείνοι που υπερασπίζονται την Πατρίδα, και όχι εκείνοι που την ξεπουλάνε για τριάκοντα ψωροαργύρια της Γκόλντμαν και της παρέας του άρθρου 37.
Μπορεί επομένως, με βάση όσα είπε, να μην αντιλαμβάνεται τα πράγματα, δηλαδή να μην έχει την πνευματική διαύγεια για να ασκήσει τα καθήκοντα του.


Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Σιγά μην έχει 40.000 ανθρώπους το ΤΣΥΡΙΖΑ των Μολοτοφόρων-Κουκουλοφόρων στη Θεσσαλονίκη.

3 σχόλια:

Αποστόλης είπε...

Στα 15του πολέμαγε τους γερμανούς ??? Αφού γεννήθηκε το 1929 ποιούς γερμανούς πολέμαγε ?? Ευτυχώς δηλ. που είχαμε και τον Κάρολο και νικήσαμε !!!
Τα Χριστούγεννα που θα είναι το επόμενο δημόσιο ξεμύτισμα των πολιτικάντηδων (φτού-φτού Παναγία μου αν υπάρχουν ακόμα δηλ.)στο κράξιμο που θα φάνε και στα αυγά που θα πέσουν θέλω να ακούσω ποιός θεσμός και ποιά ιστορική μέρα θα αμαυρωθεί !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπούλιας ήταν 11 το 1940 ... Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζουν στο ψέμα και μάλιστα να το χρησιμοποιούν ταχύτατα .
Αφού ρε προδότη Παπούλια πολέμησες τον Γερμανό όταν ήσουν 11, τώρα γιατί παραδίδεις τα πάντα και μάλιστα αδιαπραγμάτευτα ;
Ο θεσμός του προέδρου δημοκρατίας ξόφλησε μία για πάντα .

Tamis είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ !!!

Γέροντες που πολέμησαν το 1940 πήραν τη θέση των επισήμων στην εξέδρα στη διάρκεια της παρέλασης που διοργανώθηκε στη Στυλίδα!
Ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος δηλωσε πως "δεν εχει το αναστημα να ανεβει μαζι τους στην εξεδρα"!
"Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα", ειπε, "εμείς τι κάναμε γι΄ αυτούς;! Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο τις συνταξεις πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη την Ελλάδα. Εμείς τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας";!
Ειπε οτι "καταλαβαινει απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου" πως "αισθανεται το ιδιο με καθε πολιτη" και τονισε οτι "η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα"!
Τα σχολια δικα σας!!

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...