13/10/11

Παραίτηση Μεταξά-Χατζάρα από το Δελτίο Βαλκανικών Θεμάτων της ΓΓΕ

Για την παρέμβαση πράσινων Ζηλωτών



ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Γιώργο Πετρουλάκη


ΚΟΙΝ : α) Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου
β)Υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο
γ) Δ.Σ. Ε.Σ.Η.Ε.Α.



Κύριε Γενικέ,


Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την ευθύνη της σύνταξης του εβδομαδιαίου Δελτίου Βαλκανικών Θεμάτων και της καθημερινής 24ωρης ξενόγλωσσης ενημέρωσης της πολιτικής ηγεσίας για την επικαιρότητα σε Βαλκανικές χώρες. Στην απόφασή αυτή, συμφωνεί απόλυτα, και συνυπογράφει, ο συνάδελφος Σπύρος Χατζάρας, ο οποίος συμμετείχε έως σήμερα στην παροχή της συγκεκριμένης εργασίας.
Ήταν αναγκαίο για εμάς να πάρουμε αυτή την απόφαση γιατί έχουμε ταυτίσει απόλυτα την εργασία μας με την αληθινή και αντικειμενική ενημέρωση . Τόσον εγώ, όσο και ο συνάδελφος Σπύρος Χατζάρας – σε ότι αφορά την πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας- κάνουμε ανοικτά, ως επαγγελματίες και ως πολίτες, αρνητική κριτική στην κυβέρνηση σας. Παράλληλα συνεχίζουμε να σας παρέχουμε την μοναδική, έγκυρη και αντικειμενική εργασία μας, όπως μας επιβάλλει, στην συγκεκριμένη εργασία, η επαγγελματική μας συνείδηση. Την παροχή αυτής της εργασία και εσείς ο ίδιος πολλάκις, και γραπτώς, έχετε εκθειάσει .
Οι άνθρωποι της υπηρεσία σας όμως - με την δική σας ανοχή- αφού απέτυχαν να μας «συνετίσουν», ως προς την πολιτική μας τοποθέτηση για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα μας, κατέφυγαν στην παλιά κατάμαυρη τακτική της οικονομικής και φυσικής εξόντωσής μας για «πολιτικούς λόγους» όπως θα έλεγαν οι παλαιότεροι. Οι Κομματικοί Ζηλωτές σας, ξεκίνησαν μια σειρά παρανομιών σε βάρος μας με σκοπό να μας πείσουν για ενιαία ιδεολογική και επαγγελματική τοποθέτηση, ως προς την συγκεκριμένη παρεχόμενη εργασία .
Για κάποιες από αυτές τις παρανομίες των Κομματικών Ζηλωτών και των συνεργατών τους έχουμε ήδη αποταθεί στην Δικαιοσύνη, όπως γι’ αυτή της ψευδούς δήλωσης σε δημόσιο έγγραφο και της απειλής κατά της ζωής . Να γνωρίζετε ότι θα ζητήσουμε την συνδρομή της δικαιοσύνης και για άλλες παρανομίες , κάποιες από τις οποίες, σας έχω καταγγείλει ήδη γραπτώς.
Δεν πρόκειται να υποκύψουμε στην προσπάθεια οικονομικής και φυσικής μας εξόντωσης των Κομματικών Ζηλωτών και των συνεργατών τους που δρουν ελεύθερα στην υπηρεσία σας με την δική σας ανοχή.
Αντέχουμε, γιατί έχουμε μεγάλη ανάλογη εμπειρία.
Φτάνει πια.
Είμαστε Έλληνες επαγγελματίες δημοσιογράφοι, τακτικά μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Παραιτούμαστε, από την συγκεκριμένη παρεχόμενη εργασία, υπακούοντας στους κανόνες προσωπικής ηθικής και σε εκείνους του κώδικα δεοντολογίας του ιστορικού επαγγελματικού σωματείου μας, που εμείς ψηφίσαμε.
Θεωρούμε την συμπεριφορά σας και την καταγγέλλουμε ως πολιτική δίωξη.


Σπύρος Α. Μεταξάς – Σπύρος Α. Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ !!!!

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ !!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...