1/10/11

Το πράσινο παρακράτος απειλεί και εκβιάζει

Τα πράσινα πρόβατα ξυπνάνε δυο χρόνια μετά την επέλαση του εβραιοπασοκ, αφού αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι την "πράσινη καρφίτσα".  Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


πηγή: εφημερίδα Χρονικά Ημαθίας

Ο Γιώργος Κάκαρης είναι δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και είναι μέλος της διοίκησης του συλλόγου υπαλλήλων ΔΟΥ των νομών Ημαθίας- Πέλλας- Πιερίας.


Ο κ. Κάκαρης λέει ότι τον πήραν τηλέφωνο από το Υπουργείο Οικονομικών, από το γραφείο του Υπουργού Βενιζέλου και τον απείλησαν με απόλυση γιατί ανέβασε στο site του συλλόγου τη φόρμα άρνησης πληρωμής των χαρατσιών!


Ο Γ. Κάκαρης είναι γνωστός…πολίτης στη Βέροια, ανήκει στο ΠΑΣΟΚ αλλά δεν ήταν ποτέ «επαγγελματίας ΠΑΣΟΚ», δεν υπήρξε σφογγοκολάριος κανενός και λέει αυτό που πιστεύει ελεύθερα.Όμως τώρα κι αυτός καταλαβαίνει ότι στήριξε μια «δικτατορία» όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Δείτε τι λέει ο Γ. Κάκαρης:


ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.


ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.


ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ «ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ» ΠΟΥ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ…ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ SITE EFORIAKOI.GR ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.


ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΙΧΜΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!!


Α ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ


http://eforiakoi.org/2011-03-22-06-00-08/politiki/87-politiki/304-2011-09-30-10-55-59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...